18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

PSG – Lille: Odds og optakt den 29. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Fredag aften tørner de to bedste franske hold fra i fjor sammen i Paris. Det stjernebesatte PSG-mandskab tager imod de forsvarende mestre fra Lille hjemme på Parc des Princes. Gæsterne kæmper gevaldigt med formen i denne sæson, så det bør vel være en formsag for Messi, Mbappe og Neymar at hente 3 point her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSG – Lille. Der er kampstart fredag d. 29. oktober 2021 kl. 21:00. Stream kampen på bet365.

GÅ TIL


PSG – Lille: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Parc des Princes
Vejret:  16°, regn og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 23:37.

Optakt til PSG – Lille: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var uhyggeligt tæt mellem PSG og Lille i sidste sæson! De to franske klubber endte på de to øverste placeringer i Ligue 1 med henholdsvis 82 og 83 point. Et overraskende mesterskab til Lille, som brød PSG’s hjemlige dominans for en stund. Efter 11 kampe i indeværende sæson er det dog svært at forestille sig, at det skulle blive så tæt i denne omgang. Der er allerede 13 points forskel fra Lille på 10.pladsen til PSG på 1.pladsen. Hvis man sammenligner de to holds spillermateriale og budget, så bør de jo egentlig heller ikke være i nærheden af hinanden, men bolden er som bekendt rund.

Det er meget få resultatmæssige udfald PSG har haft i denne sæson. 11 kampe har budt på ni sejre, et x og et nederlag, og de stenrige parisere har lagt sig sikkert i spids af rækken. Spillemæssigt har vi endnu ikke set det bedste fra værterne, som godt nok vinder de fleste kampe, men det er uden for alvor at imponere. Formentlig gemmer de på de helt store præstationer til jagten på Champions League-trofæet.

De forsvarende mestre fra Lille har været en af sæsonens hidtil største skuffelser i Ligue 1. Truppen har ikke ændret sig nævneværdigt over sommeren, men resultaterne er langt fra den standard, som gjorde dem til mestre. Efter en sløj start på sæsonen fik de endelig luft under vingerne med tre Ligue 1-sejre i streg, men den fine stime er nu blevet afbrudt af et nederlag til Clermont Foot og senest et skuffende x hjemme mod Brest. Der er nok at kæmpe med i Lille, som også forsøger at spille sig videre i Champions League.

PSG:

  • Sven Botman (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leo Jardim (Målmand, Reserve) – Skadet

Lille:

  • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leandro Paredes (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

PSG forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Herrera, Verratti, Gueye; Neymar, Messi, Mbappe

Lille forventet startopstilling: Grbic; Celik, Fonte, Djalo, Reinildo; Weah, Andre, Sanches, Gomes; David, Yilmaz.


Odds på PSG – Lille

Bookmakernes odds afslører, at de har størst tiltro til PSG.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Lille kommer for at forsvare

I sidste sæson var de to hold nærmest helt lige, hvilket også afspejlede sig i de indbyrdes opgør. Lille vandt i Paris med 1-0, mens det omvendte opgør endte 0-0. Det var også beskedne cifre da de to hold mødtes i Super Cuppen i august, her vandt Lille endnu engang med 1-0. Hvis man udelukkende kigger på de indbyrdes opgør, så er det svært forstå hvorfor bookmakerne tror på en målfest her. Men sådan vil det formentlig altid være så længe PSG kan stille med den dødsensfarlige trio med Messi, Neymar og Mbappe.

Lille kommer formentlig med en al sandsynlighed med en defensiv tilgang til kampen, gæsterne vil formentlig være lykkelige for at slutte kampen som den starter med cifrene 0-0. Selvom PSG har det her arsenal af stjernespiller i front, så har de endnu ikke spillet sig helt ud i Ligue 1. De har vundet, men uden for alvor at imponere. Lille har vist i de tre seneste indbyrdes opgør, at de kan holde PSG stangen, og det ser jeg fine muligheder for igen her. Det bliver en relativt målfattig kamp i Paris.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,02
Under 3 mål
Gå til Bet365 *


PSG – Lille: Statistik, topscorer og H2H

  • PSG indtager 1.pladsen i Ligue 1 med 28 point efter 11 kampe. Statistikken lyder på 9-1-1 og målscoren 24:10.

  • Lille finder vi helt nede på 10. pladsen med 15 point, en statistik på 4-3-4 og målscoren 14:16.

  • Kylian Mbappe er PSGs topscorer med fem mål i Ligue 1.

  • Lilles Jonathan David er topscorer i Ligue 1 med syv kasser.

  • PSG og Lille har allerede krydset klinger i denne sæson. I august spillede de om det franske Super Cup-trofæ, som endte i en 1-0 sejr til Lille.


Expected Goals: PSG vs. Lille de seneste tre kampe:

PSGResultatxGLilleResultatxG
Marseille – PSG(0-0)1,29 – 1,74Lille – Brest(1-1)1,48 – 1,59
PSG – RB Leipzig(3-2)3,11 – 2,61Lille – Sevilla(0-0)0,57 – 1,29
PSG – Angers(2-1)1,81 – 1,04Clermont – Lille(1-0)0,67 – 1,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar