18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympique Marseille – OSC Lille: Odds og optakt den 16. januar 2022

Cengiz Ünder scorede det enlige mål, da Olympique Marseille vandt 1:0 hos Girondins Bordeaux. (Foto: Bildbyrån)

Der er lagt op til løjer på velodromen i Marseille, når Olympique Marseille søndag aften tager mod de forsvarende franske mestre fra OSC Lille. Værterne presser på i kampen om andenpladsen i hård duel med OGC Nice, mens gæsterne godt nok er nummer 10 i tabellen, men de afsluttede 2021 med 11 kampe uden nederlag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympique Marseille – OSC Lille. Der er kampstart søndag d. 16. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Bet365.com. 

GÅ TIL


Olympique Marseille – OSC Lille: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Amaury Delerue
Stadion: Stade Vélodrome, Marseille
Vejret: 5° og svag vind


Optakt til Olympique Marseille – OSC Lille: Skader, karantæner og startopstillinger

En femteplads i sidste sæson ser det ud til, de kan gøre endnu bedre i år hos Olympique Marseille. Aktuelt er de nummer tre, men med to kampe på hånden og bare tre point til OGC Nice på andenpladsen er de på kurs mod en direkte billet til CL-gruppespillet. I denne sæson røg de fra Europa League over i Conference League, hvor de i februar har modstand fra Aserbajdsjan og Qarabag. 

Men nu gælder det altså først OSC Lille, og dem har Olympique Marseille ikke slået i de tre seneste indbyrdes møder. Hjemme på Velodromen er det dog blot blevet til ét nederlag i de seneste 10 indbyrdes kampe, så der er håb at hente for Olympique Marseille. De må her undvære Gueye og Bamba Dieng, som begge er til de afrikanske mesterskaber, mens reservekeeper Mandanda er ude med en skade. Det er måske også midtbanemanden Rongier, der indtil videre er meldt tvivlsom. 

OSC Lille sluttede ganske vist 2021 af i fin form og uden nederlag i hverken november eller december. De vandt deres CL-gruppe, og nu venter den måske hårdeste modstander af dem alle i form af de forsvarende CL-mestre fra Chelsea FC.

Men lige så god afslutningen på 2021 var, lige så tumultarisk har indledningen på 2022 været. Først tabte OSC Lille i Coupe de France på spektakulær vis i Derby du Nord mod Racing Club Lens efter at have været foran 2:0. Det endte med nederlag i straffespark. Ligakampen mod Lorient FC blev aflyst på grund af corona, så det er det utilfredsstillende udbytte for OSC Lille indtil videre. 

De kan dog glæde sig over, at det ser ud til, coronaudbruddet er ovre, og de har derfor for eksempel topscorer Jonathan David med. Han har scoret tre mål i de to seneste møder med Olympique Marseille, hvor OSC Lille begge gange har vundet 2:0 – i øvrigt er alle Davids tre mål i de to kampe faldet i minuttal 90 eller senere.

Gæsterne er i fare for at undvære Burak Yilmaz, som godt nok har overstået sin karantæne men nu er testet positiv for corona. Han forventes dog at være klar til kamp. Modsat forholder det sig med Timothy Weah, der sidder ude med en skade. 

Olympique Marseille:

 • Steve Mandanda (Mål, Reserve) – Skadet
 • Valentin Rongier (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Papa Gueye (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Ahmadou Bamba Dieng (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations

OSC Lille:

 • Timothy Weah (Angreb, Reserve) – Skade
 • Burak Yilmaz (Angreb, Fast/Reserve) – COVID-19

Olympique Marseille forventet startopstilling: Lopez; Saliba, Caleta-Car, Peres; Lirola, Kamara, Guendouzi, De la Fuente; Ünder, Payet; Bakambu.

OSC Lille forventet startopstilling: Grbic; Djalo, Fonte, Botman, Reinildo; Gomes, Andre, Onana, Bamba; David, Yilmaz.


Odds på Olympique Marseille – OSC Lille

Oddsene til kampen sender os i retning af en forventet hjemmesejr. 


Odds-forslag: Gang i sagerne og gæster, der bider fra sig

Mens OSC Lille altså har vundet de to seneste opgør med Olympique Marseille, ser statistikken trods alt lysegrøn ud for de indbyrdes dueller på Stade Velodrome. Her har Olympique Marseille vundet seks og spillet tre uafgjort af de seneste 10 møder, og den samlede score for de 10 kampe lyder på 17:7. Så altså ikke deciderede målorgier men dog godkendte 2,4 mål per kamp. 

Det er nogenlunde lignende tal, de to mandskaber kan præstere for sæsonen som helhed, hvor Olympique Marseille i deres 19 kampe har budt publikum på i alt 42 scoringer med scoren 27:15. Det giver et snit på 2,2 mål per kamp, og dén stikker OSC Lille, som med 26:26 har budt på 52 mål i 19 kampe eller 2,73 mål per kamp. 

De seneste fire opgør på Velodromen er endt 1:1, 2:1, 1:2 og 5:1, så selv om OSC Lille har vundet de seneste to opgør hjemme nordpå med 2:0, er det altså ikke uvant for de to mandskaber med begge hold på tavlen, når de mødes i Marseille. Det bliver også buddet fra anbefalingen til denne dyst. At vi får begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,80
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Olympique Marseille – OSC Lille: Statistik, topscorer og H2H

 • Olympique Marseille indtager Ligue 1s 3. plads med 36 point efter 19 kampe. 

 • Olympique Marseilles statistik er 10-6-3 med en score på 27:15.

 • Gæsterne fra OSC Lille er på tabellens 10. plads med 28 point efter 19 runder. 

 • Tallene for OSC Lille er 7-7-5 og en måldifference på 26:26.

 • Hos Olympique Marseille er Dimitri Payet hurtigste mand ved måltruget med 7 pletskud.

 • Jonathan David har nettet 12 gange og er dermed OSC Lilles topscorer.
Expected Goals: Olympique Marseille vs. OSC Lille – de seneste tre kampe

Olympique MarseilleResultatxGOSC LilleResultatxG
Girondins Bordeaux – Olympique Marseille(0-1)0,52 – 2,78Racing Club Lens – OSC Lille(3-2)
2,53 – 1,34 
Chauvigny – Olympique Marseille(0-3)0,11 – 2,62Girondins Bordeaux – OSC Lille(2-3)0,89 – 1,28 
Olympique Marseille – Stade de Reims(1-1)1,59 – 0,80 OSC Lille – Auxerre(3-1)3,19 – 0,39 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympique Marseille – OSC Lille?

Olympique Marseille – OSC Lille spilles søndag den 16. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Olympique Marseille – OSC Lille?

Olympique Marseille – OSC Lille spilles på Stade Velodrome i Marseille i Frankrig.

Skriv et svar