18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – West Ham United: Odds og optakt den 22. september 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester United rejste sig fint fra nederlaget i Champions League til schweiziske Young Boys, da de i seneste runde i Premier League drog til London og besejrede West Ham United med 2:1 på et sent sejrsmål. Nu er det så West Ham United, der kommer til Old Trafford til duel i Carabao Cuppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – West Ham United. Der er kampstart onsdag d. 22. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Manchester United – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kan blive noget af en festforestilling på Old Trafford, når Manchester United og West Ham United opfører anden akt af det stykke, de begyndte i søndags i London. For der vil sandsynligvis være en masse rotation på de to mandskaber, og selv om kvaliteten jo så nok daler en anelse, vil der til gengæld være en masse pep, grit og vilje til at vise sig frem blandt dem, der får plads på holdkortet. 

Det kan betyde, begge hold spiller frisk til, og selv med rotation lyder en potentiel offensiv kvartet hos Manchester United med Sancho, Mata, Lingaard og Martial ikke helt umuligt. Særligt for Jesse Lingaard, der i foråret var lejet ud til netop West Ham United og hamrede bolde i mål for dem samtidig med, han spillede forrygende, vil der være opmærksomhed på. Han scorede sejrsmålet i søndagens kamp, men på en eller anden måde var det nu alligevel gæsternes Mark Noble og Manchester Uniteds keeper De Gea, der løb med overskrifterne, fordi Noble tillod sig at brænde et straffespark i kampens overtids overtid. 

De seneste 17 indbyrdes møder på Old Trafford er det ikke lykkedes for West Ham at vinde, og vi skal helt tilbage til 2007 for at finde deres seneste sejr ude mod Manchester United. Dét kan de vel godt tillade sig at drømme om at lave om på her, for i søndags var de godt med i opgøret, og det er jo ren nedtur at brænde straffe i overtiden ved stillingen 1:2. De to seneste møder i ligaen er endt 1:0 og 1:1, mens en FA Cup-kamp måtte i forlængelse efter 0:0 i ordinær tid, før værterne vandt 1:0. 

Gæsternes eneste fravær er aktuelt Winston Reid i forsvaret, og West Ham United kan glæde sig over at have topscorer Michail Antonio tilbage efter karantæne. Måske er han lige præcis dét, de mangler for at vende den lange og dårlige stime på Old Trafford.  

Manchester United:

 • Alex Telles (Back, Fast) – Skadet
 • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Skadet
 • Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Tvivlsom

West Ham United:

 • Winston Reid (Forsvar, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: Heaton; Dalot, Bailly, Lindelöf, Shaw; Van de Beek, Matic; Sancho, Mata, Lingard; Martial.

West Ham United forventet startopstilling: Areola; Fredericks, Dawson, Diop, Masuaku; Kral, Noble; Yarmolenko, Vlasic, Benrahma; Antonio.


Odds på Manchester United – West Ham United

Oddsene viser os, bookmakerne regner med sejr til Manchester United. 

Odds-forslag: “La det swinge, la det rock’n’roll”

Det er ikke sikkert, Manchester Uniteds norske træner Ole Gunnar Solskjær ligefrem synger det højt, men det norske Eurovision-bidrag fra 1986 med Bobbysocks kan meget vel blive indgangsreplikken til opgøret. Lad det swinge, og lad os få noget rock og rul på Old Trafford onsdag aften. De to hold spillede en livlig duel søndag, hvor det endte med tre scoringer og et brændt straffespark. 

Manchester United har i sæsonens fem ligakampe scoret 13 mål og altså selv stået for et snit på 2,6 scoringer per kamp, mens deres fem kampe i alt har budt på 17 scoringer, hvilket er et snit på 3,4 mål i hver eneste kamp. Fire af deres fem kampe har haft begge hold på tavlen. West Ham United har scoret 11 mål i deres foreløbig fem opgør i Premier League. De laver altså selv 2,2 mål i snit, mens deres kampe holder et nydeligt målsnit på 3,6 scoringer. De har også haft begge hold på tavlen i fire af deres fem kampe. 

Og det tror anbefalingen sådan set også på her. At begge hold får møffet sig frem til minimum én scoring i opgøret. De to hold har spillet 10 kampe i Premier League, og der er i alt faldet 35 mål, hvilket svarer til 3,5 i snit, mens de i otte af deres samlede 10 kampe har haft begge hold på tavlen. Begge hold scorer på Old Trafford. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,91
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Manchester United – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 3. pladsen i Premier League efter 5 kampe, hvor de har hentet 13 point. 

 • Manchester Uniteds statistik er indtil videre på 4-1-0 og scoren 13:4.

 • Gæsterne fra West Ham United er på tabellens 8. plads efter 8 point i 5 kampe. 

 • Tallene for West Ham United siger 2-2-1 med en målforskel på 11:7.

 • Manchester Uniteds topscorer er Bruno Fernandes, som er noteret for 4 scoringer indtil videre.

 • Hos West Ham United er det Michail Antonio, som skyder med skarpt og er holdets topscorer med 4 træffere. 


Expected Goals: Manchester United vs. West Ham United de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
West Ham United – Manchester United(1-2) 1,56 – 2,70West Ham United – Manchester United (1-2) 1,56 – 2,70
Young Boys – Manchester United (2-1) 0,96 – 0,36Dinamo Zagreb – West Ham United (0-2) 0,29 – 1,00 
Manchester United – Newcastle United (4-1) 2,11 – 0,57 Southampton – West Ham United (0-0) 1,22 – 0,78 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar