18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lokomotiv Plovdiv – FC København: Odds og optakt den 5. august 2021

Foto: Bildbyrån

I tredje kvalifikationsrunde til Conference League skal FC København til det sydlige Bulgarien, hvor Lokomotiv Plovdiv venter. Bulgarerne vandt sølv i den nationale liga sidste år, men i Europa har det knebet at vinde ret meget, og holdet har endnu aldrig været i et gruppespil. Det har FC København, som jagter gruppespil nummer 14 på 16 sæsoner. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lokomotiv Plovdiv – FC København. Der er kampstart torsdag d. 5. august 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 SportX eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Lokomotiv Plovdiv – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nick Walsh, Skotland
Stadion: Stadion Lokomotiv, Plovdiv
Vejret: 39° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 6. august 2021 05:46.


Optakt til Lokomotiv Plovdiv – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Bulgariens vicemestre, Lokomotiv Plovdiv, er i europæisk bold for tredje sæson i træk, men de har endnu ikke slået sig igennem til et europæisk gruppespil. De måtte da også både ud i forlængelse og straffespark for at ondulere tjekkiske Slovacko i 2. runde af Conference League-kvalifikationen. Det betød blandt andet, at de roterede en del i weekenden, og dermed fortsatte de vaklende ligatakter fra 1. runde, som de trods alt forventeligt tabte til de forsvarende mestre fra Ludogorets, mens de med nederlaget i weekenden til Lokomotiv Sofia altså er noteret for 0 point efter 2 runder. 

De to foregående sæsoner har de været i Europa som pokalmester, men andenpladsen i sidste sæson varsler måske nye tider for mandskabet, der ikke har vundet mesterskabet siden 2004, hvor de vandt det for første og altså stadig eneste gang. Det er et hold, som FC København over to kampe bør kunne slå, men det er også et hold, der sælger sig meget, meget dyrt. De to seneste sæsoners europæiske exit har været snævre affærer. Sidste år mod Tottenham gav to sene scoringer englænderne en 2:1-sejr, mens det året før var franske Strasbourg, der over to kampe med to 1:0-sejre sendte Lokomotiv Plovdiv ud. Nu prøver de så for tredje gang, og de har allerede overrasket ved at sende tjekkerne ud i anden kvalifikationsrunde, og nu jagter de så endnu en overraskelse. 

Og det vil være en stor overraskelse, hvis ikke FC København er i stand til at slå bulgarerne over to kampe og sikre adgang til playoffrunden. Det passer ikke helt med den københavnske selvforståelse at være i den tredjefineste af de europæiske turneringer, men når de nu er her, må de gøre det så godt som muligt og sikre en plads i gruppespillet. En lidt tøvende begyndelse på Superligaen med to uafgjorte mod Silkeborg og AaB blev fulgt op af en fornem og overbevisende sejr i Odense et fyldt fynsk stadion, der bare måtte overgive sig til københavnerne, som fortjent tog en sejr på 2:0 med østpå. Og de to opgør mod Torpedo Zhodino i seneste kvalifikationsrunde må have givet selvtillid på målscoringskontoen med samlet sejr på 9:1.

Vinderen af dette møde skal i playoffrunden op mod vinderen af Dinamo Batumi og Sivasspor. 

Lokomotiv Plovdiv:

 • Ingen kendte fravær

FC København:

 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet

Lokomotiv Plovdiv forventet startopstilling: Pirgov; Gomis, Craciun, Petrovic; Vitanov, Umarbaev; Karageren, Salinas, Connor Ruane; Iliev, Minchev.

FC København forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocholava, Nelsson, Kristiansen; Lerager, Zeca, Falk; Daramy, Wind, Wilczek.


Odds på Lokomotiv Plovdiv – FC København

Oddsene peger på FC København som overbevisende favorit i denne dyst. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 6. august 2021 05:46.

Odds-forslag: Det her lukker FC København ned

Lokomotiv Plovdiv kom videre fra seneste runde via 1:0 på hjemmebane mod Slovacko, og så tabte de 1:0 i returopgøret og vandt til slut i straffesparkskonkurrence. I weekenden tabte de i den hjemlige liga 1:0. De kan altså snildt finde ud af at orientere sig i tætte og målfattige opgør. 

Det kan FC København også. Selv om der i alt faldt 10 scoringer mod Zhodino i sidste runde, så er der trods alt så meget rutine i FC København-mandskabet med -trods den unge alder – Nelsson i forsvaret og den rutinerede midtbane med Zeca, Lerager og Falk. De skal nok vide at holde FC København relevante hele kampen ved at holde scoren lav, så de selv kan afgøre det hele på hjemmebanen i næste uge. 

Om det bliver bulgarerne, der løber med en kneben sejr, om det bliver uafgjort, eller om FC København vinder 1:0 eller 2:0 er ikke så væsentligt for anbefalingen, for vi går med under 2,5 mål. Godt nok er tre af de fem bagerste hos gæsterne nye i forhold til sidste sæson, men det så solidt ud i Odense, og det kan det også gøre i Plovdiv. Det ender med højst to scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,96
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


Lokomotiv Plovdiv – FC København: Statistik, topscorer og H2H

 • Lokomotiv Plovdiv er kommet skidt fra start med den bulgarske liga, hvor de har 0 point efter de første to runder. 

 • Lokomotiv Plovdivs statistik er indtil videre 0-0-2 med scoren 1:4.

 • I seneste sæson endte de på 2. pladsen med 61 point for 31 kampe og en målforskel på 48:23. 

 • For at komme til denne kvalifikationsrunde har de slået tjekkiske Slovacko med samlet 2:1.

 • FC København er stadig ubesejret i den nye Superligasæson efter tre runder, hvor de har samlet 5 point og indtager 3. pladsen. 

 • Tallene for FC København er foreløbig 1-2-0 med en målforskel på 4:2.

 • Seneste sæson endte Løverne på 3. pladsen i Superligaen med 55 point for 32 kampe og en måldifference på 61:53.
 • Dimitar Iliev med 13 sæsonmål blev topscorer for Lokomotiv Plovdiv sidste år.

 • FC Københavns topscorer sidste sæson var Jonas Wind, som scorede 15 ligamål. 


Expected Goals: Lokomotiv Plovdiv vs. FC København – de seneste tre kampe

Lokomotiv PlovdivResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Lokomotiv Sofia – Lokomotiv Plovdiv(1-0)0,34 – 0,95OB – FC København(0-2)1,99 – 1,17 
Slovacko – Lokomotiv Plovdiv(1-0)1,39 – 0,39Torpedo Zhodino – FC København  (0-5)0,14 – 3,54
Lokomotiv Plovdiv – Ludogorets(1-3)1,51 – 2,32 FC København – Silkeborg IF(0-0)1,08 – 0,72 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar