18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Middelfart BK – Randers FC: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det er det aktuelle bundhold i 2. division, der er på sensationsjagt, når Middelfart BK onsdag eftermiddag allerede klokken 15:00 tager mod Randers FC i DBU Pokalen. Værterne har endnu ikke vundet i ligaen, mens Randers FC fører sig frem med en aktuel tredjeplads i Superligaen og stadig er ubesejrede i Europa Leagues gruppespil efter tre runder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Middelfart BK – Randers FC. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på pokalturnering.dk. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Middelfart BK – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Middelfart Stadion, Middelfart
Vejret: 14° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 12:33.

Optakt til Middelfart BK – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Middelfart BK ligger i et vanskeligt område rent geografisk, hvor det vrimler med ambitiøse klubber med stor sponsortiltrækning. FC Fredericia, Kolding IF og Vejle Boldklub støvsuger lokalmiljøet for sponsorkroner, og så må stakkels Middelfart BK tage, hvad de kan få. Det går nu meget godt i bæltbyen på Vestfyn, og selv om de har spillet 13 kampe i 2. division uden at vinde en eneste, er der stadig håb om at forlænge livet på dansk fodbolds tredjeøverste hylde. 

Men først venter altså en oplevelse af de helt store. Efter en pokalrute, der har budt på to fynske modstandere fra danmarksserien (SFB/Oure og Marienlyst) og et jysk serie 1-hold (Bredballe IF) gælder det nu de forsvarende pokalvindere fra Randers FC. Det fynske mandskab har mange spillere med fortid i større klubber og endda et par stykker med udlandsophold på CV’et. De behøver absolut ikke rulle rundt på forhånd, men det ligner unægteligt noget af en vanskelig opgave, og aktuelt har de vel mest brug for at fokusere på 2. division, hvor de har fire kampe til vinterpause og meget gerne vil have mindst én sejr på kontoen, før de lader julefreden sænke sig. 

Randers FC har under træner Thomas Thomasberg udviklet sig solidt, stabilt og løbende. Hele tiden kommer der flere lag på holdets kvaliteter, og en af de allerfineste er, at de formentlig er det hold, som flest modstandertrænere i Superligaen hader at spille mod. For de er bøvlede. De er velorganiserede. De er kantede. De giver aldrig op. Og de er gode til det, de gør, og de ting, de ikke er gode til, dem lader de som regel være at gøre. Det er en besynderlig opskrift, men den virker.

Den nigerianske angriber Odey har scoret fire mål i de seneste fire kampe, men det er stadig Hammershøy-Mistrati, der er ligatopscorer med fem træffere. I holdets første kamp i DBU Pokalen slog de Fremad Amager 3:2 på udebane, og her var Stephen Odey to gange på måltavlen. Og mon ikke Randers FC vil vide at komme med et hold, der er stærkt nok til at afgøre tingene her? De er glade for pokalturneringen og forsvarende titelholdere, og lige om lidt er der vinterpause. For Randers FC venter syv kampe efter denne, før de kan hænge støvlerne til tørre for vinteren. 

Middelfart BK:

  • Ingen kendte fravær

Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Skadet

Middelfart BK forventet startopstilling: Radza; Sørensen, Jørgensen, Høgsholt, Viggers; Conley; Kristensen, Linnet, Fazlagic, De Claville; Bjerregaard.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin; Tibbling, Johnsen, Lauenborg, Klysner, Hammershøy-Mistrati; Odey.


Odds på Middelfart BK – Randers FC

Ifølge oddsene er gæsterne fra Randers FC store favoritter her.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Randers FC på kronjysk cruise control

Middelfart BK har tabt syv af sæsonens 13 kampe i 2. division. Fem af de syv nederlag har været på mindst to overskydende mål. De har selv lavet 12 mål i 13 opgør, mens de har lukket 28 mål ind. Altså i runde tal laver de et mål i snit og lukker to ind. Det er nok derfor, de ligger nederst i tabellen. 

Gæsterne fra Randers FC har tabt tre kampe i Superligaen af de første 13. Af deres syv sejre er blot en enkelt på mere end ét overskydende mål. Men i sidste sæsons pokaltriumf spillede de i alt otte kampe i DBU Pokalen. Seks sejre og to uafgjorte, og de seks sejre var alle med mindst to overskydende mål. Samtidig har de både en veloplagt Mistrati og en formstærk Odey, der kommer til at gøre ondt på værternes forsvar. 

Klasseforskellen fra 2. division til Superligaen skal være markant og tydelig her. Når vi så oveni lægger, at det er den absolutte bund af 2. division, og det her er sagt så respektfuldt som muligt, der ikke har været i stand til at hente en sejr mod modstandere som FA 2000, B93 eller Hillerød Fodbold, så skal Superligaens nummer tre være i stand til – selv om det er pokalfodbold, og det kan have sit eget liv – at vinde her med mindst to overskydende scoringer. Derfor er anbefalingen, at Randers FC vinder med mindst to mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,98
Randers FC med mindst to overskydende mål
Gå til Unibet *


Middelfart BK – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Middelfart BK er sidst i 2. division med 6 point efter 13 kampe. 

  • Statistikken for Middelfart BK er 0-6-7 og scoren 12:28.

  • Randers FC er aktuelt nummer 3 i Superligaen med 24 point efter 13 runder. 

  • Randers FCs tal er 7-3-3 med en målforskel på 17:13.

  • Peter Kristensen er Middelfart BKs ligatopscorer med 3 mål.

  • Randers FCs flittigste målscorer er Vito Hammershøy-Mistrati, som har lavet 5 mål.


Expected Goals: Middelfart BK vs. Randers FC de seneste tre kampe:

Middelfart BKResultatxGRanders FCResultatxG
Middelfart BK – Næstved(1-2)0,36 – 1,76Randers FC – AGF(1-0)1,88 – 1,05 
AB – Middelfart BK(2-2)2,62 – 2,28Jablonec – Randers FC(2-2)1,02 – 2,85 
Middelfart BK – Skive(2-3)1,24 – 1,68 OB – Randers FC(1-2)2,26 – 3,30 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar