18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Chelsea FC: Odds og optakt den 9. november 2022

Bernardo Silva og Man City var både i modvind og i regnvejr, da de slog Fulham FC 2:1. (Foto: Carl Recine / Reuters / Ritzau Scanpix)
Bernardo Silva og Man City var både i modvind og i regnvejr, da de slog Fulham FC 2:1. (Foto: Carl Recine / Reuters / Ritzau Scanpix)

Tredje runde af Carabao Cuppen byder på storkamp på Etihad mellem Manchester City og Chelsea FC. Manchester City måtte sidste sæson afgive tronen efter at have vundet turneringen fire år i træk, mens Chelsea FC tabte finalen til Liverpool FC. De to hold mødtes i finalen i 2019, hvor Manchester City vandt efter straffespark. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Chelsea FC. Der er kampstart onsdag d. 9. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 7° og let vind

Manchester City – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Siden nederlaget til Liverpool FC i opgøret midt i oktober har Manchester City vundet fire kampe og spillet en uafgjort med scoren 9:3. De har sikret sig førstepladsen i deres Champions League-gruppe og trukket RB Leipzig i ottendedelsfinalen. I Premier League er der to point til Arsenal FC på førstepladsen, og her gælder det så Carabao Cup. 

Det har været Citys turnering i en årrække med samlede sejre i 2018 til 2021. Det glippede i sidste sæson, hvor de overraskende måtte forlade turneringen allerede i fjerde runde. Her er de i tredje runde, og det er en ordentlig bøf af en modstander, der venter så tidligt i turneringen. I weekenden blev det til 2:1-sejr hjemme mod Fulham FC efter en time i undertal. I overtiden kunne indskiftede Haaland så sikre sejren med straffesparksscoring.

Chelsea FC fik ingen scoring i sidste øjeblik, da de mødte Arsenal FC og tabte 1:0. I det hele taget har Graham Potter fået en kompliceret indledning på tilværelsen i spidsen for London-klubben. De har blot scoret to gange i de seneste fire ligakampe, hvor de også blot har hentet to point med to uafgjorte og to nederlag. Det betyder, de aktuelt er 13 point efter Arsenal FC. 

De kan glæde sig over, at de vandt deres Champions League-gruppe med kun det indledende nederlag mod Dinamo Zagreb og derefter fire sejre og en uafgjort. De har trukket Borussia Dortmund i ottendedelsfinalerne, og det kan blive næsten lige så vanskeligt som denne Carabao Cup-kamp. 


Manchester City:

  • Joao Cancelo (Back, Fast) – Karantæne
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Bernard Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet


Chelsea FC:

  • Kepa Arrizabalaga (Mål, Fast) – Skadet
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast) – Skadet
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Carney Chukwuemeka (Midtbane, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Lewis, Dias, Laporte, Gomez; Palmer, Rodri, Foden; Mahrez, Alvarez, Grealish.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Chalobah, Koulibaly, Cucurella; Gallagher, Zakaria, Kovacic; Ziyech, Broja, Pulisic.


Odds på Manchester City – Chelsea FC

Oddsene peger på en favoritrolle til Manchester City.


Odds-forslag: Manchester City vinder på hjemmebane. Igen. Igen. Igen.

De tre seneste indbyrdes møder er endt med 1:0-sejre. Én til Chelsea i forrige sæsons CL-finale. Og så to gange 1:0 til Manchester City i seneste sæsons Premier League. Før de tre kampe var fire ud af fem dueller endt enten 2:1 eller 3:1. De seneste 15 hjemmekampe for Manchester City i alle turneringer er vundet, og der er faldet mindst tre scoringer i de 15 kampe. 

For gæsterne er det gældende i halvdelen af sæsonens udekampe, at der er faldet mindst tre scoringer. De tabte senest 4:1 ude mod træner Potters tidligere mandskab, Brighton & Hove Albion, mens de før det vandt 2:1 i Salzburg. De kan altså også godt åbne sluserne. Samtidig er det forventningen, at der bliver roteret en del i begge start 11’ere, så der kan komme friske kræfter og blive åbnet mere op i spillet med chancer og mål til følge. 

Det bliver dog ikke mere åbent, end at anbefalingen regner med, Manchester City fortsætter den forrygende hjemmeform og snupper sejr nummer 16 på stribe, og det kombinerer vi med mindst tre scoringer endnu engang. Om det så bliver storsejr til værterne, eller om gæsterne formår at komme på tavlen, som de trods alt har været i syv af sæsonens 10 udekampe indtil nu. For spillet gør det ikke noget, om hjemmesejren bliver 3:0 eller 2:1.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,09
Manchester City PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester City – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 32 point efter 13 kampe.

  • Tallene for Manchester City siger 10-2-1 og 39:12.

  • Chelsea FC roder rundt på tabellens 7. plads med 21 point efter 13 runder. 

  • Chelsea FCs statistik er 6-3-4 med en måldifference på 17:16.

  • Manchester Citys topscorer er Erling Haaland med 18 ligamål.

  • Hos Chelsea FC har Raheem Sterling og Kai Havertz scoret mest med hver 3 kasser. 


Expected Goals: Manchester City vs. Chelsea FC – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGChelsea FCResultatxG
Manchester City – Fulham FC (2-1) 2,25 – 0,97Chelsea FC – Arsenal FC  (0-1) 0,45 – 1,52
Manchester City – Sevilla FC (3-1) 2,35 – 0,68Chelsea FC – Dinamo Zagreb(2-1) 3,43 – 0,60
Leicester City – Manchester City (0-1) 0,82 – 0,84Brighton & Hove Albion – Chelsea FC(4-1) 3,06 – 1,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Chelsea FC?

Manchester City – Chelsea FC spilles onsdag den 9. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester City – Chelsea FC?

Manchester City – Chelsea FC spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar