18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Middlesbrough FC – Chelsea FC: Odds og optakt den 19. marts 2022

Er der mere pokal-eufori i vente for Middlesbrough FC?

Chelsea FCs Kai Havertz har vist sig fornemt frem offensivt siden nytår. (Foto: Bildbyrån)

Middlesbrough FC tager hjemme på Riverside Stadium mod de forsvarende Europa- og Verdensmestre fra Chelsea FC i kvartfinalen i FA Cuppen. Værterne er i forrygende form, og de har allerede sendt både Manchester United og Tottenham Hotspur ud af pokalturneringen, men bliver det mon alle gode gange tre, når Chelsea FC er på besøg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Middlesbrough FC – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 19. marts 2022 kl. 18:15. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Middlesbrough FC – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Riverside Stadium, Middlesbrough
Vejret: 13° og let vind

Optakt til Middlesbrough FC – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en gentagelse af Middlesbrough FCs hidtil eneste FA Cup-finale, der venter her. I 1997 nåede de finalen i pokalen men tabte 2:0 til Chelsea FC. Efter godt 20 minutter blev Middlesbroughs Ravanelli skadet, og ind kom danske Mikkel Beck. Han kunne dog ikke forhindre Di Matteo og Eddie Newton i at sikre Chelsea FC sejren. 

Siden har Middlesbrough FC to gange været i FA Cuppens semifinaler, men senest var i 2006, så håbet er lysegrønt på Riverside Stadium for en gentagelse. Særligt på hjemmebane er formen fin for Middlesbrough FC, der har vundet deres ni seneste kampe på eget græs – dog med forlængelse i seneste FA Cup-runde mod Tottenham Hotspur. I ligaen ser det fornuftigt ud, og fra syvendepladsen i tabellen er holdet i allerhøjeste grad involveret i kampen om playoff-pladser.  

Chelsea FC kommer fra udesejr i Champions League i onsdags, hvor de sendte LOSC Lille ud og sikrede sig billetter til kvartfinalen. Danske Andreas Christensen måtte udgå tidligt med en skade, og det er endnu uvist, hvor alvorligt det ser ud. Der vil givet være lejlighed for træner Tuchel til at trække på den store trup, og meget sandsynligt kan både Lukaku og Werner få lov at vise sig frem i denne dyst. 

Londonmandskabet har vundet deres seneste fem udekampe på stribe, så selv om deres vej til FA Cuppens kvartfinaler har været knap så imponerende som værternes – Chelsea har slået Chesterfield FC, Plymouth Argyle og Luton Town – bliver det helt sikkert en stor mundfuld for hjemmeholdet. Chelsea FC har for længst bevist, de magter at spille med om flere pokaler på samme tid, og de er da også oplagte favoritter her. 


Middlesbrough FC:

  • Darnell Fisher (Back, Reserve) – Skadet
  • Riley McGree (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Martin Payero (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Sammy Ameobi (Kant, Reserve) – Skadet


Chelsea FC:

  • Andreas Christensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast) – Skadet
  • Callum Hudson-Odoi (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Middlesbrough FC forventet startopstilling: Lumley; Dijksteel, McNair, Fry; Jones, Crooks, Howson, Tavernier, Taylor; Balogun, Connolly.

Chelsea FC forventet startopstilling: Kepa; Chalobah, Rüdiger, Sarr; Ziyech, Kovacic, Jorginho, Alonso; Mount, Werner; Lukaku.


Odds på Middlesbrough FC – Chelsea FC

Kampens odds antyder, at Chelsea FC er favoritter. 


Odds-forslag: Chelsea FC lukker butikken og løber med pengekassen

Ej, altså ikke sådan bogstaveligt løber med pengekassen. De løber med semifinalepladsen. Middlesbrough FC har på imponerende vis slået både Manchester United og Tottenham Hotspur på vej mod denne kvartfinale, men det er altså to mandskaber, der virkelig har kæmpet med at finde et stabilt udtryk i denne sæson. 

Dét har de til gengæld ikke haft bøvl med hos Chelsea FC, hvor træner Tuchel klart og tydeligt slår og tegner streger, som holdet kan og skal følge. De har ikke helt magtet at følge trop om guldet, men de er kvartfinaleklar både i Champions League og altså her i FA Cuppen. Og kvaliteten og strategien er noget mere fastlagt end hos Middlesbrough FCs to tidligere PL-modstandere i pokalen. 

Anbefalingen er overbevist om, at Chelsea FC henter sejren på kvalitetsforskel, og så vil de givet være ekstra kontrollerende oven på kampen i Frankrig i onsdags. Der vil blive roteret en del, og reserverne skal nok give gas nok til at sikre sejren, men det bliver ingen målfest. Vi går med en kombination af udesejr og højst tre scoringer i alt i opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,61
Chelsea FC OG Under 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Middlesbrough FC – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Middlesbrough FC er aktuelt på 7. pladsen i Championship med 59 point efter 37 kampe. 

  • Tallene for Middlesbrough FC siger 17-8-12 med en målforskel på 48:40.

  • Chelsea FC er nummer 3 i Premier League med 59 point for 28 kampe. 

  • Chelsea FCs statistik er 17-8-3 og 57:19.

  • Hos Middlesbrough FC deler to spillere pladsen som topscorer med hver 8 kasser. Det drejer sig om Matt Crooks og Andraz Sporar.

  • Chelsea FCs flittigste liga-målscorer er Mason Mount, som står på 8 mål.


Expected Goals: Middlesbrough FC – Chelsea FC de seneste tre kampe:

Middlesbrough FCResultatxGChelsea FCResultatxG
Birmingham – Middlesbrough FC (0-2) 1,25 – 1,74LOSC Lille – Chelsea FC (1-2) 1,37 – 0,67 
Millwall FC – Middlesbrough FC(0-0)0,52 – 0,63Chelsea FC – Newcastle United  (1-0)0,96 – 0,56
Sheffield United – Middlesbrough FC(4-1) 1,95 – 0,83 Norwich City – Chelsea FC (1-3)1,13 – 2,57
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Middlesbrough FC – Chelsea FC?

Middlesbrough FC – Chelsea FC spilles lørdag den 19. marts 2022 klokken tid.

Hvor spilles Middlesbrough FC – Chelsea FC?

Middlesbrough FC – Chelsea FC spilles på Riverside Stadium i Middlesbrough i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar