18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Fredericia: Odds og optakt den 29. maj 2022

Oprykningen er i hus! Lyngby er tilbage i den bedste danske række til næste sæson. (Foto: Bildbyrån)
Oprykningen er i hus! Lyngby er tilbage i den bedste danske række til næste sæson. (Foto: Bildbyrån)

Lyngby er igen fra næste sæson tilbage i den bedste danske række! Inden spillerne kan gå på velfortjent sommerferie skal de dog lige have overstået sæsonens sidste kamp, hvor de hjemme tager imod Fredericia, som har tabt de to seneste kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – Fredericia. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lyngby – Fredericia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Lyngby Stadion
Vejret: 16°, svag vind


Optakt til Lyngby – Fredericia: Skader, karantæner og startopstillinger

Med en sejr i seneste kamp mod Nykøbing FC kunne Lyngby selv sikre oprykningen til Superligaen, de kongeblå nordsjællændere måtte dog nøjes med 1-1, men da Helsingør samtidig tabte til Hvidovre blev Superliga-billetten alligevel sikret. Lyngby er dermed tilbage i det fineste danske selskab fra starten af næste sæson efter en enkelt sæson i Nordicbet Ligaen. Hjemmeholdet var med deres stærke sportslige setup en af forhåndsfavoritterne til at tage turen op i Superligaen, og selvom det er blevet til et hav af X’er i sæsonen, så har deres evne til at undgå nederlag sikret dem en hurtig retur til den bedste række. Kun fem gange i sæsonen er Lyngby gået fra banen uden point, og på det parametre har ingen andre hold kunne følge med.

Fredericia må efterhånden siges, at være en fast bestanddel af Nordicbet Ligaens øverste felt, som regel starter det godt, de er med hvor det er sjovt, drømmen om oprykning lever, og så dør det stille og roligt ud igen. Indeværende sæson har været et strålende eksempel på netop det. Igen har Fredericia været med, de har drømt, de har scoret et hav af mål, men endnu engang er det ikke nok til en oprykning. Gæsterne mangler lige det sidste for at kunne drømme om en tur op i Superligaen. Fredericia er pt. nummer 5 i rækken, og det kan der ikke nås at ændre på her med én kamp tilbage. De seneste to kampe har budt på nederlag til Hvidovre og Horsens, senest en 4-0 afklapsning på eget græs, så mon ikke, at gæsterne ser frem til at gå på sommerferie søndag eftermiddag.

Lyngby:

  • Ingen kendte fravær

Fredericia:

  • Ingen kendte fravær

Lyngby forventet startopstilling: Ibsen; Fosgaard, Gregor, Bjelland, Sørensen; Thellufsen, Winther, Corlu; Nielsen, Gytkjær, Kaastrup

Fredericia forventet startopstilling: Hedvall; Olsen, Nissen, Nielsen, Jensen; Kirkegaard, Kristensen, Nambishi; Makrillos, Holvad, Egelund


Odds på Lyngby – Fredericia

Oddsene peger på, at Lyngby er favoritter i kampen.


Odds-forslag: Ingen bekymringer, bare mål

Der er ikke alverden på spil her i den sidste kamp af sæsonen. Lyngby sikrede den vigtige oprykning til Superligaen i mandags, og selvom de stadig kan nå at ende øverst i tabellen med en sejr og et Horsens-nederlag, så er de kongeblå nok fint tilfredse allerede. Fredericia kan hverken gøre fra eller til fra deres 5.plads, så motivationen hos gæsterne, som kommer med tre nederlag i de seneste fire kampe, er svær at få øje på her.

Der skal fejres oprykning på Lyngby Stadion, og mon ikke, at de lokale helte gerne vil slutte sæsonen af på ordentlig manér? Fredericia har det med at gi’ og tage, når de indtager græstæppet. Hjemmeholdet er involveret i et hav af målrige opgør, hvor begge mandskaber som regel kommer på tavlen. Fredericias elleve seneste kampe er gået over 2.5 mål, mens seks af de seneste syv sågar er gået over 3.5. Der er ikke længere vigtige point på spil for nogen af de to mandskaber, så der kan spilles frit og frisk til uden bekymring for tabellen. Lyngby er rækkens mest scorende hold, og her på hjemmebane mod en gavmild Fredericia-defensiv bør der være gode muligheder for mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,25
Over 3,5 mål
Gå til betfair *


Lyngby – Fredericia: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby indtager 2.pladsen i Nordicbet Ligaen med 60 point. Statistikken er på 17-9-5 og målscoren 61:29

  • Fredericia indtager 5.pladsen i Nordicbet Ligaen med 50 point. Statistikken er på 15-5-11 og målscoren 55:52

  • Frederik Gytkjær er topscorer for 12 Lyngby med 12 kasser.

  • Kristian Kirkegaard er topscorer for udeholdet med 14 scoringer.

  • Sæsonens tre indbyrdes opgør er endt med to Lyngby-sejre og et enkelt X.


Expected Goals: Lyngby vs. Fredericia – de seneste tre kampe

LyngbyResultatxGFredericiaResultatxG
Nykøbing – Lyngby(1-1)0,36 – 1,92Fredericia – Horsens(0-4) 0,52 – 1,93 
Helsingør – Lyngby(1-2) 1,4 – 2,37Fredericia – Nykøbing (5-1)3,72 – 0,73
Horsens – Lyngby (2-1)1,53 – 0,41FC Helsingør – Fredericia(0-1) 0,47 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lyngby – Fredericia?

Lyngby – Fredericia spilles søndag den 29. maj 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Lyngby – Fredericia?

Lyngby – Fredericia spilles på Lyngby Stadion

Skriv et svar