18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mads Juel Andersen glæder sig til Haaland-duel: Bliver vanvittigt fedt

Mads Juel Andersen skal spille Premier League for første gang i sin karriere, da han fremover skal tørne ud for Luton Town F.C., og han lægger ikke skjul på, at der er én spiller, han ser særligt frem mod at møde. 

Erling Braut Haaland har taget hele verden med storm de seneste sæsoner, og i sin debutsæson scorede nordmanden 35 mål for Manchester City. 

Det får dog ikke Luton-danskeren til at ryste i bukserne, da han fortæller, at ser frem til at måle sig mod den bedste angriber i verden. 

“Det bliver vanvittigt fedt at spille mod Erling Haaland. Jeg tror virkelig, jeg skal være smart og vælge mine dueller med omhu.”

“Det var også det, jeg lærte i League One, at jeg ikke kan vinde alle mine dueller hver gang. Så nogen gange bliver jeg nødt til at tage en bedre position og bare lade ham have bolden.”

“Mod Haaland skal jeg virkelig være smart. Jeg skal vælge de rigtige momenter til lige at prikke bolden fra ham eller gå i ryggen på ham. Det bliver virkelig sjovt at spille mod ham.”

Luton Towns kun anden dansker i klubbens historie – Foto: IMAGO / Andy Rowland

Det er spillere på øverste hylde

Erling Braut Haaland er ikke den eneste topspiller, Luton-danskeren skal stå overfor, men midtstopperen glæder sig at møde teste sig selv, og han har en idé om, hvordan han kan stoppe de mange dygtige spillere. 

“Det er jo spillere på aller øverste hylde, jeg kommer til at stå overfor nu. Først og fremmest er det topatleter, så det jeg tror, der bliver vigtigt for mig, og hvor jeg kan vise mine styrker, det er min spilforståelse.”

“Jeg skal være klog i visse situationer, men samtidig kan jeg også godt være aggressiv og køre mand mand, hvor jeg kan æde folk på den måde.”

Mads Juel Andersens Luton Town F.C. tager i mod Brighton i første kamp, som bliver spillet lørdag den 12. august, hvor opgøret sparkes i gang kl. 16:00 på The Amex Stadium.

Læs også:

Skriv et svar