18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux: Odds og optakt den 13. marts 2022

Tager Paris Saint-Germain grusom hævn søndag, eller fortsætter deres glidebane med endnu et nederlag?

Mbappé scorede føringsmålet for PSG på Bernabeu, men hverken han eller Messi kunne forhindre exit fra Champions League i sidste ende. (Foto: Bildbyrån)

Sikke en barsk exit fra Champions League. Paris Saint-Germain faldt helt sammen og tabte 3:1 til Real Madrid. Spørgsmålet er så, om de er så rystede, at de for tredje kamp i træk ikke henter en sejr? Søndagens modstander på Parc des Princes er Ligue 1s bundhold, Girondin Bordeaux, og gæsterne har hårdt brug for point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux. Der er kampstart søndag d. 13. marts 2022 kl. 13:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier
Stadion: Parc des Princes, Paris
Vejret: 10° og jævn vind

Optakt til Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux: Skader, karantæner og startopstillinger

Forstenede ansigter. Mistro. Og en præsident, der var så rasende, at han ilede mod dommernes omklædningsrum. Det var ikke sådan, det skulle gå. Det var ikke planen. Det var tydeligt, da Paris Saint-Germain endnu engang røg ud af Champions League i utide. De havde ellers alt under kontrol med 1:0 fra første kamp udbygget af et fremragende mål af Mbappé i første halvleg. Foran samlet 2:0 og i kontrol. 

Og så tabte de hovederne, da Donnarumma begik en dum fejl (frispark eller ej!), og så udlignede Benzema. 17 minutter senere blinkede 3:1 til madrilenerne fra tavlen, og så var det exit Paris Saint-Germain. Som tabellen viser, er holdet reelt alt for stærkt til Ligue 1, så det er oplagt sammensat med Champions League for øje. Så hvad sker der nu? Kan de holde motivationen med et enormt forspring til forfølgerne? Eller vil ŕesten af sæsonen blive en gang diller-daller mod et legende let mesterskab? De kan jo også vise sig at skyde brystet frem og ville rive ligaen sønder og sammen med en stribe store præstationer fra nu. Men det virker ikke umiddelbart som det mest oplagte.

Hvad der til gengæld virker helt og aldeles oplagt er, at det tidligere storhold, Girondin Bordeaux, får det svært i resten af sæsonen. Klubben vandt mesterskabet så sent som i 2009, og de var i finalen i UEFA Cuppen i 1996 med navnkundige Zidane, Lizarazu, Dugarry og danske Jakob Friis-Hansen på holdkortet. Finalen tabte de dog over to kampe samlet 5:1 til Bayern München. 

Og 1996 er længe siden, for de er netop nu allersidst i Ligue 1. Der er blot to point op til playoffkamp, så intet er afgjort endnu, men exiten af træner Vladimir Petkovic, der blev erstattet af David Guion har ikke rigtigt båret frugt endnu efter tre kampe uden sejr. Her skal de håbe på parisisk sløs eller en pragtpræstation af keeper Costil, der formentlig er tilbage på stregen.


Paris Saint-Germain:

 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Layvin Kurzawa (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Ander Herrera (Midtbane, Fast) – Skadet


Girondins Bordeaux:

 • Benoit Costil (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Paul Baysse (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mexer (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ricardo Mangas (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Tom Lacoux (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • M’Baye Niang (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Jimmy Briand (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Danilo, Gueye, Paredes; Neymar, Messi, Mbappé.

Girondins Bordeaux forventet startopstilling: Costil; Gregersen, Marcelo, Ahmedhodzic; Pembele, Onana, Guilavogui, Mangas; Oudin, Adli; Hwang.


Odds på Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux

Bookmakerne har meget stor favoritværdighed til Paris Saint-Germain.


Odds-forslag: Rasende parisere smadrer bundholdet fra Bordeaux

Paris Saint-Germain har ikke mere at spille for i sæsonen andet end mesterskabet. Så for træner Pochettino bliver opgaven at motivere mandskabet til at gøre arbejdet færdigt med manér. 13 hjemmekampe i ligaen har indtil videre givet 12 sejre og en score på 31:7. 

De havde klart en fornemmelse af, at de blev bortdømt i opgøret i Madrid, og kan de konvertere den fornemmelse af uretfærdighed ind på banen, kan det blive en træls eftermiddag for gæsterne, der plejer at bide godt fra sig i den indbyrdes møder. De har tabt seks af de seneste otte indbyrdes opgør, men alle nederlag har været på præcis ét mål. 

Anbefalingen tror dog ikke, det bliver tilfældet her. Gæsterne har lukket 15 mål ind i deres foregående fire udekampe, og selv om de ser ud til at arbejde med defensiven under den nye træner Guion, er de oppe mod overmagten her. Den vinder Paris Saint-Germain med mindst tre overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,12
Paris Saint-Germain -2,5
Gå til Marathonbet *


Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux: Statistik, topscorer og H2H

 • Paris Saint-Germain fører Ligue 1 med 62 point for 27 kampe. 

 • Tallene for Paris Saint-Germain siger 19-5-3 og 56:24.

 • Gæsterne fra Girondins Bordeaux er sidst i tabellen på 20. pladsen med 22 point efter 27 runder. 

 • Girondins Bordeaux’ statistik er 4-10-13, mens deres målforskel er 38:65. De har rækkens med afstand ringeste defensiv. 

 • Med 14 mål er Kylian Mbappé topscorer hos Paris Saint-Germain.

 • Hwang Ui-Jo har scoret mest for gæsterne og er noteret for 10 pletskud. 


Expected Goals: Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux de seneste tre kampe:

Paris Saint-GermainResultatxGGirondins BordeauxResultatxG
Real Madrid – Paris Saint-Germain(3-1)3,31 – 0,99Girondins Bordeaux – Troyes  (0-2) 0,81 – 2,11
OGC Nice – Paris Saint-Germain (1-0) 1,21 – 0,39Clermont Foot – Girondins Bordeaux (1-1)1,03 – 0,84 
Paris Saint-Germain – AS Saint-Étienne  (3-1)2,29 – 1,31Girondins Bordeaux – AS Monaco  (1-1) 1,33 – 0,80
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux?

Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux spilles søndag den 13. marts 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux?

Paris Saint-Germain – Girondins Bordeaux spilles på Parc des Princes i Paris i Frankrig.

Skriv et svar