18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Målmandsjagten er sat i gang

Flere af de helt store Superliga-klubber er ude med snøren efter nyt blod til målmandsposten. Vi tager her temperaturen på den store jagt.

Brøndby er ude med snøren efter Viborgs Lucas Lund. Foto: IMAGO/John Rainford

En ny Superliga-sæson står for døren. Ja faktisk løber den første kamp allerede af stablen i aften, men sommerens transfermarked er altså kun i sin spæde start, og flere klubber leder med lys og lygte efter den helt rette målmand. Brøndby har travlt efter salget af Mads Hermansen, FCK kan ende i samme situation, hvis Grabara smutter, og AGF er eftersigende også klar til at styrke sig på målmandsposten.

CV har travlt

Brøndby-direktør Carsten V. måtte næææsten have set den komme. Rygterne om et skifte til målmand Mads Hermansen florerede i lang tid, og tirsdag blev det så også officielt. Den talentfulde målmand er strøget til engelsk fodbold, hvor han skal vogte buret for Leicester i Championship.

Med den forestående Superliga-start, og den forventelige transfer til Hermansen, kunne man have forventet, at CV havde en afløser klar i kulissen, som kunne udfylde hullet lige med det samme. Det virker dog ikke til at være tilfældet, og derfor bliver det snart 40-årige Thomas Mikkelsen, som skal vogte buret i sæsonpremieren på søndag. Ikke 100% optimalt. CV har halvtravlt nu.

Der er rift om den svenske keeper Leopold Wahlstedt. Foto: IMAGO/Mathilda Ahlberg

Selvom Brøndby-direktøren ikke umiddelbart har udvist rettidig omhu, er han altså begyndt at røre på sig nu. Først blev der sendt et 8 mio. stort bud afsted på Viborgs Lucas Lund. Midtjyderne er dog forståeligt nok ikke ivrige for at sælge deres 1.keeper, og slet ikke til den pris.

Derfor har Brøndby også fisket i andre farvande. Nærmere bestemt i det norske. Ifølge B.T har de blågule budt 2,6 mio. på den svenske keeper Leopold Wahlstedt, som tørner ud for norske Odd. Et bud, som på trods af keeperens kontraktudløb til årsskiftet ikke imponerede den norske klub. Brøndbys bud blev ikke accepteret, men måske gør AGF’s. Aarhusianernes målmand Jesper Hansen er ved at være oppe i årene og fortsætter ikke evigt. Derfor skulle AGF lure på at overhale Brøndby indenom i kampen om den svenske keeper, som har sine bedste år foran sig. Transferdrama!

Seneste udvikling i målmandsjagten lyder på, at Brøndby har sendt et nyt og forbedret bud afsted på Lucas Lund. Denne gang lyder cifrene på 12 mio. + bonusser, som kan få beløbet til at stige til 17 mio. Ifølge B.T er Viborg langt mere tilfredse med det bud, hvorfor Brøndbys nye målvogter meget vel kunne ende med at hedde Lucas Lund.

Holder løverne på Grabara?

Kamil Grabara kan blive næste målmand ud af Superligaen. Foto: IMAGO/Revierfoto

FCK har tidligere på ugen sikret sig nyt blod til målmandsposten i form af det unge keepertalent Theo Sander, som de har købt fri i AaB for 7,45 mio. Den signing er dog udelukkende lavet med fremtid for øje, da den 18-årige keeper ikke er tiltænkt en rolle som 1.keeper lige med det samme. Det betyder dog ikke, at FCK har handlet deres sidste målmand den sommer.

Kamil Grabara har været en stor profil for FCK i de sidste par sæsoner. Den polske målmand er kun 24 år, og har allerede vist mange prøver på sit fine talent, hvorfor interessen for ham da også er tiltagende. Torsdag meldte det polske medie Meczyki om interesse fra selveste Bayern München, som søger en fremtidig afløser for Manuel Neuer. Om der er hold i de rygter er fortsat tvivlsomt, men uagtet kunne Grabara meget vel skifte væk fra Superligaen denne sommer. Måske til Serie A, hvor Inter og Fiorentina tidligere har været meldt på banen som bejlere.

På rygtebasis er vores danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel nævnt som potentiel Grabara-afløser. Et rygte som PC torsdag kaldte for ‘et spændende rygte’. Der er lang tid til 1.september, hvor transfervinduet smækker i, og det er ikke utænkeligt, at FCK ender med at skulle på målmandsjagt.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar