18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Marokko – Malawi: Odds og optakt den 25. januar 2022

Indfrier Marokko forventninger, når de tirsdag skal op imod Malawi i African Cup of Nations 1/8-finalen? (Foto: Bildbyrån)
Indfrier Marokko forventninger, når de tirsdag skal op imod Malawi i African Cup of Nations 1/8-finalen? (Foto: Bildbyrån)

Marokko havde ingen problemer med at snuppe 1.pladsen i gruppe C, og er dermed klar til 1/8-finalen, hvor de tirsdag aften skal op imod Malawi, som endte som 3’er i gruppe B. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Marokko – Malawi. Der er kampstart tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Marokko – Malawi: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stade Ahmadou Ahidjo, Cameroun
Vejret: 23°. let regn og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. januar 2022 19:56.


Optakt til Marokko – Malawi: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppespillet er veloverstået, og vi er nu nået til 1/8-finalerne i African Cup of Nations, som løber af stablen i Cameroun i disse dage. I denne 1/8-finale finder vi Marokko og Malawi, som er gået videre fra gruppespillet som henholdsvis 1’er og 3’er. Malawi er ifølge bookmakerne en af de tilbageværende nationer med ringest chance for at vinde turneringen, mens det mere prominente Marokko-mandskab spås udmærkede chancer. Vinderen at dette opgør skal op imod enten Elfenbenskysten eller Egypten i kvartfinalen.

Marokko havde som forventet ikke de store problemer med at spille sig videre til 1/8-finalen i African Cup of Nations. Nordafrikanerne har et af kontinentets mest profilerede fodboldmandskaber, så det var ikke overraskende, at de snuppede 1.pladsen i gruppe C. Avancementet var allerede sikret efter de første to kampe, som bød på en 1-0 sejr over Ghana på en sen scoring af Boufal, og en mere komfortabel 2-0 sejr over Comorerne. Det var ikke fordi Marokko sparede spillere i sidste gruppespilskamp mod Gabon, men her blev det altså kun til en pointdeler, som så sendte begge nationer videre. Marokko er uden tvivl et af de stærkeste mandskaber i AFCON med et væld af spillere fra de bedste europæiske ligaer, herunder stærke navne som Hakimi fra PSG, Saiss fra Wolves, Amrabat fra Fiorentina, Boufal fra Angers og En-Nesyri fra Sevilla.

Malawi trak et af de lange strå, da fire 1/8-finalebilletter skulle uddeles mellem de seks 3’ere i grupperne. Sydøstafrikanerne startede ellers turneringen ud med et 1-0 nederlag til Guinea, men fik reddet sig en billet videre som en af de bedste 3’ere med en 2-1 sejr over Zimbabwe på to mål af Mhango, samt en 0-0’er i sidste gruppekamp mod Senegal, som ellers er spået til at være en af de helt store favoritter ved slutrunden. Malawi har allerede bevist, at de kan stille en standhaftig defensiv op, til gengæld er de ikke knivskarpe i offensiven, hvor der mangler lidt kvalitet udover Mhango.

Marokko:

  • Ingen kendte fravær

Malawi:

  • Limbikani Mzava (Forsvar, Fast) – Skadet

Marokko forventet startopstilling: Bono; Hakimi, Saiss, Aguerd, Masina; Amrabat, Ounahi, Barkok; Boufal, En-Nesyri, El Kaabi

Malawi forventet startopstilling: Kakhobwe; Chembezi, Chaziya, Chirwa; Madinga, Banda, Idana, Sanudi; Mhango; Mbulu, Muyaba


Odds på Marokko – Malawi

Bookmakerne ser Marokko som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. januar 2022 19:56.


Odds-forslag: Malawi skyder med blankt

Det er nok ikke gået manges ører eller øjne forbi, at African Cup of Nations ikke ligefrem vælter sig i målfester. Der har været utrolig mange målfattige opgør, om end det blev lidt bedre i sidste spillerunde af gruppespillet, hvor nationer med det ene ben ude af turneringen, var nødt til at jagte sejren i højere grad end tidligere. Nu er vi så noget til knockout-kampene, og her kunne man meget vel forestille sig, at nationer som Malawi kommer til at pakke sig og håbe på det bedste.

Malawi kommer med al sandsynlighed til at stå lavt, ligesom vi så det i deres seneste kamp mod Senegal, som regnes for at være på nogenlunde samme niveau som Marokko. I det opgør lykkedes det Malawi at skrabe et enkelt point i land, selvom de ikke havde et eneste skud indenfor målrammen. Sydøstafrikanerne forsvarer udmærket, men de har simpelthen for lidt kvalitet i offensiven, hvor de i denne omgang vil få svært at komme til chancer, når de står overfor spillere fra Premier League, Ligue 1 og La Liga. Både på papiret og på banen bør der være i hvert fald et par niveauers forskel på Marokko og Malawi. Jeg tør ikke spå om en storsejr, for dem har der trods alt ikke været mange af ved slutrunden, men med den kvalitet hos nordafrikanerne har over hele banen, så bør de trække det længste strå. Det kunne det meget vel ende med en Marokko-sejr med rent bur, som det i øvrigt gjorde i deres to første kampe i turneringen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,67
Marokko vinder til nul
Gå til unibet *


Marokko – Malawi: Statistik, topscorer og H2H

  • Marokko vandt gruppe C med 7 point efter to sejre og et enkelt x i de tre gruppekampe.
  • Malawi gik videre som nummer 3 fra gruppe B med 4 point.
  • Sofiane Boufal, som til daglig tørner ud for Angers i Ligue 1, er topscorer for Marokko med to mål.
  • Gabadinho Mhango har stået for begge Malawis scoringer i turneringen, til daglig tørner han ud for Orlando Pirates i Sydafrika.
  • Sidst de to nationer tørnede sammen var tilbage i 18/19, her endte de to opgør henholdsvis 3-0 til Marokko og 0-0.


Expected Goals: Marokko vs. Malawi – de seneste tre kampe

MarokkoResultatxGMalawiResultatxG
Gabon – Marokko(2-2)0,71 – 1,58Malawi – Senegal(0-0)0,15 – 1,56
Marokko – Comoros(2-0)3,86 – 0,09Malawi – Zimbabwe(2-1)0,63 – 1,25
Marokko – Ghana(1-0)0,88 – 0,31Guinea – Malawi(1-0)2,18 – 0,77
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Marokko – Malawi?

Marokko – Malawi spilles tirsdag den 25. januar 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Marokko – Malawi?

Marokko – Malawi spilles på Stade Ahmadou Ahidjo i Cameroun

Skriv et svar