18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Leeds United: Optakt til den 8. februar 2023

Hvad skal der dog blive af Leeds?!

Max Wöber i kamp med Nottingham Forrest-angriberen, Chris Wood – Foto: Scanpix

Storklubben fra det vestlige Yorkshire fyrede mandag eftermiddag deres amerikanske manager, Jesse Marsch. Det kom efter en forfærdelig stime, hvor Leeds ikke har vundet en Premier League kamp siden d.5 november.

Derfor er Leeds nu på jagt efter en ny mand til trænersædet. Både West Bromwich manager, Carlos Corberán, og Rayo Vallecanos sensationtræner, Andoni Iraola, er blevet nævnt som mulige afløsere.

I mellemtiden står den dog på en trænertrio, bestående af Michael Skubala, Paco Gallardo og Chris Armas. Skubala har stået for Leeds’ U21-hold siden sidste sommer.

Hvad dette kommer til at betyde for Leeds’ spil og taktiske tilgang, kan vi kun gisne om, indtil vi ser dem på grønsværen. Tilhængere af de hvide vil måske håbe på, at det minder bare lidt om hvordan reserveholdet spiller, da de ligger til oprykning i Premier League 2’s 2. Division.

På trods af at være over nedrykningsstregen, så er det kun målscoreren for Leeds, der holder dem deroppe. De ligger a point med Everton, men har en kamp i baghånden. Leeds er dog det tredjemest scorende hold, af de ti nederst placerede hold i Premier League, kun overgået af Leicester og Liverpool.

Uskarpe angribere og et endnu uskarpere forsvar har været historien om de hvide fra Leeds i denne sæson.

Hvorom alting er, så kunne timingen næsten ikke være værre for Leeds, der står overfor to kampe, på en uge, mod deres evige og største rival, Manchester United.

De Røde Djævle står uden to af deres vigtigere spillere. Casemiro har karantæne efter at have taget halsgreb på Crystal Palaces Will Hughes, og danske Christian Eriksen er stadig skadet, ovenpå en hensynsløs tackling fra Andy Carroll.

Det er naturligvis to store tab, af spillere der som regel binder Manchester Uniteds spil godt sammen, men med erstatninger som nyindkøbte Marcel Sabitzer, Fred, Donny Van De Beek og Bruno Fernandes, er der grund til at være fortrøstningsfuld. Tilføjelsen af Wout Weghorst har også set ud til at være en god handel, da hollænderen lynhurtigt er faldet flot ind i spillet.

Manchester United har spillet fremragende på det seneste, hvilket også afspejler sig i deres resultater. De rødklædte indtager, på nuværende tidspunkt, tredjepladsen, med kun tre point op til bysbørnene fra Manchester City. De har vundet deres seneste fire kampe, som indeholder både Premier League og EFL Cup-kampe, og har ikke tabt siden deres sene nederlag til Arsenal d.22 januar. Især målfarlige Marcus Rashford har været i storslået form, og er nået op på ti mål og tre assist i indeværende sæson.

Det bliver en hård dag på kontoret for Leeds’ nye trænertrio.


Manchester United -1.5 asian handicap til odds 2.17 hos unibet*

Manchester UnitedLeeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 4° og svag vind

Forventede startopstillinger Manchester United – Leeds

Odds på Manchester UnitedLeeds

Skriv et svar