18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Norwich City: Odds og optakt den 2. marts 2022

De nykårede Carabao Cup-vindere er straks på ny trofæjagt mod Premier Leagues bundprop.

Sadio Mané har indtil vundet Africa Cup of Nations og Carabao Cuppen i 2022. Onsdag jagter han mere hæder i FA Cuppen.. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool FC har ikke vundet FA Cuppen siden 2006, og faktisk har de ikke siden 2015 formået at slå sig videre fra ottendedelsfinalerne. De forsøger at sikre en kvartfinaleplads, når Norwich City kommer på besøg onsdag aften, og mon ikke gæsterne meget hellere vil sikre overlevelse i Premier League end forsøge at nå en runde længere i FA Cuppen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Norwich City. Der er kampstart onsdag d. 2. marts 2022 kl. 21:15. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – Norwich City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 7° og jævn vind

Optakt til Liverpool FC – Norwich City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en forrygende finale, Liverpool FC og Chelsea FC leverede søndag. Masser af drama og action i begge ender og en stribe annullerede mål og appeller for straffespark undervejs. Og en straffesparkskonkurrence med mål på de første 21 forsøg. Før Chelsea-keeper Kepa altså brændte, og Liverpool FC kunne juble over triumfen. 

The Reds er aktuelt på 10 sejre på stribe i alle turneringer, og de lever stadig i mesterskabskampen, hvor Manchester City har vist enkelte sprækker i deres ellers fornemme form. Liverpool FC rækker ud på alle platforme lige nu og kan potentielt sikre sig en sjælden Quadrupel med titler i begge engelske pokalturneringer, mesterskabet og Champions League. Sandsynligt? Ej, næppe. Muligt? Absolut. 

Det er jo også muligt, at Norwich City redder sig i Premier League, men deres skifte af træner Daniel Farke til Dean Smith har godt nok ikke kastet meget bonus af sig, og de er allernederst i tabellen med fem point op til redning, og de har endda spillet to kampe flere end rivalerne. Aktuelt har de tabt de tre seneste kampe i Premier League med scoren 1:9, og det er inklusive et nederlag på Anfield for to uger siden, hvor de ellers kom foran men endte med at tabe 3:1. 

Norwich City er heller ikke noget stort pokalhold, og de kan fejre 30 års jubilæum for ikke at nå længere end ottendedelsfinalerne i FA Cuppen. De kommer næppe heller et nøk videre denne gang. De to hidtidige kampe i pokalen har de begge vundet 1:0, men det vil være noget af en præstation, hvis de holder Liverpool FC fra at score her, for de har scoret i 25 af deres seneste 26 kampe på Anfield. 

Liverpool FC:

  • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet

Norwich City:

  • Tim Krul (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Andrew Omobamidele (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Jacob Sørensen (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Lukas Rupp (Midtbane, Fast/Reserve)- Tvivlsom
  • Adam Idah (Angreb, Fast) – Skadet

Liverpool FC forventet startopstilling: Kelleher; Bradley, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Elliott, Milner, Jones; Jota, Origi, Minamino.

Norwich City forventet startopstilling: Gunn; Aarons, Zimmermann, Gibson, Giannoulis; McLean, Normann, Lees-Melou; Sargent, Pukki, Rashica.


Odds på Liverpool FC – Norwich City

Kigger vi på kampens odds, ser vi en klar favoritrolle til hjemmeholdet. 


Odds-forslag: Liverpool FCs reserver får lov at ondulere Norwich City

Der bliver givetvis rotation hos træner Klopp, for med 120 minutter i benene fra søndag og CL-retur mod Inter i den kommende uge er det med at få doseret kræfterne hos alle bedst muligt. Og det her er en fin mulighed for at give spilletid til folk som Bradley, Elliott, Minamino og måske endda også Origi. Der er rigeligt kvalitet og sikkert også ekstra ærgerrighed efter at vise træneren, at de kan være med på højere niveau, så Norwich City får helt sikkert en masse at se til. 

Og gæsterne havde vel i virkeligheden helst været fri for det her forstyrrende cup-element. De kommer ikke til at vinde FA Cuppen – uagtet om de går all-in her, eller om de passer på sig selv og lader Liverpool FC snuppe billetterne til næste runde næsten uden kamp. Norwich City møder Brentford FC og Leeds United i de to kommende runder, og det er langt, langt vigtigere end denne pokalkamp. 

Anbefalingen tror, Liverpool FC selv med reserverne sætter sig tungt på dette opgør, og det bliver blot et spørgsmål om sejrens størrelse. Otte af de seneste ni sejre til Liverpool FC har været på mindst to overskydende scoringer, og det bliver denne også. Hjemmesejr med mindst to mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,57
Liverpool FC – 1,5
Gå til Marathonbet *


Liverpool FC – Norwich City: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC er nummer 2 i Premier League med 60 point for 26 kampe. 

  • Liverpool FCs statistik er 18-6-2 og scoren 70:20.

  • Liverpool FCs to første kampe i sæsonens FA Cup har været mod Shrewsbury Town og Cardiff City. Dette er deres tredje hjemmekamp i rap i pokalturneringen. 

  • Norwich City er sidst i tabellen med 17 point for 26 runder.

  • Tallene for Norwich City er på 4-5-17 med en målforskel på 15:55.

  • Norwich City er på udebane for tredje runde i streg i FA Cuppen, og de to første kampe har de begge vundet 1:0 mod Charlton Athletic og Wolverhampton Wanderers.  

  • Liverpool FCs topscorer Mohamed Salah er noteret for 19 træffere.

  • Hos Norwich City er 6 scoringer stadig nok for Teemu Pukki til at være holdets hyppigste målscorer.


Expected Goals: Liverpool FC – Norwich City – de seneste tre kampe

Liverpool FCResultatxGNorwich CityResultatxG
Chelsea FC – Liverpool FC (10-11) 2,13 – 2,62 Southampton FC – Norwich City (2-0)2,90 – 0,57
Liverpool FC – Leeds United(6-0) 4,81 – 0,31 Liverpool FC – Norwich City (3-1) 3,12 – 0,55 
Liverpool FC – Norwich City (3-1) 3,12 – 0,55 Norwich City – Manchester City (0-4) 0,92 – 5,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Norwich City?

Liverpool FC – Norwich City spilles onsdag den 2. marts 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles Liverpool FC – Norwich City?

Liverpool FC – Norwich City spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar