18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mads Juel Andersen om Luton-skifte: Ikke overrasket – folk ved ikke, hvor god jeg er

Mads Juel Andersen i den kommende sæson tørne ud for Luton Town F.C. og danskeren fortæller til SpilXperten, at skiftet ikke kom bag på ham, da han har leveret ekstremt overbevisende i sin tid i England.

I går kunne du læse om Mads Juel Andersens rejse fra dansk fodbold til Barnsley F.C., hvor han nu endnu engang har taget et skridt op til Premier League. 

I dag sætter vi fokus på den udvikling, der har dannet grobund for et skifte til Premier League, hvor Mads Juel Andersen siger, at folk ikke ved, hvor godt han har gjort det i Barnsley F.C., hvorfor han godt kan forstå, hvis skiftet kommer bag på folk. 

Det var dog ikke tilfældet for hovedpersonen selv. 

“Næ, jeg synes faktisk overhoved ikke, at det var overraskende, at Luton var interesserede i mig. Jeg synes, det var meget naturligt faktisk”, indleder Mads Juel Andersen. 

Folk ved ikke, hvor god jeg er

Det er måske ikke så underligt, hvis dit referencepunkt, når det kommer til Mads Juel Andersen, primært er danskerens periode i AC Horsens, da han siden det, har været en anelse væk fra srampelyset, selvom hverdagen dog har foregået i Championship. 

“Der er mange danskere, der ikke ved, hvor god jeg er. Jeg tror, der er mange, der ikke ved, hvor godt jeg gjorde det i Championship.”

“Den første sæson i Championship var naturligvis svær. Det var en ny liga, som var så meget anderledes end Superligaen, fordi der er meget mere power og intensitet.”

“Superligaen er måske teknisk stærkere, men der er så mange dygtige spillere i Championship.”

Mads Juel Andersen og Barnsley mødte Bolton i League One play-off finalen, men trak det korte strå – Foto: IMAGO / Mark Cosgrove

Fra hate til anerkendelse og en plads på årets hold

Mads Juel Andersen understreger nok engang, hvor godt han gjorde det i Barnsley F.C. og henviser til en anerkendelse, han fik, selvom han i første omgang modtog en del kritik. 

“Personligt synes jeg selv, at min første sæson i Barnsley var fin, selvom jeg fik en masse hate udefra, men det var fint nok.”

“I anden sæson for Barnsley, havde jeg tilpasset mig fuldstændig og jeg spillede alle kampe, der var mulige at spille stort set. Jeg spillede mere end 50 kampe og kom på årets hold hos WhoScored, hvor jeg desuden var powerranket som nummer fem.”

“Jeg var altså i top fem sammen med spillere som Ivan Toney og Emiliano Buendia. Jeg var den højest rangerede forsvarsspiller på listen, hvilket vidner om, at jeg gjorde det sindssygt godt.”

Det var dog ikke alt fryd og gammen, da den danske midtstopper undervejs blev ramt af en skade i den sæson, der endte med nedrykning til Barnsley F.C. 

“Tredje sæson var lidt bøvlet i forhold til, at jeg var skadet de første 16 kampe, hvor holdet også tabte en masse kampe. Derefter kommer jeg tilbage, får anførerbindet om vinteren og spiller fuld tid.”

“Vi overlevede desværre ikke, fordi starten simpelthen var så ringe. Vi tabte alt for mange kampe og rykker ned.”

Som han fortalte i går, så havde han i første omgang slet ikke lyst til at tage turen ned med Barnsley F.C., men det endte som bekendt sådan, hvorefter den 25-årige dansker kom på årets hold i League One, hvorefter han nu har taget turen til Luton Town F.C.

“Der må jeg indrømme, at jeg tænkte, hvorfor skal jeg ned og spille League One? Jeg havde gjort det så godt, og der var også interesse udefra, men det blev ikke til et skifte. Det var bare ikke det, der lige skulle ske for mig på daværende tidspunkt.”

“Derefter spillede jeg så en sindssygt god sæson i League One, hvor jeg også kom på årets hold. Så jeg har altså gjort det rigtig godt herovre.”

En nedslået dansk forsvarsspiller efter play-off finale nederlaget – Foto: IMAGO / Frankie OKeeffe

Vedholdende interesse fra Luton Town F.C.

Nu bliver det altså Luton Town F.C., der får glæden af at have Mads Juel Andersen på holdkortet, og det er bestemt ikke en pludseligt opstået interesse, fortæller han. 

“Jeg var inde og se Lutons kamp mod Coventry, hvor jeg godt vidste, at de var interesserede i mig. Der tænkte jeg jo, okay, hvis de kan rykke op, så kan der sagtens være en mulighed her.”

“Så nej, igen, det kom ikke som en overraskelse overhoved det her skifte, og Luton har også vist sin interesse før.”

I morgen kan du læse om Mads Juel Andersens egen vurdering af sine egne styrker, hvor han blandt andet sammenligner sig selv en smule med en af de allerbedste Premier League spillere, ligesom han afslører, at Kasper Hjulmand måske kan forvente at få et opkald i den nærmeste fremtid. 

Læs også:

Skriv et svar