18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Brentford: Odds og optakt den 28. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester United er ved at spille sig i form til Premier League-start om et par uger, og vil håbe på at kunne bygge videre på de flotte præstationer fra holdet i sidste sæson. Der sker ting og sager på transfermarkedet, men nu skal Ole Gunnar også have fundet ud af at spille de mange stjerner sammen. Onsdag aften får de besøg af nyoprykkede Brentford, som for første gang nogensinde, kan se frem til at spille med i Premier League. Kan Thomas Frank og co. tanke lidt selvtillid på Old Trafford mod sidste års 2’er? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Brentford. Der er kampstart onsdag d. 28. juli 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL


Manchester United – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 13°, regn og let vind

Optakt til Manchester United – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Den 13. og 14. august tager Brentford og Manchester United hul på Premier League-sæsonen 21/22. Det bliver oprykkerne fra Brentford, som får lov at åbne ballet når de hjemme tager imod Arsenal, mens Manchester United dagen efter får deres sag for når de skal op imod rivalerne fra Leeds United. Der er dog stadig et par uger endnu før det hele går løs, og imellem tiden skal formen på plads og de indbyrdes relationer skal finpudses.

Manchester United mener det alvorligt denne gang! Der bliver investeret massivt på sommerens transfermarked, og spillere som Jadon Sancho og Varane er ikke købt til at sidde på bænken. Det ligner på forhånd to spillere, som skal kunne gå direkte ind og styrke startelleveren hos Manchester United, og det kan være lige den sidste afgørende klasse, som de mangler for igen at snuppe et engelsk mesterskab efter en del års tørke. Det var ikke langt fra i sidste sæson, i hvert fald var der ingen tvivl om, at Ole Gunnars tropper var det næstbedste hold i Premier League, men bysbørnene fra City viste sig simpelthen for stærke. Men alt i alt var det en positiv sæson for United, som spillede fantastisk fodbold på deres gode dage, og viste at de rykker nærmere det niveau, som de i mange år har været kendt for. Med et par stærke tilføjelser til truppen, er det ikke umuligt, at de kan gøre sig gældende i både Premier League og Champions League i denne sæson. I forhold til dette opgør, så er der dog stadig en del af spillerne, som ikke er vendt tilbage fra ferie endnu eller ikke er helt oppe i gear. Så mandskabet kommer til at ligne det, som tabte 4-2 til QPR den anden dag.

I 2020 gik der gummiben i den for Thomas Frank og co. da de ellers lå lunt i svinget til oprykning, og dermed måtte tage en sæson mere i Championship. Selvom det så ud til, at der igen skulle gå nervøsitet i Brentford-mandskabet, så vågnede de denne gang op i tide, og sikrede oprykningen til Premier League via playoff. Der har ikke været en finger at sætte på Brentfords testkampe indtil videre, den har nemlig stået på lutter sejre – fire sejre i fire kampe. Meeeen, nu skal man jo passe på med at lægge for meget i de venskabskampe, modstanden har kun i et tilfælde været fra Premier League, mens de resterende modstandere har været fra lavere rangerende engelske rækker. Brentford bliver anderledes udfordret over de næste par uger, hvor de udover Manchester United, også skal møde West Ham og Valencia. Dansker-kolonien i Brentford har også rørt på sig over sommeren hvor de blandt andre har hentet Frank Onyeka fra vores egen lille Superliga, og Kristoffer Ajer fra Celtic. Det bliver spændende at se hvad Brentford kan drive det til i Premier League, og lige så spændende bliver det at følge Thomas Frank og hans danske kuld. Mathias Jensen og Christian Nørgaard er endnu ikke en del af truppen, de nyder fortsat en velfortjent pause efter EM-slutrunden.

Manchester United:

Brentford:

Manchester United forventet startopstilling: Heaton; Wan-Bissaka, Mengi, Tuanzebe, Williams; Garner, Matic, Mata; Elanga, Greenwood, Lingard

Brentford forventet startopstilling: Raya; Ajer, Pinnock, Goode; Stevens, Janelt, Oksanen, Thompson; Canos, Toney, Valencia


Odds på Manchester United – Brentford

Bookmakerne ser Manchester United som favoritter til dette opgør.

Odds-forslag: De Røde Djævle er ikke fuldtallige endnu

Der er ikke meget tvivl om, at der er stor kvalitetsforskel på de to klubber. Brentford skal for første gang nogensinde spille i Premier League, mens Manchester United er en af de mest mægtige fodboldklubber i verden, og har vundet alt hvad der er værd at vinde.

Med det sagt, så er vi stadig kun i forstadiet til den nye sæson, og især Uniteds trup bærer præg af, at de har haft mange spillere i aktion til EM over sommeren. Hvis man kigger på den forventede startopstilling for ‘de røde djævle’, er det vist kun et fåtal af de spillere, som normalt ville være at finde i startopstilling. Det så vi resultatet af senest hvor Manchester United måtte give fortabt mod QPR, og blev sendt hjem med et 4-2 nederlag. På den baggrund er jeg lidt uforstående overfor oddsene her, United er blevet gjort til meget store favoritter – men de stiller altså med noget der minder om et b-hold mod Brentford, som stillede stærkt op sidst mod Watford, hvor de stort set kun manglede vores to danske EM-helte, Nørgaard og Jensen. Jeg tror, at den her test betyder mere for Brentford end den gør for Manchester, og når det tilmed er Uniteds b-hold, som stiller til kamp, så går jeg med de undertippede her. Pengene retur ved uafgjort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
4,0
Brentford (Draw No Bet)
Gå til Betfair *


Manchester United – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United snuppede 2.pladsen i Premier League i sidste sæson, og i sikker stil. Der var et stykke op til bysbørnene fra Manchester City, men United virker til at opruste forud for denne sæson.

  • Dansker-kolonien i Brentford endte på 3.pladsen i Championship i sidste sæson, men denne gang klarede de skærene i playoff-kampene og er dermed klart til at krydse klinger med de allerbedste hold i England i denne sæson.

  • Bruno Fernandes toppede den interne topscorerliste for United i sidste sæson med 18 ligamål, derudover lavede han også 12 assist. Han var uhyggelig på sine gode dage!

  • Ivan Toney var den alt overskyggende stjerne for Brentford i sidste sæson, og han var med sine 31 ligamål en stor del af oprykningen. Fantastisk for Thomas Frank, at Toney stadig er i truppen.

  • Vi skal helt tilbage til 1975 for at finde seneste indbyrdes opgør imellem de to klubber, dengang vandt Manchester United opgøret i den engelske ligacup med 2-1 over Brentford.


Expected Goals: Manchester United vs. Brentford– de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGBrentfordResultatxG
QPR – Manchester United(4-2)1,09 – 1,03Brentford – Swansea(2-0)1,96 – 0,83
Derby – Manchester United(1-2)0,78 – 1,84Brentford – Bournemouth(3-1)3,18 – 0,22
Villarreal – Manchester United(1-1)1,07 – 1,45Bournemouth – Brentford(1-0)1,06 – 1,23
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar