18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Wycombe: Odds og optakt den 21. september 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester City har fået en god lodtrækning, i hvert fald på papiret. Traditionsklubben fra League One, Wycombe er trukket op som modstander – og endda på Etihad Stadium. Det kunne ikke være meget bedre for de engelske mestre, som går en sæson i møde, hvor de skal spille et hav af kampe. Bliver det en ‘walk-over’ for de lyseblå eller leverer Akinfenwa og hans holdkammerater en sensation? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Wycombe. Der er kampstart tirsdag d. 21. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Wycombe: Dommer, stadion og vejr

Dommer: R. Jones
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 13° og let vind

Optakt til Manchester City – Wycombe: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter et par overbevisende præstationer i de seneste par uger, kom Manchester City ned på jorden igen i weekenden, da de måtte nøjes med 0-0 mod Southampton. Resultatet betyder at Manchester City på nuværende tidspunkt er tre point efter de tre tophold, som også forventes at være de tre hold, som The Citizens skal kæmpe om mesterskabet mod. Kampene falder som perler på en snor for topholdene i England og et opgør mod et mandskab fra League One må give anledning til rotere på holdet.

Wycombe var i sidste sæson oppe og snuse i Championship, og røg ud på mindst muligt margin med et enkelt point. I de seneste par år er klubben primært blevet kendt udenfor Englands grænser for at huse Cult-figuren, Akinfenwa.

Det bliver sjovt at se de letbenede Manchester City overfor bæstet Akinfenwa!

Manchester City:

 • Zach Steffen (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
 • John Stones (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Benjamin Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ilkay Gündoğan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Wycombe:

 • Matt Bloomfield (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Carson; Walker, Ake, Wilson-Esbrand, Cancelo; Palmer,Fernandinho, Lavia; Foden, F Torres, Edozie

Wycombe forventet startopstilling: Przybek; Ram, Tafazolli, Jacobson; Kaikai, Burley, Pendlebury, Obita; Scowen, Akinfenwa, Mehmeti


Odds på Manchester City – Wycombe

Bookmakerne holder Manchester City som store favoritter i kampen mod Wycombe.

Odds-forslag: Wycombe slipper fra Etihad med skinnet på næsen

Det vil ikke være en stor overraskelse, hvis Pep Guardiola skifter 11 mand i forhold til weekendens kamp i Premier League. Manchester Citys trup er bred, men det forventes alligevel at et par af de unge talenter finder vej til startopstillingen. Manchester City er inde i et hidsigt kampprogram og det handler om at dosere kræfterne.

Wycombe er startet godt udemærket i League One efter nedrykningen i sommers. De indtager pt. femtepladsen med to point op til førerholdet Wigan. Wycombe har blot tabt en kamp i sæsonen og havde også en rigtig fin preseason, hvor de bl.a. slog Leicester, som endda stillede stærkt op. Leicester stod i 1,30 inden kampstart og alligevel formåede Wycombe at vinde 1-0.

Wycombe har mulighed for at vise sig frem på den store scene, og selvom det måske bliver en stor mundfuld, så kommer de ikke til at lægge sig fladt ned.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Wycombe +2,5 (AH)
Gå til Unibet *


Manchester City – Wycombe: Statistik, topscorer og H2H

 • Det er Manchester Citys første kamp i årets EFL Cup.

 • Wycombe har været gennem to kampe i turneringen og i begge tilfælde er holdet gået videre efter straffesparkskonkurrence. Først slog man Exeter efter 0-0 og derefter Stevenage i en kamp, der endte 2-2.

 • Ferran Torres og Riyah Mahrez er Manchester Citys topscorere på nuværende tidspunkt i indeværende sæson.

 • Garath McCleary er topscorer for Wycombe med fire mål i sæsonen.

 • De to hold mødte hinanden i League One i 1998/1999. Her vandt Wycombe begge opgør.


Expected Goals: Manchester City vs. Wycombe de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGWycombeResultatxG
Manchester City – Southampton(0-0) 1,13 – 0,55Wycombe – Charlton(2-1) 1,23 – 0,98
Manchester City – RB Leipzig(6-3)2,30 – 0,55Oxford – Wycombe(0-0) 0,63 – 1,28
Leicester – Manchester City(0-1) 0,77 – 3,00Wycombe – Aston Villa U21(0-3) 1,70 – 3,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar