18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Aston Villa: Odds og optakt den 10. november 2022

Unai Emery fik i weekend en solid start på Aston Villa-karrieren, da det blev til debutsejr over netop Manchester United. (Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix)
Unai Emery fik i weekenden en solid start på Aston Villa-karrieren, da det blev til debutsejr over netop Manchester United. (Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix)

Den står på en midtuge i pokalturneringens tegn i England, hvor Manchester United og Aston Villa torsdag aften krydser klinger i ligacuppen. De to klubber mødtes så sent som i weekenden i Premier League, hvor Aston Villa snuppede en 3-1 sejr. Der er i den grad revanche til gode for Eriksen og co. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Aston Villa. Der er kampstart torsdag d. 10. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester United – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 13°, svag vind, mulighed for regn

Manchester United – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften står den på cupfodbold i England, når Manchester United byder Aston Villa op til dans i EFL-cuppen. Normalvis satser de store klubber ikke hele butikken i turneringen fra start af, men det er alligevel dem, som oftest ender øverst på skamlen til sidst. Siden 13/14 er det således enten Manchester City, Liverpool, Chelsea eller Manchester United, som er løbet med hæderen. Til dette opgør er det dog forventet, at både Manchester United og Aston Villa kommer med rimelig slagkraftige startellevere.

Manchester Uniteds sæson har allerede budt på op-og nedture. Det startede forfærdeligt, men Ten Hag virker til at have fået godt styr på tropperne efterhånden. Inden weekendens kamp mod netop Aston Villa i Premier League, var United ubesejrede i ni kampe i streg, og pilen pegede pænt opad, meeeen… De Røde Djævle har stadig udfald i præstationerne, og det udnyttede Aston Villa til at hive en 3-1 sejr i land.

Aston Villa har haft en svær start på sæsonen, hvorfor Steven Gerrard allerede er blevet smidt på porten. Det bar frugt fra start, da de i den første kamp uden Liverpool-legenden rundbarberede Brentford med 4-0. Den efterfølgende kamp mod Newcastle blev dog tabt med 4-0, og på den måde var der inden weekendens kamp mod Manchester United status quo. Weekendens kamp bød på trænerdebut til Unai Emery, og spanieren kunne ikke have ønsket sig en bedre start. Aston Villa leverede en energisk indsats, som resulterede i en forholdsvis sikker 3-1 sejr.


Manchester United:

 • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Aaron Wan-Bissaka (Back, Reserve) – Skadet
 • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
 • Antony (Kant, Fast) – Tvivlsom


Aston Villa:

 • Jan Bednarek (Forsvar, Fast) – Ikke tilgængelig
 • Leander Dendoncker (Midtbane, Fast) – Ikke tilgængelig
 • Philippe Coutinho (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Diego Carlos (Forsvar, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: Dubravka; Dalot, Martinez, Maguire, Malacia; Fred, McTominay; Elanga, Fernandes, Rashford; Martial

Aston Villa forventet startopstilling: Olsen; Cash, Chambers, Mings, Digne; Kamara, McGinn, Ramsey; Bailey, Watkins, Buendia


Odds på Manchester United – Aston Villa

Kampens odds afslører, at Manchester United er favoritter. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Gæster med fornyet selvtillid sørger for åbent opgør

Aston Villa lagde energi for dagen i opgøret mod Manchester United i weekenden, hvor de allerede var foran med 2-0 efter 10 minutter, og endte med at vinde 3-1. De Røde Djævle så halvtrætte ud i det opgør, og skal helt sikkert op i et andet gear, hvis det skal blive til avancement her. Kampen viste samtidig, at Aston Villa ikke er så ringe, som resultaterne i starten af sæsonen har været. En ny træner kan gøre underværker, og Unai Emery fik altså den bedst mulige start.

Som nævnt i optakten, så har EFL-cuppen sjældent særlig stor prioritet i de første par runder, hvorfor der også er forventet en smule rotation, om end begge mandskaber stadig kan stille slagkraftige mandskaber. Aston Villa må have tro på tingene efter weekendens sejr, som var den første med Emery ved roret, og derfor heller ikke chanceløse her. Omvendt har United været stærke på eget græs indtil videre i sæsonen, og er selvfølgelig også klare favoritter. Et åbent cupopgør virker som et realistisk scenarie her. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,80
Begge hold scorer
Gå til unibet *


Manchester United – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 5.pladsen i Premier League med 23 point efter 13 kampe. Statistikken er på 7-2-4 og målscoren 18:19
 • Aston Villa er på 13.pladsen med 15 point for 14 kampe. Statistikken er på 4-3-7 og målscoren 14:21.
 • Marcus Rashford er topscorer for United med 4 scoringer i Premier League.
 • Leon Bailey topper listen for Aston Villa med 3 mål.
 • De to klubber mødtes så sent som i weekenden, hvor Aston Villa overraskende vandt med 3-1 hjemme på Villa Park.


Expected Goals: Manchester United vs. Aston Villade seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGAston VillaResultatxG
Aston Villa – Manchester United(3-1)0,53 – 0,58Aston Villa – Manchester United(3-1) 2,24 – 0,47
Real Sociedad – Manchester United(0-1)1,12 – 0,5Newcastle United – Aston Villa(4-0) 3,15 – 0,43
Manchester United – West Ham(1-0) 1,01 – 1,02Aston Villa – Brentford(4-0)3,63 – 1,5
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Aston Villa?

Manchester United – Aston Villa spilles torsdag den 10. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – Aston Villa?

Manchester United – Aston Villa spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar