18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lincoln Red Imps FC – FC København: Odds og optakt den 25. november 2021

Lukas Lerager var på pletten for FCK i weekenden. Torsdag får han chancen igen på en udebanetur til Gibraltar. (Foto: Bildbyrån)
Lukas Lerager var på pletten for FCK i weekenden. Torsdag får han chancen igen på en udebanetur til Gibraltar. (Foto: Bildbyrån)

FC København kæmper lidt med Superliga-formen for tiden, men i Conference League går det helt udmærket! Københavnerne topper gruppen med 9 point efter fire spillerunder, og kan med en sejr her spille sig videre fra gruppen. Modstanderen er Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar, som skraber bunden i gruppen med 0 point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lincoln Red Imps FC – FC København. Der er kampstart torsdag d. 25. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Lincoln Red Imps FC – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Helgi Mikael Jónasson, Island
Stadion: Victoria Stadium, Gibraltar
Vejret: 13°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Lincoln Red Imps FC
FC København
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 18:52.

Optakt til Lincoln Red Imps FC – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Lincoln Red Imps FC er den helt store spiller på den gibraltariske fodboldscene, siden 2003 har de vundet alle mesterskaber på nær et, og er startet denne sæson ud med fire sejre i de fire første kampe. Der er ingen over og der er ingen ved siden af Lincoln Red Imps FC i Gibraltar. Meeeen… Dominans i Gibraltar er ikke ensbetydende med at man kan begå sig på den europæiske scene, selv ikke i den tredjemest prestigefyldte af slagsen. Lincoln har tabt alle de fire første kampe i Conference League-gruppespillet, hvor de uhjælpeligt ligger og spræller i bunden.

Lincoln har udspillet deres rolle i Conference League. De resterende placeringer er der dog stadigvæk spænding om; FCK indtager 1.pladsen med 9 point, mens både Slovan Bratislava og PAOK står noteret for 7 point på henholdsvis 2. og 3.pladsen. FCK kan gøre sig selv en kæmpe tjeneste med en sejr her, for så undgår de den værste spænding i sidste spillerunde, hvor de tager imod Slovan Bratislava. I sidste spillerunde kan 1.pladsen stadig være på spil, men avancementet vil allerede være sikret med 3 point på kunstgræsset i Gibraltar.

FCK er bare ikke voldsomt godt kørende for tiden med kun én sejr i de seneste fem Superliga-kampe. Det var ellers tæt på 3 point i weekendens kamp mod AGF, men i tillægstidens sidste sekunder fik AGF udlignet på et straffespark. Kampen var rodet og uskøn, men set med de positive briller, så så den unge svenske kantspiller Roony ganske giftig ud, i hvad der var hans første kamp på seniorplan, mens Rasmus Falk gjorde comeback efter en lang skadespause.

Lincoln Red Imps FC:

 • Ingen kendte fravær.

FC København:

 • Kevin Diks (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Roony Bardghji (Kant, Reserve) – Ikke spilleberettiget
 • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Luther Singh (Kant, Reserve) – Sygdom
 • Ruben Danielsen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Kamil Wilczek (Angreb, Reserve) – Sygdom
 • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Sygdom

Lincoln Red Imps FC forventet startopstilling: Soler; Wiseman, Chipolina, Chipolina, Toscano; Rosa, Anon; Carralero, Walker, Britto; Gomez

FC København forventet startopstilling: Johnsson; Ankersen, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Stage, Lerager; Johannesson, Biel, Bøving; Wind


Odds på Lincoln Red Imps FC – FC København

Oddsene peger på FCK som kampens klare favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 18:52.


Odds-forslag: Stille og rolig dag på kontoret for FCK

Det kører ikke på skinner for Jess Thorup og FCK for tiden, men torsdag aften er modstanderen så overkommelig, at selv et semi-kriseramt FC København bør og skal hente 3 point. Godt nok er Lincolns mandskab spækket med landsholdsspillere, men alle huserer på det gibraltariske landshold, som også kæmper gevaldigt med at gøre sig gældende på den store scene. Bookmakerne har kalkuleret med at FCK er i hvert fald et par klasser over Lincoln, så der er ikke meget at hente på en dansk sejr her.

Københavnerne bør være langt bedre end Lincoln, men i deres FCK’s nuværende forfatning kunne jeg godt have min tvivl om, de bare sådan uden videre deler øretæver ud i Gibraltar. Målene falder ikke som perler på en snor for tiden, mod Silkeborg før landskampspausen gik de målløse fra banen, mens de i søndagens kamp skulle bruge et par glatte målmandshandsker fra AGF-keeperen for at komme på tavlen. Hjemmeholdet har kun scoret to gange i de første fire spillerunder, blandt andet i Parken hvor de scorede på deres eneste forsøg inden for rammen. FCK’s defensiv har stået udmærket i de sidste par kampe, og de bør ikke få problemer med den halvtamme offensiv som hjemmeholdet kommer med, til gengæld virker københavnernes offensiv en anelse tør for tiden. Anbefalingen bliver en forventet udesejr med relativt få mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,91
FCK vinder og under 3.5 mål
Gå til unibet *


Lincoln Red Imps FC – FC København: Statistik, topscorer og H2H

 • Lincoln Red Imps FC er sidste i gruppe E med 0 point efter fire spillerunder. Statistikken er således på 0-0-4 og målscoren 2:11.

 • FC København topper gruppen med 9 point, en statistik på 3-0-1 og målscoren 9:5.

 • Chipolina og Rosa deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med et mål hver.

 • Jonas Wind er topscorer for FCK i Conference League, hvor han står noteret for tre kasser.

 • FCK vandt det omvendte opgør med 3-1.
Info
NavnFC KøbenhavnFCK
Land
Danmark
DAN
CheftrænerJess Thorup
Websitewww.fck.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
16
Mål
31
Mål imod
12
Rent bur
7
Gule kort
37
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
5
Mål
13
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
11
Røde kort
1


Expected Goals: Lincoln Red Imps FC vs. FC København de seneste tre kampe:

Lincoln Red ImpsResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Lincoln Red Imps – Slovan Bratislava(1-4)1,94 – 1,44 FC København – AGF(1-1)1,46 – 1,11
Slovan Bratislava – Lincoln Red Imps(2-0)2,11 – 1,04Silkeborg IF – FC København(0-0)1,47 – 0,44
FC København – Lincoln Red Imps(3-1)2,83 – 0,34PAOK – FC København(1-2)2,83 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lincoln Red Imps FC – FC København?

Lincoln Red Imps FC – FC København spilles torsdag den 25.november 2021 klokken 18:45.

Hvor spilles Lincoln Red Imps FC – FC København?

Lincoln Red Imps FC – FC København spilles på Victoria Stadium

Skriv et svar