18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Shrewsbury Town: Odds og optakt den 9. januar 2022

Liverpool FC tager søndag eftermiddag mod Shrewsbury Town fra League One i FA Cuppens tredje runde. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool FC møder Shrewsbury Town i FA Cuppens tredje runde. Det er lidt svært at gennemskue, hvor mange fravær der reelt er i Liverpool FC aktuelt, men de har stadig en trio af sted til de afrikanske mesterskaber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Shrewsbury Town. Der er kampstart søndag d. 9. januar 2022 kl. 15:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – Shrewsbury Town: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Darren Coote
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 7° og frisk vind


Optakt til Liverpool FC – Shrewsbury Town: Skader, karantæner og startopstillinger

Midt i en svær tid for Liverpool FC kan de måske glæde sig over, at de har fået en tilsyneladende overkommelig modstander i FA Cuppens 3. runde, når de søndag eftermiddag lægger græs til et møde med Shrewsbury, som ligger omkring 100 kilometer syd for Liverpool ganske tæt på grænsen til Wales. 

At sætte holdet bliver for træner Klopp nok mere et spørgsmål om at se på, hvem der er klar, frem for hvem han foretrækker. Selv om meget tyder på, at udbruddet af corona er overstået, og de involverede har haft tid nok til at teste sig fri af isolation, kan det stadig blive en blandet landhandel. For eksempel kan en gammel kending – Loris Karius – komme i spil til posten mellem stængerne, hvis ikke Alisson er klar igen.

Trioen Salah, Mané og Keita er i hvert fald stadig til de afrikanske mesterskaber, og Thiago på midten er stadig skadet. De øvrige fravær er givetvis Phillips i forsvaret samt Elliott, Minamino og Origi i offensiven. Men mon ikke nogen af dem bliver klar?

Shrewsbury Town fik en forfærdelig start på sæsonen i League One, hvor de blot fik 15 point i sæsonens første 17 kampe. Men de seneste otte kampe har de såmænd vundet fire og blot tabt to, og de har nu bevæget sig fra bundregionen op i midten af rækken. Deres tre seneste kampe har de endda holdt buret rent, og med tanke på de mange offensive fravær hos Liverpool FC kan gæsterne vel godt tillade sig en mild optimisme i forhold til at levere en god defensiv indsats. 

Shrewsbury Town har slået Stratford Town og Carlisle United for at komme til denne runde, og de er slået samlet 7:3. Begge på udebane. Eneste umiddelbare lille tvivl mandskabsmæssigt for gæsterne er topscorer Daniel Udoh, der udgik med et mindre slag af opgøret mod Sheffield Wednesday, men lad os nu se, når det bliver kampdag, om han ikke er kommet sig.   

Liverpool FC:

  • Nathaniel Phillips (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Harvey Elliott (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Takumi Minamino (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Mohamed Salah (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Sadio Mané (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations

Shrewsbury Town:

  • Daniel Udoh (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Bradley, Gomez, Konate, Robertson; Jones, Morton, Milner; Gordon, Firmino, Minamino.

Shrewsbury Town forventet startopstilling: Marosi; Pennington, Ebanks-Landell, Pierre; Bennett, Vela, Davis, Leahy; Whalley; Bowman, Bloxham.


Odds på Liverpool FC – Shrewsbury Town

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Hjemmesejr men med besvær

De to hold mødtes for to år siden i FA Cuppens fjerde runde, og der delte de først 2:2 i Shrewsbury, hvorefter et reservespækket Liverpool FC på hjemmebane vandt 1:0. Det er vel ikke helt umuligt at forestille sig, at et tilsvarende reservespækket og coronaramt Liverpool FC ikke ligefrem går helt amok målmæssigt mod Shrewsbury Town her?

Liverpool FC har ikke vundet i de tre seneste kampe i Premier League, hvor de har hentet bare to point. De slog godt nok Leicester City i Carabao Cuppen, men det var først efter straffespark, så det er ved at være længe siden, de har vundet en fodboldkamp på 90 minutter – vi skal faktisk tilbage til 16. december, hvor de slog Newcastle United 3:1. Spørgsmålet er selvfølgelig igen, hvor mange i startopstillingen, der har været med til den sejrsløse periode. 

Anbefalingen går her med en kamp, som Liverpool FC givetvis vinder, men Shrewsbury Town kommer i fornuftig form, og særligt defensivt viser de tænder. Derfor bliver buddet her, at Liverpool FC vinder, men at der ikke bliver scoret mere end fire mål i kampen i alt.

I 32 kampe i sæsonen er det kun sket to gange for Shrewsbury Town, at der er faldet mere end fire scoringer. Og selv om det sker lidt oftere for Liverpool FC, mangler de en hel del af deres primære målskytter, så vi går med sejr til værterne. Men en behersket en af slagsen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,77
Liverpool FC OG Under 4,5 mål
Gå til Unibet *


Liverpool FC – Shrewsbury Town: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC er nummer 3 i Premier League med 42 point efter 20 runder. 

  • Liverpool FCs tal er 12-6-2, mens deres målforskel lyder på 52:18.

  • Shrewsbury Town er placeret på 14. pladsen i League One med 29 point efter 25 kampe. 

  • Statistikken for Shrewsbury Town lyder på 8-5-12 og scoren 26:29.

  • Hos Liverpool FC er egyptiske Mohamed Salah flittigste målskytte med foreløbig 16 træffere. 

  • Shrewsbury Towns topscorer er Daniel Udoh, som er noteret for 7 ligamål.


Expected Goals: Liverpool FC vs. Shrewsbury Town – de seneste tre kampe

Liverpool FCResultatxGShrewsbury TownResultatxG
Chelsea FC – Liverpool FC  (2-2)1,78 – 1,12Shrewsbury Town – Sheffield Wednesday (1-0) 2,53 – 0,63 
Leicester City – Liverpool FC (1-0) 0,27 – 2,94 Shrewsbury Town – Accrington Stanley (0-0)1,35 – 1,53 
Liverpool FC – Leicester City(4-3)  1,72 – 1,20Fleetwood – Shrewsbury Town(0-3) 0,18 – 1,19 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Shrewsbury Town?

Liverpool FC – Shrewsbury Town spilles søndag den 9. januar 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Liverpool FC – Shrewsbury Town?

Liverpool FC – Shrewsbury Town spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar