18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Copa del Rey live stream

Du har fremragende muligheder for at live streame den spanske pokalturnering Copa del Rey. Hos bet365* kan du både spille på og streame en masse kampe fra Copa del Rey. Med en spilkonto hos bet365* kan du følge de største spanske fodboldklubber som fx Barcelona og Real Madrid i deres jagt på pokalsucces. I det følgende viser vi dig, hvordan du kommer i gang med livestreaming hos bookmakerne.

Hvor kan man se Copa del Rey?

Ved at oprette en konto hos bet365* kan du spille på og følge den spanske pokalturnering Copa del Rey via live stream. Du skal blot følge nedenstående guide, og herefter kan du spille og streame hos bet365*.


Stream og odds på Copa del Rey hos bet365*

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Vælg Copa del Rey i menuen
  5. Vælg din kamp og start live streaming

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Regler og vilkår for at se Copa del Rey via stream

Du kan både spille og live streame hos bet365*, hvis du har penge på spillekontoen. Alternativt skal du have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Live stream og odds kampe fra Copa del Rey hos bet365 – KLIK HER!*


Historien om Copa del Rey

Spansk fodbold, og ikke mindst klubberne Barcelona og Real Madrid, er synonym med smuk fodbold. Spansk klubfodbold er dog mere end bare La Liga.

Den spanske pokalturnering Copa del Rey er nemlig også garant for smukt fodboldspil og en masse drama. Her duellerer de 125 bedste hold fra den stolte fodboldnation om til slut at stå med hædren som Copa del Rey-vindere, samt en direkte billet til Europa League. 

Turneringen har eksisteret i forskellige formater og under flere forskellige navne helt siden 1902, langt inden den spanske La Liga så dagens lys i 1928. Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at Barcelona er det mest succesfulde hold i Copa del Reys historie med 31 titler, til gengæld er det interessant, at Athletic Club er det næstmest vindende hold i turneringen med 23 titler. Det er altså ikke kun de to storklubber Barcelona og Real Madrid, som sidder på Copa del Rey-tronen. Fra 18/19 til 22/23 er det f.eks. lykkedes Valencia, Real Sociedad og Real Betis at løbe med trofæet.


Spilletider for Copa del Rey

Kampene i Copa del Rey spilles oftest i midtugen, typisk fra tirsdag til torsdag, med kampstart efter klokken 18 på grund af det varme vejr i Spanien.

Finalen er i nyere tid typisk blevet spillet lørdag aften.


Se meget andet fodbold end Copa del Rey via live streaming

Er du interesseret i at følge Copa del Rey, er du muligvis også interesseret i spil på og live streaming af fodbold fra andre store pokalturneringer. Se for eksempel vores sider, der handler om FA Cuppen og Champions League.