18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mainz 05 – Liverpool FC: Odds og optakt den 23. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Der er venskabskamp i Østrig, når Mainz 05 fra Bundesligaen møder Liverpool FC. Begge er på træningslejr i det centrale Europa, og selv om mandskaberne stadig er prægede af efterveer fra diverse slutrunder, en hård sæson 20/21 og diverse nye spillere på holdene, bliver det stadig spændende at se, hvor de står frem mod sæsonstarten om rundt regnet tre uger. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mainz 05 – Liverpool FC. Der er kampstart fredag d. 23. juli 2021 kl. 18:15. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Mainz 05 – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Das Goldberg Stadion, Grödig, Østrig
Vejret: 24° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Mainz 05
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 23. juli 2021 18:13.


Optakt til Mainz 05 – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Mainz 05 endte som Bundesligaens nummer 12 i sidste sæson, og det var for en meget stor dels vedkommende deres danske træner, Bo Svenssons, fortjeneste. Da han kom til i januar, lignede det en stensikker nedrykning til den næstbedste række, men han fik hurtigt sat skik på holdet, der begyndte at skovle point ind på den indtil da noget magre konto. Og til slut rakte det altså til en plads lidt under midten i rækken – meget imponerende. 

Mainz 05 havde Onisiwo, Szalai, Fernandes og den nye spiller, Widmer, med ved slutrunden, og de er alle fire med på træningslejr, og de vil formentlig indgå i det, man kan kalde A-holdet hos Mainz 05. Det forventes, at træner Svensson vil rotere det meste af hele holdet i pausen af kampen, og det kan måske give plads til de to U19-spillere Timothe Rupil og Ben Bobzien, der er med ‘de voksne’ på træningslejr. Spændende at se om de to unge herrer for alvor kan tilføre noget på Mainz-mandskabet. 

Hos Liverpool FC er der stadig ferie til dem, der var med ved Copa America eller Euro 2020 – de nåede måske også en anelse længere end de fleste af Mainz’ landsholdsspillere – og træner Klopp må også stadig undvære både van Dijk og Joe Gomez, men de er så småt ved at være klar til at træde ind i truppen igen. Det er næsten som at få to nye spillere i forsvaret. I front forventes det, at Origi og Minamino gør Mané selskab, og det er en fin mulighed for både Origi og Minamino til at gøre reklame for lidt mere spilletid til de to. 

Et lønligt håb hos Liverpool FC-fansene om færre skader til holdet i år, kan også betyde bedre muligheder for rotation undervejs, så mandskabet ikke løber helt tør for ilt i januar og februar, som de gjorde i sidste sæson, hvor de pludselig så meget tamme ud og delte point ud til højre og venstre, som var de Oprah Winfrey på speed. En lidt bedre timing af tingene vil give Liverpool FC mulighed for at være med i mesterskabskampen hele vejen, og så er det selvfølgelig heller ikke tilfredsstillende for Liverpool FC at ryge ud af kvartfinalerne i Champions League – heller ikke selv om det er mod Real Madrid. 

Mainz 05:

  • Ingen kendte fravær

Liverpool FC:

  • Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet

Mainz 05 forventet startopstilling: Dahmen; St. Juste, Bell, Niakhate; Kohr; Stöger, Barreiro, Boetius, Brosinski; Onisiwo, Szalai.

Liverpool FC forventet startopstilling: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, R. Williams, Tsimikas; Milner, Keita, Elliott; Mané, Origi, Minamino.


Odds på Mainz 05 – Liverpool FC

Oddsene peger på Liverpool FC som kampens favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 23. juli 2021 18:13.

Odds-forslag: Knald på fra start og så dalende tempo med udskiftningerne

Hvis denne testkamp er, som testkampe er flest,  vil de to hold stille op i deres foretrukne opstilling fra start og forsøge at nå så tæt på topniveau som muligt. Det kan give en livlig åbning på kampen, og det kan give muligheder i begge ender. Mange af spillerne på begge mandskaber skal vise sig frem og gøre sig til i forhold til mere spilletid, så det behøver ikke blive en kamp helt uden bidende nærkampe og bissede frispark. 

Liverpool FC er på papiret det klart stærkeste mandskab, men træner Svensson viste i foråret i Bundesligaen, at han er virkelig skarp til at sætte holdet op mod de store favoritter. Så måske har han et trick i ærmet til dette opgør. Eller to ligefrem. I hvert fald kan vi forvente, at Mainz 05 også spiller for at vise sig en anelse frem for den tidligere træner, Klopp. Mainz 05 skal nok forstå at hugge til i perioder af kampen.

Derfor tror anbefalingen på, at begge hold kommer på tavlen. Enten i en tempofyldt første halvleg, hvor begge er på højeste niveau, eller når udskiftningerne gør, at aftalerne ikke er helt så indarbejdede. Det er jo ligemeget hvornår. Bare målene falder. Mindst ét til hver altså. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,68
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Mainz 05 – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Mainz 05 sluttede Bundesligasæsonen som nummer 12 med 39 point efter 34 kampe. 

  • Statistikken for Mainz 05 endte på 10-9-15 og med en måldifference på 39:56.

  • Liverpool FC rettede nogenlunde op på en forfærdelig sæson og sluttede som Premier Leagues nummer 3 med 69 point for 38 kampe.

  • Liverpool FCs tal var 20-9-9 og scoren 68:42. 

  • Topscoreren for Mainz 05 var franske Jean-Philippe Mateta, der scorede 7 gange. 

  • Liverpool FCs topscorer var endnu engang Mohamed Salah, som med 22 træffere endte som topscorerlistens nummer 2. 


Expected Goals: Mainz 05 vs. Liverpool FC – de seneste tre kampe

Mainz 05ResultatxGLiverpool FCResultatxG
Mainz 05 – Würzburger Kickers(2-1)1,77 – 0,90Wacker Innsbruck – Liverpool FC(1-1)0,33 – 1,12
Wolfsburg – Mainz 05(2-3)1,47 – 1,80Liverpool FC – Crystal Palace(2-0)1,84 – 0,42
Mainz 05 – Borussia Dortmund(1-3)1,23 – 2,31Burnley FC -Liverpool FC(0-3)0,85 – 2,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar