18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Arsenal FC: Odds og optakt den 13. januar 2022

Liverpool FC slog ganske smertefrit Shrewsbury Town i deres møde i FA Cuppens tredje runde. (Foto: Bildbyrån)

Det kan blive en betændt affære, når Liverpool FC og Arsenal FC torsdag aften spiller første opgør i deres to Carabao Cup-semifinaler. Der var en del murren i krogene over Liverpool FCs udmelding om corona, og den murren blev ikke mindre, da træner Klopp fortalte, at det var tre håndfulde falske positive, der gjorde udfaldet. Det tjener jo i hvert fald som forklaring for, hvorfor Trent Alexander-Arnold nu er eneste spiller i truppen ude med corona. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Arsenal FC. Der er kampstart torsdag d. 13. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Liverpool FC – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 2° og svag vind


Optakt til Liverpool FC – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Selv om det er lidt uklart, hvordan Liverpool FC skulle have produceret de falske positive, og i øvrigt også hvad den nøjagtige gevinst af udsættelsen skulle være, er træner Klopp og hans flok næppe i kridthuset hos den neutrale tilskuer aktuelt. Sådan må det være i en verden, hvor vi altid leder efter skurke og helte, og et par af de øvrige klubber i Premier League vil endda have en undersøgelse foretaget af, hvad der er op og ned i situationen. 

På banen svarede Liverpool FC efter bedste evne, da de i weekenden sendte Shrewsbury Town ud af FA Cuppen. Godt nok kom gæsterne på 1:0 på Anfield, men fire scoringer til værterne efterlod ingen tvivl om, hvem der skulle videre til fjerde runde. Nu er vi så i den lidt mindre prestigefyldte Carabao Cup, og her er der ingen tvivl om, at Liverpool FC stadig er uden trioen Salah, Mané og Keita, der er til afrikanske mesterskaber, mens Alexander-Arnold altså er ude med corona. Philips, Elliott og Origi er formentlig også ude sammen med Thiago på midten. 

Arsenal FC sendte egentlig fire mand af sted til de afrikanske mesterskaber, men Aubameyang er åbenbart testet positiv for corona og derfor sendt hjem igen. Han virker en smule persona non grata, lige meget hvor han kommer for tiden. Stadig i Cameroun med deres respektive landshold er Partey, Elneny og Pepe, mens Xhaka og Balogun foreløbig er ude med corona. 

Træner Arteta kan næppe have været begejstret for den manglende indsats mod Nottingham Forest i FA Cuppen, for Championship-holdet vandt 1:0 og sendte dermed Gunners ud i mørket. Så meget desto mere grund til at jagte dette trofæ som mange taler nedladende om, men som dog er en pokal, og en sådan vil de formentlig gerne snart se igen på Emirates. Seneste optræden i Premier League var det opløftende nederlag mod Manchester City, men siden har de altså tabt noget mere nedslående til Nottingham Forest, og bundlinjen uagtet de forskellige udtryk i de to kampe er altså nederlag til Arsenal FC.

Liverpool FC:

 • Nathaniel Phillips (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast) – COVID-19
 • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Harvey Elliott (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Mohamed Salah (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Sadio Mané (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations

Arsenal FC:

 • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Mohamed Elneny (Midtbane, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Nicolas Pepe (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Pierre-Emerick Aubameyang (Angreb, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations/COVID-19
 • Folarin Balogun (Angreb, Reserve) – COVID-19

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Bradley, Gomez, Van Dijk, Robertson; Jones, Fabinho, Henderson; Gordon, Jota, Oxlade-Chamberlain.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Holding, Tierney; Sambi, Xhaka, Saka, Ødegaard, Martinelli; Lacazette.


Odds på Liverpool FC – Arsenal FC

Oddsene hælder i retning af hjemmesejr. 


Odds-forslag: Bring on The Goals

De to hold har en ganske livlig fortid på Anfield. Bortset fra efteråret 2020, hvor de spillede 0:0 netop i en Carabao Cup-kamp, er der sædvanligvis godt gang i målscoringen. 37:15 er den samlede score for de seneste 11 indbyrdes møder på Anfield. Inklusive altså 0:0 i 2020. Det er vanvittige 4,7 mål per kamp. Fjerner vi så både nulløsningen og den lige så vanvittige 5:5-kamp også i Carabao Cuppen, er det 42 mål i ni møder, og dermed et snit på 4,6 per kamp. 

Så måske kan vi med sindsro forvente scoringer her. Nu er det trods alt semifinaler, og selv om det kaldes Mickey Mouse-trofæet, så er det jo altså stadig et trofæ. Men der er også den faktor, at de to hold er blevet rusket lidt i med skader, fravær til de afrikanske mesterskaber og corona-tilfælde. Så det kan også blive en kende mere åbent end normalt. Hvis det da kan lade sig gøre mellem disse to kombattanter. 

Derfor går anbefalingen her efter mål. og det er jo fristende med de fire mål, som der er fine odds på, men vi holder os nu alligevel til den mere defensive version med mindst tre mål i kampen. Så er der også plads til en lille smule taktisk fedtspil, hvis det skulle ramme mandskaberne undervejs i opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,76
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Liverpool FC – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool FC er på 3. pladsen i Premier League med 42 point efter 20 runder. 

 • Statistikken for Liverpool FC siger 12-6-2 og målscoren 52:18.

 • Vejen til Carabao Cuppens semifinale er for Liverpool FC gået via Norwich City (3:0), Preston North End (2:0) og Leicester City (4:3). 

 • Arsenal FC indtager aktuelt positionen som nummer 4 i Premier League-tabellen med 35 point efter 20 kampe.

 • Arsenal FCs tal er 11-2-7 med en måldifference på 33:25.

 • I Carabao Cuppen har Arsenal FC mødt West Bromwich (6:0), AFC Wimbledon (3:0), Leeds United (2:0) og Sunderland AFC (5:1).

 • Hos Liverpool FC er egyptiske Mohamed Salah flittigste målskytte med foreløbig 16 træffere. 

 • Emile Smith Rowe er noteret for 8 scoringer i ligaen, og det er rigeligt til at være Arsenal FCs topscorer.


Expected Goals: Liverpool FC vs. Arsenal FC – de seneste tre kampe

Liverpool FCResultatxGArsenal FCResultatxG
Liverpool FC – Shrewsbury Town (4-1)3,40 – 0,66Nottingham Forest – Arsenal FC (1-0)
0,85 – 0,70 
Chelsea FC – Liverpool FC(2-2) 1,78 – 1,12 Arsenal FC – Manchester City (1-2) 0,72 – 1,94
Leicester City – Liverpool FC (1-0) 0,27 – 2,94 Norwich City – Arsenal FC (0-5) 0,07 – 3,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Arsenal FC?

Liverpool FC – Arsenal FC spilles torsdag den 13. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Liverpool FC – Arsenal FC?

Liverpool FC – Arsenal FC spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv et svar