18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rennes – Paris Saint-Germain: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Rennes tager mod Paris Saint-Germain tidligt søndag eftermiddag i en kamp, hvor værterne skal fortsætte de nylige fine takter efter en jammerlig sæsonåbning, mens Paris Saint-Germain nok lige skal finde fødderne og jordforbindelsen igen efter den flotte CL-sejr over Manchester City i midtugen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rennes – Paris Saint-Germain. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 13:00. Se kampen på Bet365.com. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Rennes – Paris Saint-Germain: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ruddy Buquet
Stadion: Roazhon Park, Rennes
Vejret: 16° og frisk vind

Optakt til Rennes – Paris Saint-Germain: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev godt nok kun til én sejr i de første seks opgør i Ligue 1 for Rennes, men formentlig havde de fuldt fokus på de to playoffkampe til Conference League. Her mødte de norske Rosenborg, der blev slået 2:0 hjemme og 3:1 ude, og dermed sikrede franskmændene sig billet til europæisk bold. Her er de kommet i en speget pulje med Tottenham Hotspur, Mura og Vitesse fra Holland, men de to første opgør hjemme mod Tottenham og ude mod Vitesse har givet fine fire point. Kan Rennes i det kommende dobbeltopgør mod Mura – som har 0 point efter deres første to kampe – sikre sig minimum fire point mere, ser det rigtig godt ud med henblik på videre kvalifikation. 

I ligaen er der også fremgang at spore med fire point i de to seneste kampe via 6:0 hjemme over Clermont og senest uafgjort ude mod Bordeaux. Til dette opgør må holdet undvære Gelin, Majer og Doku, som er en spiller fra hver kæde, men de vil i højere grad kunne glæde sig over, at både holdets topscorer Gaëtan Laborde, som har scoret to mål i de seneste tre kampe, og Kamaldeen Sulemana, som har været på tavlen tre gange i de samme kampe, er klar til opgøret, for de er i forrygende form for tiden, og de kan blive en stor håndfuld for det bagerste forsvar hos gæsterne. 

Hos Paris Saint-Germain må de nemlig stadig undvære Sergio Ramos, og selv om et midterforsvar med Marquinhos og Kimpembe ikke er det værste, man kan forestille sig, så er Ramos bare en utroligt vigtig spiller for holdet allerede. Men opmærksomheden er selvfølgelig mest i den anden ende, hvor en fronttrio med Messi, Neymar og Mbappé er ved at udvikle sig til New Normal efter de første par gange, hvor det var et særsyn på linje med, når cirkus kom til byen. Nu er det bare sådan, parisernes angreb ser ud, og det kan vi lige så godt vænne os til. 

I midtugen fik de hævn mod Manchester City for sidste sæsons semifinalenederlag i Champions League, og de fik også langt om længe den scoring af Messi, som de har ventet på. Måske det for alvor sætter den lille argentiner fri hos pariserne, for med hans niveau burde han – og da særligt med sådan et par legekammerater i front – kunne sætte Ligue 1 godt og grundigt på plads. Det kan måske blive en udfordring at holde march-takten i Ligue 1, efterhånden som det spidser til i Champions League. En udekamp mod Rennes får det næppe til at gibbe lige så meget i venstrefoden hos Messi som en CL-kamp mod Guardiolas Manchester City. Det vil vise sig.  

Rennes:

 • Jeremy Gelin (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Lovro Majer (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jeremy Doku (Angreb, Fast) – Skadet

Paris Saint-Germain:

 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Juan Bernat (Back, Reserve) – skadet
 • Ismaél Gharbi (Midtbane, Reserve) – Skadet

Rennes forventet startopstilling: Gomis; Traore, Bade, Aguerd, Truffert; Tait, Santamaria, Bourigeaud; Laborde, Guirassy, Sulemana.

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Herrera, Gueye, Verratti; Messi, Mbappé, Neymar.


Odds på Rennes – Paris Saint-Germain

Ser vi på oddsene, viser de, at favoritværdigheden tilfalder gæsterne. 

Odds-forslag: Mål på stribe

Rennes har i deres seneste tre kampe slået Clermont 6:0, spillet 1:1 i Bordeaux og vundet 2:1 i Arnhem mod Vitesse. Det er trods alt 11 mål i tre kampe og en del højere end deres snit for sæsonen indtil nu, der lyder på 2,66 mål. Med både Sulemana og Laborde i hopla vil Rennes være en trussel for de fleste hold, og de må endda undvære endnu en raket i form af hollandske Jeremy Doku, der sidder ude med en skade. De er godt besat med fart, når alle er klar. 

Det er de jo også hos Paris Saint-Germain, for Mbappé er vel stadig en af verdens hurtigste fodboldspillere. Og med Neymar og Messi har holdet tre mand i front med alle tænkelige kvaliteter på menuen – hvis vi ser bort fra hovedspil, og de foretrækker jo alligevel alle tre at holde bolden langs jorden, hvor den er vanskelig at heade til. Med Messis scoring mod Manchester City har de alle tre været på scoringstavlen, og det føles som om, eventyret først rigtigt begynder nu. 

Spørgsmålet er, om Rennes er klar over, de skal spille rollen som ydmyg modstander, eller om de bider godt og grundigt fra sig i et uventet plottwist i den ellers så fasttømrede eventyrgenre? Det kan godt ske, Sulemana og Laborde overrasker med deres aktuelle niveau og hamrer Rennes på tavlen – de har samlet scoret fem gange i de seneste tre kampe, og scoring fra hjemmeholdet sender gæsterne på måljagt. Derfor tror anbefalingen, at opgøret her byder på mindst tre scoringer.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,57
Over 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Rennes – Paris Saint-Germain: Statistik, topscorer og H2H

 • Rennes indtager 13. pladsen i tabellen i Ligue 1 med 9 point for de første otte runder. 

 • Rennes’ statistik siger 2-3-3, mens deres måldifference er 10:9.

 • Paris Saint-Germain topper Ligue 1 med 24 point efter de indledende otte kampe. 

 • Tallene for Paris Saint-Germain er 8-0-0 med en score på 22:7.

 • Der skal 5 scoringer til for at være topscorer hos Rennes aktuelt, og den nydelige håndfuld har Gaëtan Laborde stået for.

 • Hos Paris Saint-Germain er Kylian Mbappé topscorer med 4 mål.
Info
NavnParis SGPSG
Land
Frankrig
FRA
CheftrænerMauricio Pochettino
Websitewww.psg.fr
Form
Statistik
Turnering
Ligue 1
Kampe spillet
9
Mål
22
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
18
Turnering
Coupe de France
Kampe spillet
6
Mål
16
Mål imod
2
Rent bur
5
Gule kort
9
Turnering
Liga Cup
Kampe spillet
4
Mål
13
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
11
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
3


Expected Goals: Rennes vs. Paris Saint-Germain de seneste tre kampe:

RennesResultatxGParis Saint-GermainResultatxG
Vitesse – Rennes(1-2) 1,59 – 1,41Paris Saint-Germain – Manchester City (2-0) 0,79 – 1,88
Bordeaux – Rennes (1-1) 0,70 – 2,50Paris Saint-Germain – Montpellier (2-0) 2,51 – 0,29
Rennes – Clermont (6-0) 3,25 – 0,49Metz – Paris Saint-Germain (1-2) 0,97 – 1,05
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar