18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mexico – odds på mexicanernes VM

Mexico tager hul på deres syvende VM i streg. Ved de seks seneste lejligheder har El Tricolor klaret sig videre fra gruppespillet, men er herefter blevet slået ud i ottendedelsfinalen. Skal Chicharito og co. nå videre til knald-eller-fald-kampene igen i 2018, kræver det, at man i hvert fald holder enten Tyskland eller Sverige under sig i gruppe F. Du finder odds, trup og kampe til Mexicos VM på denne side.

Mexico vinder VM: 101 – SPIL HER >>*

Topscorer ved VM
Javier Hernandez: 101 – SPIL HER >>*
Hirving Lozano: 151 – SPIL HER >>*
Oribe Peralta: 201 – SPIL HER >>*
Raul Jimenez: 501 – SPIL HER >>*
Carlos Vela: 501 – SPIL HER >>*

Mexico vinder gruppe F: 7,50 – SPIL HER >>*

Tænker du, at det kunne være rart at få et overblik over Mexicos gruppekampe med VM, hvor der til hver kamp er listet de bedste odds op? Så er du heldig, for det er præcis, hvad vi har gjort herunder.

17. juni 2018
17:00 Tyskland – Mexico 1,44 – 4,40 – 8,00*
23. juni 2018
17:00 Sydkorea – Mexico: 4,60 – 3,40 – 1,90*
27. juni 2018
16:00 Mexico – Sverige: 2,40 – 3,00 – 3,20*

Mexicanerne lægger ud mod de forsvarende verdensmestre, inden de altafgørende kampe mod Sydkorea og Sverige skal spilles. Alt, hvad holdet kan få med fra kampen mod Tyskland, vil være en bonus, mens kampen mod Sydkorea er en must-win. Hvis alt former sig, som de fleste regner med, bliver Mexicos sidste gruppekamp mod Sverige afgørende for, hvem af disse to hold, der skal videre til knockoutfasen af VM.

Odds ændrer sig løbende. Sidst opdateret d. 8. juni kl. 14:46 (kampodds), d. 12. juni kl. 07:55 (gruppevinder) og d. 12. juni kl. 08:45 (vinder + topscorer).


Mexicos trup og startopstilling

Guillermo Ochoa (Standard Liege)
Alfredo Talavera (Toluca)
Jesus Corona (Cruz Azul)

Carlos Salcedo (Eintracht Frankfurt)
Diego Reyes (Porto)
Hector Moreno (Real Sociedad)
Hugo Ayala (Tigres)
Edson Alvarez (America)
Jesus Gallardo (Monterrey)
Miguel Layun (Sevilla)

Rafael Marquez (Atlas)
Hector Herrera (Porto)
Jonathan dos Santos (LA Galaxy)
Giovani dos Santos (LA Galaxy)
Andres Guardado (Real Betis)
Javier Aquino (Tigres)
Jesus Corona (Porto)

Javier Hernandez (West Ham)
Raul Jimenez (Benfica)
Oribe Peralta (America)
Carlos Vela (Los Angeles FC)
Hirving Lozano (PSV Eindhoven)
Marco Fabian (Eintracht Frankfurt)

Forventet startopstilling: Ochoa – Moreno, Salcedo, Ayala, Reyes, Layun – Guardado, Herrera – Lozano, Corona – Chicharito


Profiler: Chicharito er Mexicos offensive es

Javier ”Chicharito” Hernández
Den helt store stjerne hos Mexico er Javier Hernández, der til dagligt spiller for West Ham. Den 29-årige angriber er den mest scorende på landsholdet gennem tiderne, og han er bestemt ikke færdig med at bombe kasser ind. Han er hurtig på fødderne og har en eminent evne til at skabe chancer på egen hånd. Netop Hernández’ hurtighed bliver meget afgørende for Mexicos færd ved VM, da der skal en del mål til at komme videre fra gruppen, hvor Tyskland blandt andet er en af modstanderne.

Andrés Guardado
Andrés Guardado er rap på fødderne, og både Guardados defensive og offensive aktioner kan vise sig at blive guld værd for mellemamerikanerne. Betis-spilleren har spillet på det mexicanske landshold siden 2005, og han har samtidig deltaget ved tre verdensmesterskaber med Mexico. Derfor ved han, hvad der skal til for at komme videre fra gruppen. Den erfaring er meget vigtig, når det kommer til at spidse til i de afgørende kampe. Derudover er han Mexicos anfører, og det er han netop på grund af den kæmpe erfaring, han har.

Hirving ”Chucky” Lozano
22-årige Hirving ”Chucky” Lozano er fremtidens mand på det mexicanske landshold, og han har et meget giftigt skud med højreskøjten, når han kommer ind fra kanten. PSV-spilleren har sprudlet for Mexico. Han har banket tre mål i kassen i tre kampe, og hvis Lozano fortsætter sit store målhumør, bliver han en afgørende spiller for mexicanerne. Derudover er han også meget hurtig uden bolden, og det gør, at han er en mester til at finde hullerne i modstandernes forsvar.


Analyse: Mexicos offensiv er nøglen til VM-succes

Mexicos træner Juan Carlos Osorio har både mange unge talenter og rutinerede kræfter at vælge imellem, når startopstillingen skal stilles til VM-kampene. Det er en stor fordel for landet, da det kan være med til, at Mexico leverer et rigtig godt VM-resultat. Nationen sprudler nemlig af selvtillid efter at have vundet deres kvalifikationspulje i sikker stil. Mexicos bedste placering ved VM er en kvartfinaleplads, og potentialet er i hvert fald til at levere lige så godt ved dette VM. Mexicanernes offensive kræfter med Javier ”Chicharito” Hernández og Hirving ”Chucky” Lozano bliver meget vigtige for Mexicos succes. Der skal mange mål på kontoen i løbet af VM-turneringen, da nationen allerede kan blive udfordret defensivt i gruppespillet. På den defensive front skal spillere som Andrés Guardado, Carlos Salcedo og Hector Moreno toppræsterer for at lukke ned for de mange skarpe angribere, der befinder sig under VM. Træner Osorio er glad for at spille 4-3-3, og det kommer han muligvis til at gentage ved VM i Rusland. Han har dog mange spillere at råde over, så hvis 4-3-3 ikke kommer til at fungere, er det muligt for Osorio at skifte system. I de sidste par kampe har træneren også ændret lidt system for at have flere strenge at spille på til VM. Selvom Osorio og det mexicanske landshold havde stor succes i VM-kvalen, så har det ikke set godt ud i de efterfølgende kampe. Her har Mexico indkasseret to store nederlag til Tyskland ved Confederations Cup og Chile i Copa America Centenario, og specielt Tyskland skal mexicanerne have bedre styr på, inden VM går løs. Det er i hvert fald helt sikkert, at Mexico kommer til at spille underholdende og offensiv fodbold, hvilket kommer til at være en nydelse for fodboldelskeren. Det kan dog også komme til at give bagslag for Mexico, hvis de andre landshold lirker mexicanernes forsvar op. Mexico har dog gode chancer for at spille sig videre fra gruppespillet, og landet har også potentiale til mere. Hvis de store profiler toppræsterer, så kan der komme mange kampe med mexicansk deltagelse ved dette års VM.

Historien om Mexico ved VM i fodbold

Mexico har været med ved VM et hav af gange, men landet har stadig deres første medalje til gode ved verdensmesterskaberne.

Nationen var første gang med ved VM i 1930, hvor gruppespillet blev endestationen for mexicanerne. Det samme gjorde sig gældende i VM-slutrunderne fra 1950 til og med 1966.

I 1970 gik det dog betydeligt bedre for mexicanerne. Mexico var endt i gruppe med Sovjetunionen, Belgien og El Salvador. Her blev det til sejr over Belgien og El Salvador samt et uafgjort resultat med Sovjet. Det var nok til videre avancement på andenpladsen. I kvartfinalerne måtte Mexico dog kapitulere mod et stærkt italiensk hold, der senere hen tabte finalen til Brasilien.

Næste nævneværdige resultat for Mexico i VM-sammenhæng var i 1986, hvor landet var på hjemmebane. Hjemmebanen var med til at løfte mexicanernes spil, da landet startede med at vinde gruppen over Paraguay, Belgien og Irak. I ottendedelsfinalerne fortsatte mexicanerne de gode takter med en sejr over Bulgarien. Vesttyskland var modstanderen i kvartfinalen, og her udspillede sig en tæt affære. Den ordinære kamp endte 0-0, inden tyskerne var stærkest i straffesparkskonkurrencen. Mexico har ikke leveret et så godt VM-resultat siden.

I 1990 blev Mexico udelukket fra VM, da de havde gjort brug af aldrende spillere under OL i 1988. På det tidspunkt var OL udelukkende en ungdomsturnering.

Siden 1994 har Mexico dog været med i det fine VM-selskab, og i alle tilfælde har landet spillet sig videre fra gruppespillet. I ottendedelsfinalerne har Mexico haft mere end svært ved at spille sig videre. Mexicanerne har måttet give fortabt i denne runde i alle VM-turneringer fra 1994 til og med 2014. Tættest på var Mexico i 1994, hvor landet tabte en tæt kamp til Bulgarien efter straffesparkskonkurrence.

Den mest scorende mexicanske spiller ved et VM nogensinde er indtil videre Luis Hernández med fire kasser. Dem bankede han ind ved VM i 1998.

Mexico var blevet placeret i kvalifikationsgruppe med Costa Rica, Panama, Honduras, USA og Trinidad og Tobago. Her startede Mexico stærkt ud med en sejr over USA. Første og eneste nederlag kom i sidste spillerunde mod Honduras på udebane. På det tidspunkt var Mexico allerede kvalificeret til VM, mens Honduras kæmpede en tæt kamp mod USA og Panama om en playoff-plads og en direkte billet til VM. Mexico endte på 21 point efter 10 kampe med en målscore på 16-7.

Selvom Mexico endte med at vinde kvalifikationsgruppen, så var det ikke en mexicaner, der var den farligste angriber i kvalen. Topscorer for Mexico var Hirving Lozano (PSV Eindhoven) med tre scoringer, mens Christian Pulisic (Dortmund) fra USA blev samlet topscorer med fem mål.

I gruppespillet ved VM 2018 står Mexico over for Tyskland, Sverige og Sydkorea, og her er der bestemt mulighed for, at mexicanerne går videre fra gruppen.
Manden, der styrer de mexicanske tropper, er colombianske Juan Carlos Osorio. Han har tidligere haft ansvaret for blandt andet Sao Paulo og New York Red Bulls. Derudover var han Manchester Citys assistent i fire år i starten af 00’erne.