18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympique Lyon – Paris Saint-Germain: Odds og optakt den 9. januar 2022

Mbappé og Paris Saint-Germain gæster søndag aften Olympique Lyon. (Foto: Bildbyrån)

Søndag aften mødes Olympique Lyon og Paris Saint-Germain i, hvad der i nyere tid er blevet noget af et rivalopgør mellem to af de mest vindende klubber i fransk fodbold. Men værterne har en noget sløj sæson i Ligue 1, hvor de roder rundt helt nede som nummer 13. Så selv om Paris Saint-Germain absolut ikke imponerer trods deres stjerneparade, er gæsterne favoritter her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympique Lyon – Paris Saint-Germain. Der er kampstart søndag d. 9. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på www.bet365.com. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Olympique Lyon – Paris Saint-Germain: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier
Stadion: Parc Olympique Lyonnais, Lyon
Vejret: 4° og svag vind


Optakt til Olympique Lyon – Paris Saint-Germain: Skader, karantæner og startopstillinger

I Europa League kunne Brøndby IF og resten af den danske fodboldverden ved selvsyn konstatere, at der er stykke vej op til mandskaber som Olympique Lyon, for det var kattens leg med musen, da franskmændene over to opgør bankede de danske mestre samlet 6:1. Men vi skal så også næsten tilbage til den anden sejr mod Brøndby IF – 25. november – for at finde seneste sejr til Olympique Lyon. Tre dage senere slog de Montpellier, og siden er gået fem kampe uden sejr til de ellers så sejrsvante Olympique Lyon-spillere. 

De må til dette opgør undvære både Ekambi, Kadewere og Slimani, som er rejst til de afrikanske mesterskaber. De må også se langt efter Denayer i forsvaret og Pintor på kanten, og så er det meldt ud, at syv spillere har testet positive for corona.

Kun Paqueta er der sat navn på, og det er måske i virkeligheden mere i tråd med moderne GDPR-regler ikke at navngive de ramte spillere. Uanset ser de meget ramte ud til dette opgør, og værterne skal passe på, de ikke ryger ind i samme parisiske maskine, som i marts sidste år, hvor Paris Saint-Germain førte 4:0 efter en time i dette opgør – værterne fik dog reduceret til 2:4 før slutfløjt. 

Paris Saint-Germain meldte ud omkring årsskiftet, at de havde corona i truppen, men det er ved at være så længe siden, at de kan have testet sig klar til kamp igen. Det gælder for eksempel Lionel Messi, mens både keeper Donnarumma og Di Maria samt Danilo også har været ramt. Neymar er stadig ude med en skade, og Hakimi og Gueye er til afrikanske mesterskaber. Så der er fravær på begge sider af kridtstregen før kickoff. 

Gæsterne har sådan set ikke imponeret, når man tænker på den trio af Galacticos, de har samlet med Mbappé, Neymar og Messi, men det er jo heller ikke til at komme udenom, at de fører Ligue 1 suverænt, og at de er videre i Champions League, hvor de møder Real Madrid. Måske har de egentlig bare ventet på, sæsonen skulle begynde for alvor med de sjove kampe på den rigtige side af nytår?

Olympique Lyon:

 • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sinaly Diomande (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Henrique (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jeff Reine-Adelaide (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Paqueta (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Lenny Pintor (Kant, Fast) – Skadet
 • Karl Toko Ekambi (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Tino Kadewere (Kant, Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Islam Slimani (Angreb, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations

Paris Saint-Germain:

 • Gianluigi Donnarumma (Mål, Fast) – COVID-19
 • Juan Bernat (Back, Fast) – Skadet
 • Achraf Hakimi (Back, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Idrissa Gueye (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Danilo (Midtbane, Fast/Reserve) – COVID-19
 • Angel Di Maria (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Neymar (Angreb, Fast) – Skadet

Olympique Lyon forventet startopstilling: Lopes; Da Silva, Boateng, Lukeba; Gusto, Mendes, Caqueret, Emerson; Paqueta, Aouar; Dembele.

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Navas; DAgba, Kehrer, Kimpempe, Mendes; Herrera, Verratti, Wijnaldum; Simons, Mbappé, Messi.


Odds på Olympique Lyon – Paris Saint-Germain

Kampens odds viser, bookmakerne tror, sejr til gæsterne er mest sandsynlige udfald.


Odds-forslag: Skadesplagede mandskaber kan ikke holde tæt

Olympique Lyon har ikke vundet deres seneste tre hjemmekampe, og det inkluderer 1:1 mod Metz og 1:2 mod Reims. De har hentet bare én ligasejr i seks forsøg i november og december, og med de mange fravær til denne kamp er det svært at være overmåde optimistisk på hjemmeholdets vegne. Det er vanskeligt at forstå, at det mandskab, der sprudlede i gruppespillet i Europa League, ikke er i stand til at præstere bedre, men med de nuværende forudsætninger giver det trods alt bedre mening. 

Gæsterne fra Paris har sådan set heller ikke præsteret forrygende, men de får på en eller anden måde altid hevet rumpetten til sig og sikret point. De har trods alt bare ét nederlag i 19 kampe i ligaen, og det blev også til et enkelt nederlag i de seks Champions League-kampe. Så selv om de tre i front ikke leverer samba, tango og rumba, er det nu alligevel ofte deres individuelle kvalitet, der afgør tingene, og her kan de sådan set have både Messi og Mbappé i spil. Så skidt med det visuelle udtryk, hvis de bare hapser pointene. 

De seneste tre gange Paris Saint-Germain har været på besøg i Lyon, er det blevet til udesejr. 4:2 og 1:0 i ligaen og i marts 2020 hele 5:1 i Coupe de France-semifinalerne. Det ligner helt klart også en sejr til gæsterne, men i seks af de seneste syv møder i Ligue 1 har begge hold været på tavlen. Det føles mere trygt, og derfor går anbefalingen med begge scorer her. Det var gået hjem i tre af værternes seneste fire ligakampe og i seks af otte ligakampe af gæsternes.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,47
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Olympique Lyon – Paris Saint-Germain: Statistik, topscorer og H2H

 • Olympique Lyon er placeret på en skuffende 13. plads i Ligue 1 med 24 point efter 18 runder.

 • Olympique Lyons statistik siger 6-7-5, mens deres målscore er på 26:26.

 • Gæsterne fra Paris Saint-Germain topper tabellen med 46 point efter 19 kampe. 

 • Tallene for Paris Saint-Germain er 14-4-1 og scoren 39:17.

 • Hos Olympique Lyon  er ivrigste mand foran mål brasilianske Paqueta, som har været på måltavlen 6 gange. 

 • Paris Saint-Germains topscorer er Kylian Mbappé, som har scoret 9 mål. 


Expected Goals: Olympique Lyon vs. Paris Saint-Germain – de seneste tre kampe

Olympique LyonResultatxGParis Saint-GermainResultatxG
Olympique Lyon – Metz(1-1)2,19 – 0,29Vannes – Paris Saint-Germain(0-4)1,06 – 3,34 
Lille OSC – Olympique Lyon(0-0)2,42 – 0,92Lorient FC – Paris Saint-Germain(1-1)1,21 – 2,04 
Olympique Lyon – Rangers FC(1-1)0,82 – 0,43 Feignies-Aulnoye – Paris Saint-Germain(0-3)0,42 – 4,85 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympique Lyon – Paris Saint-Germain?

Olympique Lyon – Paris Saint-Germain spilles søndag den 9. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Olympique Lyon – Paris Saint-Germain?

Olympique Lyon – Paris Saint-Germain spilles på Parc Olympique Lyonnais i Lyon i Frankrig.

Skriv et svar