18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Tottenham: Odds og optakt den 25. april 2021

Det er endelig finaletid i Carabao Cuppen. Manchester City og Tottenham har været finaleklar siden 6. januar, og søndag eftermiddag skal det så afgøres på Wembley, hvem der løber med pokalen i årets Carabao Cup. Tottenhams nye manager, Ryan Mason, er indtil videre ubesejret og har kun prøvet at vinde med sit nye hold – i foreløbig én kamp – mens Manchester City har vundet Carabao Cuppen tre år i træk. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Tottenham. Der er kampstart søndag d. 25. april 2021 kl. 17:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

GÅ TIL


Manchester City – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Wembley Stadium, London
Vejret: 10° og let til frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester City
Tottenham
Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 17:29.


Optakt til Manchester City – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er ikke helt samme følelse af Superman over Manchester City for tiden. Så er det i hvert fald en Superman, der har fået gumlet lidt for voldsomt på en klump kryptonit. To nederlag i de seneste fire kampe, og selv om nederlaget mod Leeds United måske godt kan bortforklares med rotation, så var det næppe hensigten at tabe til Chelsea i FA Cup-semifinalen. Og Manchester City har nu lukket mål ind fem kampe i træk. Det lover trods alt ikke godt for den kommende uges møde med PSG i Champions League-semifinalerne, og mon ikke træner Pep Guardiola allerede har mindst et halvt øje vendt mod onsdagens duel i Paris? Så lever spanieren nok fint med, at der ryger et point eller to i ligaen undervejs. Selv hvis forfølgerne fra Manchester United vinder den kamp, de har på hånden i toppen, vil der være otte point mellem de to med fem runder igen. Det skal godt nok være en nedsmeltning af de store og sjældent sete, hvis Manchester City ender i problemer. Så de kan med al rimelighed tillade sig at fokusere på semifinalen i Champions League, og nu hvor de endelig er kommet forbi kvartfinalen, vil de helt sikkert gerne have endnu mere.

Men først gælder det altså denne finale i Carabao Cuppen, og selv om den kan føles en anelse perifær, så er det dog en finale på Wembley. I en turnering som Manchester City har vundet de seneste tre sæsoner, så helt ligegyldig er den trods alt næppe for dem. Der vil dog stadig formentlig være en anelse rotation i truppen, men det har der været hele sæsonen hos Manchester City, og det har de klaret forrygende. En bét er det givetvis, at holdet må undvære Kevin De Bruyne og Sergio Aguero igen. Begge har haft længere skadesforløb i sæsonen, og de var netop på vej tilbage og nærmede sig topform, og nu er de så igen skadede begge to. De ville ellers pynte med både kvalitet og – som følge af skadespauserne – knap så slidte ben.

José Mourinho er fortid i Tottenham. Netop som holdet står med muligheden for at vinde et trofæ, blev portugiseren strittet ud. Om det var manglende resultater, manglende træning eller måske ‘samarbejdsvanskeligheder’ får vi nok aldrig præciseret, men i hvert fald er det midlertidigt Ryan Mason, der står med ansvaret for Tottenham, og i onsdags fik holdet så en 2-1-sejr mod Southampton i kamp 1 efter José Mourinho. Holdet er nu bare to point efter Chelsea på 4. pladsen – godt nok for en kamp ekstra, men hvem siger, Chelsea nødvendigvis vinder kampe i hånden? Så der er altså fine muligheder for både Champions League-deltagelse og for pokalsejr i dette opgør. Det er en krævende post at stå i spidsen for Tottenham, hvis det ikke er et tilfredsstillende udbytte. Det er stadig usikkert, om Harry Kane bliver klar til finalen, men mon ikke han i hvert fald melder klar til at være i truppen, når det bliver søndag? Det vil i hvert fald forøge chancerne for succes betragteligt, hvis holdets største profil og topscorer melder sig klar. Så kan han og samarbejdet med Heung-Min Son blive afgørende for kampens udfald, for når de to for alvor klikker, er de svære at styre. Spørgsmålet er dog bare, hvor klar Harry Kane i givet fald vil være.

Manchester City:

 • Kevin De Bruyne (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Sergio Aguero (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham:

 • Matt Doherty (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Ben Davies (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Harry Kane (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Manchester City forventet startopstilling: Steffen; Walker, Stones, Dias, Zinchenko; B. Silva, Rodrigo, Gündogan; Mahrez, Gabriel Jesus, Foden.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón; Ndombele, Højbjerg; Bale, Lo Celso, Son; Moura.

Odds på Manchester City – Tottenham

Ifølge oddsene er Manchester City favorit til at løfte trofæet til slut.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 17:29.


Odds-forslag: Motivation versus eventuel metaltræthed – men alligevel Manchester City-sejr

Tottenham har ikke vundet et trofæ siden 2008. De hungrer efter en eller anden form for sølvtøj, og mon ikke alle de fallerede “European Super League”-mandskaber ekstra gerne vil levere succes til fansene for at råde bod på det ramponerede forhold? Samtidig er der ny mand på trænerbænken, og det kan måske give Tottenham-spillerne en fornemmelse af frihed, at de har fået byttet José Mourinhos ret stramme taktiske tøjler ud med en midlertidig træner, som formentlig mest af alt holder sædet lunt til den næste person på posten.

Samme motivation kunne Manchester City så også snildt tillægges – de var jo også en del af det fine selskab, som pønsede på en udbryderliga. Selv om sejr i Carabao Cuppen tre sæsoner i træk også kunne indikere, at det nu er tid for trofæer af finere karakter. De venter på Champions League hos de lyseblå. Dét. Og måske et par mesterskaber også. Men Carabao Cuppen har de set. Den vil næppe imponere fansene. Den vil måske til gengæld sikre holdet og træner Pep Guardiola en fornemmelse af ro. Så har de da hentet noget. Nu blev det ikke til en quadruple med nederlag til Chelsea i FA Cuppen. Så kan de i det mindste snuppe endnu et Carabao Cup-trofæ.

To af de seneste tre års finaler er gået i straffespark, men ingen af holdene boltrer sig ligefrem i uafgjorte kampe. Manchester City har ikke spillet uafgjort – i alle turneringer – siden 15. december. Og de er noteret for i alt bare fem uafgjorte kampe i sæsonen. Tottenham har otte uafgjorte i sæsonen, men de har spillet to af de seneste fire kampe uafgjort. Det er så også de eneste uafgjorte i 16 kampe for Tottenham. Så selv om det er en finale. Selv om det bliver mere tæt, end man skulle tro ud fra de to holds sæsoner frem til nu. Så bliver anbefalingen simpelthen sejr til Manchester City. På erfaring. På ren og skær kvalitet og styrke.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,60
Manchester City
Besøg Betfair *


Manchester City – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City er stadig Premier League-tabellens duks med 77 point for 33 kampe.

 • 24-5-4 og 69:24 hedder statistikken i ligaen for Manchester City.

 • For at nå til finalen i Carabao Cuppen har Manchester City besejret Bournemouth, Burnley, Arsenal og Manchester United.

 • Tottenham er på 6. pladsen i Premier League med 53 point efter 33 kampe.

 • Den samlede statistik for Tottenham er 15-8-10 og 56:43.

 • Tottenhams vej til finalen er gået via Leyton Orient (kampen blev aflyst, fordi Orients trup blev ramt af corona-virus), Chelsea, Stoke og Brentford.

 • 12 scoringer er stadig nok til at holde Ilkay Gündogan på toppen af Manchester Citys topscorerliste.

 • Harry Kane er meldt tvivlsom til dette opgør. Foran mål tvivler han ikke, og med 21 pletskud er han Tottenhams topscorer. Heung-Min Son følger efter med 15 mål.

 • De mødtes senest 13. februar 2021, hvor Manchester City hjemme vandt 3-0 på 2 mål af Ilkay Gündogan og ét af Rodri.


Expected Goals: Manchester City – Tottenham – de seneste tre kampe

Manchester CityResultatxGTottenhamResultatxG
Aston Villa –
Manchester City
(1-2)0,59 – 0,96Tottenham – Southampton(2-1)2,11 – 1,60
Chelsea –
Manchester City
(1-0)1,01 – 1,18Everton – Tottenham(2-2)3,30 – 1,08
Dortmund –
Manchester City
(1-2)0,82 – 2,70Tottenham – Manchester United(1-3)1,61 – 2,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar