18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
5/10
Toulouse
Nice
Tipped at 1.70
Jens Bøye-avatar
3. mar.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Nantes
Metz
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
3. mar.
15:00

Ligue 1: Skader og karantæner

Se alle skader og karantæner for Ligue 1-klubberne her. Komplet liste, der opdateres automatisk hver eneste dag.

Typiske skader i Ligue 1

Som i de øvrige europæiske topligaer er det også muskelskader og forstrækninger, der fylder mest i Ligue 1. Spillere, der bliver overbelastede i kamp og ofte mod slutningen, når træthed sætter ind, eller i spidsbelastninger, som når de skal forsøge at løbe fra en modstander eller strække sig for at forhindre en scoring mod. 

Kroppen arbejder i forvejen hårdt i løbet af 90 minutters professionel fodbold, og når der så er direkte kontakt med modstanderen, stiger risikoen for skader. Også i Ligue 1 er særligt knæ og ankler udsatte i forbindelse med enten nærkampe eller ved pludselige retningsskift eller vrid. 

Karantæneregler i Ligue 1

Frankrig har selvfølgelig fundet deres helt egen måde at håndtere advarsler på. Her opererer de med en ramme på 10 rullende kampe. 

Det betyder, at en spiller får en karantænedag, hvis han inden for 10 kampe modtager tre advarsler. 

Røde kort udløser som de fleste andre steder mindst én dags karantæne, og dén straf kan stige, hvis forseelsen er særligt grov, eller hvis man får flere røde kort i løbet af en sæson. Det sker dog ikke frygteligt ofte, og for eksempel i sæsonen 2021-2022 var der tre spillere, der fik mere end ét direkte rødt kort i løbet af de 38 kampe.