18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PSG – Angers: Odds og optakt den 15. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Fredag aften tager de stenrige parisere imod Angers hjemme på Parc des Princes. Et opgør mellem rækkens nummer 1 og rækkens nummer 4. Endnu engang forhindrer den sydamerikanske VM-kval PSG i at stille i stærkeste opstilling, for hverken de argentinske eller brasilianske spillere når tilbage til dette opgør. Kan de klare sig uden Messi og Neymar? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSG – Angers. Der er kampstart fredag d. 15. oktober 2021 kl. 21.00.

GÅ TIL


PSG – Angers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Parc des Princes, Paris
Vejret: 23°, svag vind


Optakt til PSG – Angers: Skader, karantæner og startopstillinger

Det stjernespækkede PSG-mandskab har fået en solid start på sæsonen. Ni kampe har resulteret i otte sejre og en enkelt uafgjort, så selvom den spillemæssige kvalitet endnu ikke har nået uanede højder, så er der ikke en finger at sætte på pointhøsten. PSG’s hold ser ualmindeligt ondt ud på papiret, Mauricio Pochettino råder over den ene verdensstjerne efter den anden og det er de færreste hold, der kan følge med den stjerneparade. Til dette opgør bliver det dog ikke hele paraden, som kommer i spil. Landskampene i Sydamerika bliver nemlig spillet natten til fredag, og dermed kommer Messi, Paredes, Di Maria, Marquinhos og Neymar nok ikke i spil. Heldigvis for Pochettino, så er der habile erstatninger i truppen, om end de argentinske og brasilianske spillere er svære at erstatte.

Angers huserer lidt overraskende i sub-toppen af Ligue 1 i denne sæson. En 13.plads i sidste sæson er blevet vekslet til en midlertidig 4.plads, og den vestfranske klub har faktisk kun tabt en kamp ud af de første ni. Stærkt! De fik en forrygende start på sæsonen med 10 point i de første fire kampe, herefter udeblev sejrene i de næste fire spillerunder, men senest stemplede de ind med 3 point igen efter et sent sejrsmål mod Metz. Gæsterne har fine evner i offensiven med hurtige og gennembrudsstærke spillere, til gengæld mangler der lidt fart i midterforsvaret, så det er formentlig ikke drømmescenariet at stå overfor ualmindelig hurtige Mbappe.

PSG:

  • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Juan Bernat (Back, Fast) – Skadet
  • Marquinhos (Forsvar, Fast) – Ikke disponibel
  • Neymar (Angreb, Fast) – Ikke disponibel
  • Angel Di Maria (Kant, Fast) – Ikke disponibel
  • Lionel Messi (Kant, Fast) – Ikke disponibel
  • Leandro Paredes (Midtbane, Fast) – Ikke disponibel
  • Keylor Navas (Målmand, Fast) – Tvivlsom

Angers:

  • Yohann Magnin (Midtbane, Reserve) – Skadet

PSG forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Kimbempe, Kehrer, Mendes; Gueye, Pereira, Herrera; Rafinha, Mbappe, Draxler

Angers forventet startopstilling: Bernardoni; Manceau, Traore, Thomas; Cabot, Mendy, Mangani, Ebosse; Fulgini; Ali-Cho, Boufal


Odds på PSG – Angers

Oddsene peger på, at bookmakerne regner med sejr til værterne.

Odds-forslag: Fraværene forhindrer en målfest

Normalvis burde der være kæmpe forskel på mægtige PSG og Angers, som vi også så det i sidste sæson, da PSG vandt med hele 6-1 hjemme på Parc des Princes. Men niveauforskellen bliver formentlig udlignet lidt på fredag med tanke på, at værterne kommer til kampen med et halvamputeret mandskab. Ydermere venter der PSG en Champions League-kamp mod Leipzig i næste uge, så jeg forestiller mig ikke, at de spiller sig helt ud her, for der er ingen tvivl om, at succes i Champions League er værternes førsteprioritet.

Angers har kun et nederlag på samvittigheden efter sæsonens første ni kampe, så selvom de formentlig er oppe imod overmagten her, så bør der være muligheder for at undgå en snitter. Resultatmæssigt har PSG været i forrygende form, men spillet har endnu ikke levet helt op til de tårnhøje forventninger der er til holdet. Med fraværene til dette opgør kommer spillet formentlig heller ikke til at flyde til perfektion, nok til en sejr, men ikke med tenniscifre i denne omgang.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
PSG og under 3.5 mål
Gå til Unibet *


PSG – Angers: Statistik, topscorer og H2H

  • De rige parisere topper Ligue 1 efter 9 spillerunder, som har kastet 24 point af sig. Statistikken er på 8-0-1 og en målscore på 22:9.

  • Angers indtager en lidt overraskende 4.plads med 14 point. Statistikken er på 4-4-1 og en score på 14:9.

  • Mbappe topper den interne topscorerliste i PSG med fire kasser.

  • Hos Angers bliver topscorerværdigheden delt af fire spillere, Ali Cho, Traoré, Boufal og Bahoken har alle scoret to gange.

  • I sidste sæson vandt PSG hjemmekampen over Angers med hele 6-1, mens det ude blev til en 1-0 sejr.


Expected Goals: PSG vs. Angers – de seneste tre kampe

PSGResultatxGAngersResultatxG
Rennes – PSG(2-0)0,98 – 0,78Angers – Metz(3-2) 2,39 – 0,6 
PSG – Manchester City(2-0)0,79 – 1,88 Troyes – Angers(1-1)  0,94 – 1,38
PSG – Montpellier(2-0)  2,51 – 0,29Angers – Marseille(0-0) 0,73 – 0,63
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar