18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OSC Lille – Paris Saint-Germain: Odds og optakt den 6. februar 2022

Lionel Messi og Paris Saint-Germain fører Ligue 1, og søndag aften gæster de sidste års mestre fra OSC Lille. (Foto: Bildbyrån)

De forsvarende mestre møder sidste års sølvvindere, når OSC Lille hjemme på Stade Pierre-Mauroy tager mod Paris Saint-Germain. Rollerne er omvendte i den forstand, at pariserne topper tabellen og har overhalet OSC Lille, men de forsvarende mestre er helt nede på 11. pladsen. Men de kan dog stadig tillade sig at tro på europæiske pladser, for der er bare tre point til fjerdepladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OSC Lille – Paris Saint-Germain. Der er kampstart søndag d. 6. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


OSC Lille – Paris Saint-Germain: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier
Stadion: Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve d’Ascq
Vejret: 8° og frisk vind


Optakt til OSC Lille – Paris Saint-Germain: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været både rodet og svingende for OSC Lille i deres forsvar af mesterskabet. Fem point og tre nederlag i sæsonens første seks kampe har lagt tonen for dem, og selv om de lignede et hold i bedring med en stime på ni kampe uden nederlag fra november til 22. januar, spillede de fem af de ni uafgjort, og så placerer man sig kun lige i midten af rækken. Og senest tabte de så på udebane til Stade Brest. Det kører ikke for OSC Lille.

Men måske er planen at lægge arm med det store trofæ, for de vandt deres indledende gruppe i Champions League og 22. februar spiller de første ottendedelsfinale mod de forsvarende CL-mestre fra Chelsea FC. Napper de dem, må det give en masse medvind, de kan tage med over i ligaen.

Paris Saint-Germain har også en voldsom opgave foran sig i de kommende CL-ottendedelsfinaler, når de møder Real Madrid. Så er det måske meget godt, de har en solid bunke point at give af i ligaen, så de for alvor kan vende opmærksomheden mod det store trofæ. De får Marquinhos, Di Maria og Paredes tilbage fra VM-kval i Sydamerika, men måske får de lov at starte ude, som Mbappé gjorde det i mandags i Coupe de France mod OGC Nice, der sendte pariserne ud af pokalturneringen.

OSC Lille:

 • Leo Jardim (Mål, Reserve) – Skadet 
 • Xeka (Midtbane, Reserve) – Skadet

Paris Saint-Germain:

 • Amad Diallo (Forsvar, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Layvin Kurzawa (Back, Fast/Reserve) – Sygdom
 • Giorginio Wijnaldum (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Idrissa Gueye (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Neymar (Angreb, Fast) – Skadet

OSC Lille forventet startopstilling: Grbic; Djalo, Fonte, Botman, Mandava; Weah, André, Sanches, Bamba; David, Yilmaz.

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Kehrer, Kimpembe, Mendes; Danilo, Verratti, Herrera; Messi, Icardi, Mbappé.


Odds på OSC Lille – Paris Saint-Germain

Ifølge kampens odds er gæsterne en smule favoritter.


Odds-forslag: OSC Lille bider fra sig

OSC Lille har ikke tabt på hjemmebane i 13 kampe. Det strækker sig tilbage til 14. august, hvor de åbnede sæsonen med en endefuld mod OGC Nice, der rejste hjem med 4:0 i bagagen. Men to uger tidligere spillede OSC Lille mod Paris Saint-Germain i Super Cuppen, og her vandt de 1:0. Da de mødtes i Paris i oktober, førte gæsterne 1:0 til godt et kvarter før tid, hvor to scoringer vendte kampen og gav pariserne sejren. 

Det er altså ikke givet, det bliver en walkover for Paris Saint-Germain. De sprudler ikke hver weekend, for at sige det diplomatisk, men de hiver som oftest de tre point hjem, og det er jo den slags mesterskaber er gjort af. 

14 af de seneste 17 kampe for OSC Lille har haft begge hold på tavlen, mens det for Paris Saint-Germain er sket i 10 af deres seneste 17 kampe. Begge hold har været involveret i mindst 60 scoringer i sæsonens foreløbige 22 kampe, og det er for begge et snit på 2,70-2,90 mål per kamp. Det leder til, at anbefalingen tror, vi får begge hold på tavlen her også. Om det så er slutfacit, eller der falder flere scoringer, må tiden vise. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,71
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


OSC Lille – Paris Saint-Germain: Statistik, topscorer og H2H

 • OSC Lille er på 11. pladsen i Ligue 1 efter 22 runder, hvor de har hentet 32 point. 

 • Tallene for OSC Lille er 8-8-6 med scoren 30:30.

 • Gæsterne fra Paris Saint-Germain topper tabellen med 53 point efter 22 kampe. 

 • Paris Saint-Germains tal lyder på 16-5-1 og en målforskel på 46:18.

 • Jonathan David er topscorer hos OSC Lille med 12 kasser. 

 • Paris Saint-Germains flittigste målscorer er Kylian Mbappé, der har været på pletten 10 gange.


Expected Goals: OSC Lille vs. Paris Saint-Germain – de seneste tre kampe

OSC LilleResultatxGParis Saint-GermainResultatxG
Stade Brest – OSC Lille(2-0)0,94 – 1,16Paris Saint-Germain – OGC Nice(0-1)0,76 – 0,35 
OSC Lille – Lorient FC(3-1)1,72 – 1,64Paris Saint-Germain – Stade Reims(4-0)3,11 – 0,69 
Olympique Marseille – OSC Lille(1-1)2,01 – 0,52 Paris Saint-Germain – Stade Brest(2-0)2,17 – 0,74 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OSC Lille – Paris Saint-Germain?

OSC Lille – Paris Saint-Germain spilles søndag den 6. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles OSC Lille – Paris Saint-Germain?

OSC Lille – Paris Saint-Germain spilles på Stade Pierre-Mauroy i Villeneuve d’Ascq i Tyskland.

Skriv et svar