18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby Boldklub – AaB: Odds og optakt den 21. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er pokalkamp på Lyngby Stadion tirsdag aften, når AaB gæster det intime stadion nord for København. Sidste år blev AaB sendt ud af B.93 fra 2. division, så nordjyderne vil sikkert være på vagt i dette opgør. De kommer dog også med fire sejre på stribe inklusive pokalsejren mod fynske FIUK på 13:0 i seneste runde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby Boldklub – AaB. Der er kampstart tirsdag d. 21. september 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Lyngby Boldklub – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 13° og let vind

Optakt til Lyngby Boldklub – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Lyngby Boldklub lagde ud med brask og bram i NordicBet Ligaen med fem sejre på stribe og scoren 17:5. Siden er der kommet lidt knas i maskineriet med to uafgjorte og et nederlag, så sådan en friaften i DBU Pokalen er sikkert ganske velkommen. Det er første gang i sæsonens pokalturnering, at Lyngby-fansene kan nyde deres egen stadionpølse, for de to første runder har de gæstet henholdsvis Østerbro og Tårnby FF, som er blevet slået samlet 14:1. 

Gæsterne fra AaB er dog i forrygende form, for med fredagens 2:0-sejr hjemme i Nordjylland mod OB ligger de på tredjepladsen i tabellen efter blot ét nederlag i Superligaen og otte ubesejrede kampe på stribe – altså inklusive en pokalkamp i Odense mod et seriehold, der gav sejr på 13:0. Selv om holdet stadig må undvære Lucas Andersen og Rufo og formentlig også er uden Kasper Kusk, der var syg til fredagens opgør, er der dog kommet en soliditet og et flow over AaBs spil, som gør dem til en vanskelig modstander for alle aktuelt. 

Det vil Lyngby Boldklub formentlig også få at mærke, og selv om der er langt fra Aalborg til Lyngby, vil de rødhvid-stribede gæster være opsatte på at bevise, at sidste sæsons pokalexit mod B.93 allerede i ottendedelsfinalerne var en fejl. Det skal så i processen gå ud over Lyngby Boldklub. Fem forskellige spillere har stået for de seneste syv nordjyske Superligamål, og det fortæller ret fint en historie om et hold, der har fundet sammen som præcis dét, et hold. De bliver en stor mundfuld for Lyngby Boldklub tirsdag aften.    

Lyngby Boldklub:

 • Ingen kendte fravær

AaB:

 • Vladimir Prijovic (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Lucas Andersen (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Kasper Kusk (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Rufo (Angreb, Fast) – Skadet

Lyngby Boldklub forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Riis, Jørgensen; Crone, Ngabo, Rømer, Sørensen; Kaastrup, Pedersen; Gytkjær.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Granli; Pallesen, Ferreira, Fossum, Højholt, Ahlmann; Prip, Makaric.


Odds på Lyngby Boldklub – AaB

Bookmakernes odds viser, de regner med stor jævnbyrdighed, men deres bud på en vinder er trods alt gæsterne fra AaB.

Odds-forslag: Svært at gå mod et flyvende nordjysk mandskab

I sidste sæson endte det indbyrdes møde i Lyngby 2:2, mens begge opgør i Aalborg endte med sejr til AaB på samlet 7:2. Men de seneste tre indbyrdes møder i Lyngby har gæsterne ikke formået at vinde, og det er endt 2:2, 0:0 og 2:0 i hjemmeholdets favør.

Sejren faldt i juli 2019, hvor Frederik Gytkjær scorede begge målene, og han var også på pletten, da Lyngby Boldklub i fredags spillede 1:1 med HB Køge. AaB har i de seneste tre ligakampe vundet 3:2 ude over Viborg FF, mens det er blevet til to hjemmesejre på henholdsvis 2:1 og 2:0 mod FC Nordsjælland og OB. Det går næppe som i sidste runde, hvor AaB vandt 13:0, men det var til gengæld nok et signal om, at nordjyderne tager DBU Pokalen alvorligt, for der blev ikke sparet meget på truppen i den duel, og det bliver der formentlig heller ikke her.

Derfor er det anbefalingens bud, at gæsterne løber med sejren på Lyngby Stadion for første gang siden december 2017. 2-tallet er buddet her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,05
AaB
Gå til Comeon *


Lyngby Boldklub – AaB: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyngby Boldklub er på 4. pladsen i den næstbedste række med 17 point efter 8 kampe. 

 • Tallene for Lyngby Boldklub siger 5-2-1 og scoren 22:11.

 • AaB er aktuelt nummer 3 i Superligaen, hvor de har 18 point efter 9 runder. 

 • AaBs statistik er 5-3-1 med en målscore på 13:7.

 • Lyngby Boldklubs topscorer er Frederik Gytkjær, der har hamret 7 bolde i nettet. 

 • Iver Fossum er på 3 sæsonmål, og det er rigeligt til at være topscorer i Aalborg og omegn. 


Expected Goals: Lyngby Boldklub vs. AaB de seneste tre kampe:

Lyngby BoldklubResultatxGAaBResultatxG
Lyngby Boldklub – HB Køge (1-1) 1,67 – 0,75AaB – OB(2-0) 1,58 – 1,00 
Lyngby Boldklub – AC Horsens (1-2)0,44 – 1,19Viborg FF – AaB(2-3) 2,38 – 4,11
FC Helsingør – Lyngby Boldklub (2-2) 1,92 – 1,36AaB – FC Nordsjælland(2-1) 1,30 – 1,24
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar