18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby Boldklub – FC Helsingør: Odds og optakt den 29. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der er fredagsgodter i den danske NordicBet Liga, når de to tophold Lyngby Boldklub og FC Helsingør tørner sammen på Lyngby Stadion. Gæsterne topper tabellen med 28 point, mens værterne er et point efter. Tilbage i august mødtes de i Helsingør, og det opgør endte 3:3. Det kan sagtens blive lige så underholdende denne gang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby Boldklub – FC Helsingør. Der er kampstart fredag d. 29. oktober 2021 kl. tid. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Lyngby Boldklub – FC Helsingør: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lasse Graagaard
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Lyngby Boldklub – FC Helsingør: Skader, karantæner og startopstillinger

Når man indleder sæsonen med fem sejre på stribe, kan man vel godt kalde to point i de følgende tre kampe for en lille krise? Sådan indledte Lyngby Boldklub deres forsøg på at spille sig tilbage i den Superliga, de kom fra. Men efter den lille krise fandt de sammen igen, og nu har de hentet 10 point i de følgende fire kampe. Og det endda via sejre over de tre øvrige mandskaber i top 5. Det er ganske godt gået, og nu venter så den ultimative test, når rækkens tophold, FC Helsingør, kommer på besøg. 

Frederik Gytkjær er med ni scoringer oftest manden, der kroner angrebene hos Lyngby Boldklub, men lader du blikket scanne opstillingen, er der flere genkendelige navne med stor Superligaerfaring. Det gælder for eksempel Andreas Bjelland, Pascal Gregor, Rezan Corlu, Marcel Rømer og i angrebet både topscorer Gytkjær og Emil Nielsen. Der er ikke noget at sige til, at mandskabet blot har tabt en enkelt af sæsonens første 13 kampe, og det vil være en overraskelse, hvis de løber ind i nederlag nummer to fredag aften. 

Men skal man endelig tabe i NordicBet Ligaen, er det ingen skam at gøre det til FC Helsingør. Godt nok fortsatte de nedturen fra Superligaen via 1. division til 2. division, men nu er elevatoren altså på vej op igen, og med blot ét nederlag i de første 13 runder, hvor de ikke på noget tidspunkt har været ude af top 4, ser det lovende ud. De åbnede også sæsonen forrygende med seks sejre i de første syv kampe, mens de har set lidt trætte ud de seneste fire kampe, hvor det er blevet til fem point og sæsonens første liganederlag, som faldt i Nykøbing på Falster, hvor værterne vandt 3:0. 

Lyngby Boldklub:

  • Ingen kendte fravær

FC Helsingør:

  • Ingen kendte fravær

Lyngby Boldklub forventet startopstilling: Ibsen; Fosgaard, Gregor, Bjelland, Jørgensen, Sørensen; Pedersen, Rømer, Corlu; Knudsen, Gytkjær.

FC Helsingør forventet startopstilling: Ellegaard; Rejnhold, Just, Enghardt, Mouritsen; Christensen, Norouzi; Knudsen, Adamsen, Jordan; Czajkowski.


Odds på Lyngby Boldklub – FC Helsingør

Oddsene peger på værterne som knebne favoritter i opgøret.  

Odds-forslag: Mål til begge mandskaber og mere til

Som sagt spillede de to mandskaber 3:3 tidligere på efteråret, og selv om de øvrige betydende indbyrdes opgør ligger et par år tilbage – 2017-2019 – så er de seneste seks indbyrdes opgør endt med scoringer til begge mandskaber og en samlet score på 11:10 i Lyngby Boldklubs favør. 21 mål i seks kampe er et nydeligt snit på 3,5 mål per kamp. 

De holder begge to et fint målsnit for efteråret, hvor Lyngby Boldklub med 29 mål i 13 kampe er på 2,23 mål per kamp, mens FC Helsingørs 31 scoringer giver dem et snit på 2,38 scoringer per kamp. Nu er det jo en topkamp, og opdelingen i mesterskabsspil og nedrykningsspil blinker i horisonten om ni runder, men med henholdsvis 13 og 14 point ned til syvendepladsen bør ingen af disse mandskaber komme i den slags problemer.

Så de kan bare give den gas her for at spille sig i en så favorabel position som muligt til at snuppe en af de to oprykningspladser i sidste ende. Og mens FC Helsingør og Lyngby Boldklub er på 28 og 27 point, så følger FC Fredericia og Hvidovre IF lige i hælene med 26 og 25 point. Der er ikke plads til alt for mange overvejelser om taktiske pointdelinger. 

Den indbyrdes statistik viser, begge hold har scoret i de seneste seks indbyrdes opgør, og så viser tabellens tal for sæsonen, at de begge scorer mere end to mål per kamp. Det danner grobund for et bud på kombinationen, hvor begge hold scorer i kampen, og hvor der i alt falder mindst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,76
Over 2,5 mål og Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Lyngby Boldklub – FC Helsingør: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby Boldklub er nummer 2 i NordicBet ligaen med 27 point efter 13 runder. 

  • Statistikken for Lyngby Boldklub er 8-3-1 med scoren 29:13.

  • Tophold i NordicBet Ligaen efter 13 kampe er FC Helsingør med 28 point.

  • FC Helsingørs tal er 8-4-1, og deres måltal er 31:16.

  • Lyngby Boldklubs topscorer er Frederik Gytkjær, der har nettet 9 gange. 

  • Sebastian Czajkowski er FC Helsingørs topscorer med 7 kasser.


Expected Goals: Lyngby Boldklub vs. FC Helsingør de seneste tre kampe:

Lyngby BoldklubResultatxGFC HelsingørResultatxG
AC Horsens – Lyngby Boldklub(0-1) 0,81 – 0,69Vendsyssel FF – FC Helsingør (2-2) 0,89 – 1,30 
Lyngby Boldklub – Hobro IK(1-1) 1,48 – 0,60FC Helsingør – Esbjerg FB (3-0) 3,33 – 1,16 
FC Fredericia – Lyngby Boldklub(0-2) 0,37 – 0,54 Nykøbing FC – FC Helsingør (3-0) 0,63 – 1,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar