18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fodbold: Live stream

fodbold

Hvis du er interesseret i at spille på og live streame fodbold, er det muligt via en bruger hos bet365*. Her kan du følge lige præcis de kampe og ligaer, som du stræber efter. Du skal blot oprette en konto hos bet365* for at få adgang til spil på og live streaming af en masse fodbold.

Se fodbold via live streaming

Følg vores guide fra punkt til punkt og kom hurtigt i gang med at spille på og se dine yndlingshold spille kampe i deres respektive ligaer.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din fodboldkamp

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på fodbold hos bet365 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for bet365’s live stream

Man skal holde sig for øje, at der eksisterer krav fra bookmakerens side om, at man enten skal have penge stående på sin bet365*-konto eller have placeret et væddemål indenfor 24 timer for at kunne benytte sig af live streamingen.

Udvalg af fodboldligaer med streaming

bet365* har langsomt men sikkert opjusteret antallet af ligaer, fra hvilke det er muligt både at at se og spille på. Vi giver her det fulde overblik:

La Liga (Primera Division)
bet365* og Unibet har rettighederne til at vise fodbold fra den bedste spanske liga. Som kontoindehaver kan du altså ikke bare spille, men også i levende billeder følge Messi, Ronaldo, Bale, Suarez og alle de andre stjerner fra storholdene i Spanien live.

Ligue 1 (Frankrig)
Se Neymar og co. udkæmpe kampen om det franske mesterskab. Er det Monaco, Marseille, PSG eller måske Lyon, der løber med den samlede sejr og kan løfte trofæet til slut?

Serie A (Italien)
Følg AC Milans kamp tilbage mod toppen af italiensk fodbold eller Juventus’ suveræne spil.

Primeira Liga (Portugal)
bet365* har også sikret sig rettighederne til at vise fodbold fra den bedste portugisiske række. Spil og vær med fra første parket, når FC Porto, Benfica og Sporting Lissabon forsøger at skaffe sig point nok til at ende øverst efter sæsonens sidste kamp.

Æresdivisionen og Jupiler League
Både Holland og Belgien har vist glimrende resultater, når det kommer til landsholdsfodbold, og nu er klubfodbolden langsomt fulgt med. Se og spil med, når Anderlecht og Club Brügge giver alt for snuppe det belgiske mesterskab, og se PSV og Ajaxs tvekamp om tronen i Holland.

Bundesligaen
Tysk fodbold er selvfølgelig en af mastodonterne i fodbold-Europa, og du har nu også mulighed for at spille på og følge Bayern München, Dortmund og Bayer Leverkusen, når de spiller i den tyske Bundesliga.