18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

MLS odds

Vi har samlet de bedste MLS odds og MLS spiltips på denne side. Forud for hver eneste runde udkommer vores eksperter med spilforslag til de største kampe fra Major League Soccer, og du har således muligheden for at komme helt tæt på Lionel Messi, Sergio Busquets og resten af stjerneparaden i MLS. Velkommen til vores MLS sektion!

MLS odds og spiltips i 2024

Dygtige Michael Rundager udkommer med analyser og spiltips til MLS hver eneste uge. Michael Rundager er en af de skarpeste fodboldhjerner på SpilXperten, hvor han brillerer med sine taktiske forståelse. Rundager har en stor viden om MLS. Se selv her:

Odds på MLS 2024

Herunder kan du se bookmakernes odds på vinderen af MLS. KLIK HER* for at se endnu flere odds.

Hvem vinder MLS?

Hvem løber med guldet i den bedste amerikanske række?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Columbus Crew
bwin
4.00
Los Angeles FC
bwin
23.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. jul. 18:28.

Aktive spilforslag til MLS

Vores eksperter er altid på udkig efter værdi, og du vil opleve, at det fra tid til anden opsnuses i MLS.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

MLS tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i MLS.

MLS skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende MLS-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik herunder.

De bedste bookmakere med odds på MLS

Du kan spille på MLS hos alle danske bookmakere. Prøv for eksempel:

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til MLS med Michael Rundager

Vi har for nyligt opjusteret vores dækning af MLS, så du kan nyde analyser og indsigt ved Michael Rundager hver eneste uge.

MLS transfers 2024

Det er næppe gået din næse forbi, at der for alvor er kommet gang i svingdøren i MLS. Den mest iøjnefaldende handel står Lionel Messi naturligvis for. Han tørner ud for Inter Miami, sammen med Barcelona-kollegaerne Sergio Busquets og Jordi Alba.

Messi i MLS

Den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder, en af historiens bedste fodboldspillere(hvis ikke den bedste), Lionel Messi, har denne sommer skiftet europæisk topfodbold ud med den amerikanske MLS, hvor han tørner ud for David Beckhams Inter Miami.

Og hvis man troede, at den efterhånden aldrende argentinske verdensstjerne bare var taget til USA for at holde badeferie, kan man godt tro om igen. Messi skal redde kastanjerne ud af ilden for Inter Miami, som aktuelt skraber bunden af Eastern Conference, og indtil videre ser det ekstremt lovende ud.

Messi har taget USA med storm. Den lille troldmand har leveret lige præcis som håbet i sine fire første kampe, som har budt på hele 7 kasser og en enkelt assist. Kæmpe scoop for Inter Miami og MLS.

MLS 2023 i TV

Apple har sikret sig rettighederne til at vise MLS i 2023. Du skal således have gang i Apple TV app’en for at kunne se kampe fra MLS.

Du kan desuden live streame alle MLS-kampe uden abonnement hos bookmakerne.

Historie: Sådan endte MLS sidste sæson

Sidste sæson i MLS var et Hollywood-drama værdigt. Eller finalen var i hvert fald. Los Angeles FC og Philadelphia Union vandt henholdsvis Eastern – og Western Conference, hvorfor de sprang en knockout-runde over, og strøg direkte i kvartfinalen. Her fortsatte de to klubber dominansen, og endte dermed som fuldkommen fortjente finaledeltagere.

BMO Stadium i Los Angeles lagde grund til en finale, som sent vil blive glemt. Dramaet ville nemlig ingen ende tage. De første 90 minutter endte 2-2 efter en sen scoring fra hvert hold i 83. og 85. minut, og dermed måtte de to mandskaber ud i forlænget spilletid.

Her blev det endnu vildere. Los Angeles modtog et rødt kort i 116. minut, Philadelphia bragte sig foran i 124. minut, og med en mand i undertal og nede 3-2, fandt Los Angeles’ Gareth Bale gudhjælpemig den udlignende scoring frem i 128. minut. Wow!

Derfor skulle afgørelsens findes i straffekonkurrence, og her viste Los Angeles’ 10 mand sig stærkest, og vandt dermed deres første mesterskab nogensinde. Hvilken måde at gøre det på!

De 10 seneste vindere i MLS

Herunder kan du se, hvordan titlerne har fordelt sig i MLS de 10 seneste sæsoner.

2022: Los Angeles FC

2021: New York City FC

2020: Columbus Crew SC

2019: Seattle Sounders FC

2018: Atlanta United FC

2017: Toronto FC

2016: Seattle Sounders FC

2015: Portland Timbers

2014: Los Angeles Galaxy

2013: Sporting Kansas City

FAQ MLS

:one: Hvem er favorit til at vinde MLS i 2024?

FC Cincinnati og Los Angeles FC er blandt favoritterne til at vinde MLS i 2024.


:two: Hvem har vundet MLS flest gange?

Los Angeles Galaxy har vundet MLS flest gange (5).