18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Cardiff City: Odds og optakt den 6. februar 2022

Virgil van Dijk var med for Liverpool FC, da de spillede FA Cup i januar. (Foto: Bildbyrån)

Anfield byder tidligt søndag eftermiddag på duel i FA Cuppens fjerde runde, når Liverpool FC tager mod Cardiff City. Værterne må undvære deres to profiler, Salah og Mané, der er i gang med at fordele det afrikanske mesterskab mellem sig, mens gæsterne er temmeligt hårdt ramt af skader og andre former for fravær. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Cardiff City. Der er kampstart søndag d. 6. februar 2022 kl. 13:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – Cardiff City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 7° og kraftig vind


Optakt til Liverpool FC – Cardiff City: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool FC har formentlig ikke opgivet guldet i Premier League. De er aktuelt ni point efter Manchester City med en kamp i hånden. De mødes i begyndelsen af april på Etihad, og kan Liverpool FC holde dampen, kan det blive en fornøjelig affære. Det kan det vel også godt søndag, men det ligner en mere ensidig affære, når Premier Leagues nummer to tager mod nummer 20 fra Championship. 

Ganske vist er Liverpool FC uden de to angrebsstjerner, Salah og Mané, som senere søndag spiller Africa Cup of Nations-finale, og Thiago er blevet syg og er sandsynligvis også ude her. Alligevel er det et slagkraftigt mandskab, Liverpool FC kan stille med, hvor Firmino i front får selskab af Minamino og Gordon. 

Januar gav fire sejre og to uafgjorte for Klopp og hans flok, og de scorede 14 mål i de seks kampe. Ikke dårligt. De har ikke vundet FA Cuppen siden 2006, og i fire af de seneste seks sæsoner har netop fjerde runde været endestation for Liverpool FC i turneringen. 

Cardiff City ligner på papiret en taknemmelig opgave, for som nummer 20 i Championship, ser deres hverdag noget anderledes ud end værternes guldkamp i PL og glorværdige dyster i Champions League. Men måske er der en gryende optimisme hos waliserne, der kommer med to friske sejr i rap efter at have slået Nottingham Forest og senest bundproppen Barnsley FC. 

Der er dog bøvl på mandskabsfronten, hvor både de to faste forsvarsspillere, Morrison og Nelson, er meldt tvivlsomme, mens også den faste mand på midten, Joe Ralls’, deltagelse er usikker. Hvad der er helt sikkert er, at en nytilkommen kvartet i form af Drameh, Doughty, Ikpeazu og Watters ikke er til rådighed til opgøret. Der er aktuelt ni point ned til nedrykningszonen for Cardiff City, som dog har spillet en kamp flere end Peterborough på den første farlige plads. Måske er fokus mere på redning i ligaen end på en pokalsensation på Anfield?

Liverpool FC:

  • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Sadio Mané (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Mohamed Salah (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations

Cardiff City:

  • Sean Morrison (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Curtis Nelson (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Cody Drameh (Back, Fast/Reserve) – Spærret
  • Joe Ralls (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Alfie Doughty (Midtbane, Fast/Reserve) – Spærret
  • Uche Ikpeazu (Angreb, Fast/Reserve) – Spærret
  • Max Watters (Angreb, Fast/Reserve) – Spærret

Liverpool FC forventet startopstilling: Kelleher; Bradley, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones; Gordon, Firmino, Minamino.

Cardiff City forventet startopstilling: Phillips; Flint, Vaulks, McGuinness; Ng, Pack, Wintle, Bagan; Colwill, Doyle; Hugill.


Odds på Liverpool FC – Cardiff City

Oddsene viser en meget klar favoritrolle til hjemmeholdet.  


Odds-forslag: Liverpool FC bør hapse sejren sikkert

De kan godt drømme om at indhente Manchester City, og så længe det er matematisk muligt, skal de forfølge muligheden, men reelt er FA Cuppen vel Liverpool FCs bedste mulighed for et nationalt trofæ i denne sæson. Derfor bør der ikke være slinger i valsen for dem, når de lunter ind på Anfield søndag. 

Konaté og Van Dijk i midterforsvaret, Henderson på midten og Firmino i front repræsenterer stabilitet og kvalitet, som bør kunne løfte de mere uprøvede navne, der er med. Og tager vi gæsternes potentielle fraværsliste in mente, ligner det en forholdsvis overkommelig opgave for værterne. 

Det er blevet til syv sejre i 10 forsøg på hjemmebane i ligaen. Fire af de syv sejre har været på mindst to overskydende mål. I seneste pokalrunde vandt Liverpool FC med 4:1 mod Shrewsbury Town fra League One. Det sat over for gæsternes udfordringer i ligaen og kamp mod nedrykning og mere end en håndfuld fravær gør, at anbefalingen tror på hjemmesejr her og det på mindst tre overskydende scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,06
Liverpool FC -2,5
Gå til Unibet *


Liverpool FC – Cardiff City: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC er nummer 2 i Premier League med 48 point efter 22 runder. 

  • Tallene for Liverpool FC siger 14-6-2 med scoren 58:19. 

  • I deres kamp i tredje runde i FA Cuppen slog de Shrewsbury Town med 4:1.

  • Cardiff City er på 20. pladsen i Championship med 29 point for 28 kampe – og 8 point til nedrykningspladserne. 

  • Cardiff Citys statistik er 8-5-15, mens deres målforskel er 31:48.

  • Der måtte forlængelse til, før Cardiff City på hjemmebane sikrede 2:1-sejr mod Preston North End i FA Cuppens tredje runde. 

  • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, der har scoret 16 gange. 

  • To spillere har hver scoret 4 mål, og det gør dem til delte topscorere hos Cardiff City. Det er Aden Flint og Rubin Colwill.


Expected Goals: Liverpool FC vs. Cardiff City – de seneste tre kampe

Liverpool FCResultatxGCardiff CityResultatxG
Crystal Palace FC – Liverpool FC (1-3) 1,52 – 1,90Barnsley FC – Cardiff City(0-1) 0,67 – 0,41 
Arsenal FC – Liverpool FC (0-2) 0,41 – 1,08Cardiff City – Nottingham Forest (2-1) 1,76 – 0,99 
Liverpool FC – Brentford FC (3-0) 3,19 – 0,84 Bristol City – Cardiff City  (3-2) 0,98 – 1,01
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Cardiff City?

Liverpool FC – Cardiff City spilles søndag den 6. februar 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Liverpool FC – Cardiff City?

Liverpool FC – Cardiff City spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar