18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til finalen i den spanske Super Cup d. 16. januar 2022

Real Madrid og Athletic mødes i Saudi Arabien, når trofæet i den spanske Super Cup skal fordeles. Real Madrid er favorit, men overvurderer bookmakerne deres favoritværdighed? Nicolai Lisberg er klar med sin dom.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Real Madrid – Athletic X (1-1)

En spansk Super Cup finale i Saudi Arabien mellem nummer to i sidste sæsons liga og nummer to i pokalen. Det er begrænset, hvor meget super der er over det. Og det gør det kun værre, at det rent faktisk er tredje år i træk, at det er de to hold, der ikke vandt nogen titler i den forgangne sæson, der mødes i finalen.

Men sådan er det nu engang, efter Real Madrid og Athletic bookede finalebilletter efter sejre over henholdsvis Barcelona og Atlético Madrid. 

Real Madrids sejr kom i hus efter en underholdende affære mod Barcelona, hvor de var klart bedst i første halvleg, men hvor de mistede grebet om kampen i anden halvleg. I det opgør var taktikken uden tvivl at satse på omstillinger, men dem kommer der ikke lige så mange af mod Athletic, der slet ikke kan forventes at presse så højt op, som Barcelona forsøgte. 

Baskerne, der er forsvarende mestre, kom flot tilbage i deres kamp mod Atlético efter to mål i kampens slutfase vendte 0-1 til 2-1. Begge scoringer efter dødbolde, hvor de var farlige og snildt kunne have scoret endnu et mål, havde det ikke været for en stor redning af Oblak. Matchwinner blev lillebror Nico Williams, og man kunne se på jubelscenerne, hvor meget det mål betød for ham og hele holdet.

Supercuppen har de seneste par år vist sig at byde på en god portion overraskelser, og kampene har generelt været ret åbne. Real Madrid har vundet de tre seneste indbyrdes opgør, så jeg skal ikke forsøge at gøre Athletic til favorit, men jeg synes, at odds er skævvredet i forhold til favoritværdigheden, og det er generelt nogle tætte opgør, når de to hold mødes. Benzema og Vinicius får i hvert fald ikke lige så meget plads i omstillingerne, og Modric for heller ikke så meget tid til at vende og sætte spillet over for et Marcelino-hold.

Real Madrid er nok en gang blevet ramt af corona, da Carvajal har testet positiv, men smitten skulle ikke have bredt sig til andre i truppen. Derudover er Alaba fortsat på vippen, efter han glippede semifinalen med muskelproblemer. Real Madrids defensive kvaler kan give Athletic nogle muligheder, der gør, at de som minimum tvinger kampen i forlænget spilletid.

Lisbergs bud: Athletic +0,5 (AH) til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Skriv et svar