18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Marcus Ingvartsen er farligere end Kylian Mbappé og Harry Kane

Det danske landshold er i øjeblikket i bekneb på angriberposten, men der er faktisk to danskere angribere, der præsterer særdeles godt i øjeblikket. SpilXperten har undersøgt det nærmere, og resultaterne er formentlig overraskende for mange. 

Marcus Ingvartsen er skarpere end Kylian Mbappé, Neymar og Harry Kane, når man kigger på mål per minutter. Foto: Ronald Wittek/EPA/Ritzau Scanpix

Marcus Ingvartsen storspiller i øjeblikket for Mainz, hvor angriberen har scoret i de seneste fem kampe, han har spillet. 

Derfor har SpilXperten dykket ned i statistikkerne for at sammenligne ham med de allerskarpeste angribere i top-5 ligaerne. 

Mere målfarlig end Mbappé, Neymar og Harry Kane

Som det ses på ovenstående statistik, er Marcus Ingvartsen altså kun overgået af Erling Haaland og Robert Lewandowski i top-5 ligaerne. Spillerne, han er sammenlignet med, har alle spillet minimum 10 kampe fra start. 

Han er således skarpere, når man ser på statistikken mål per minutter, end stjerner som Kylian Mbappé, Neymar og Harry Kane. 

Men som det fremgår på grafikken, er Marcus Ingvartsen ikke den eneste skarpe angriber. Casper Tengstedt fra Rosenborg er således også på listen over de skarpeste angribere, men der er naturligvis det forbehold, at han spiller i en svagere liga. Ikke desto mindre er det dog imponerende tal, den unge dansker præsterer. 

Alle tal er valideret af OPTA.

Skriv et svar