18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympique Lyon – Olympique Marseille: Odds og optakt den 1. februar 2022

Hans gunshow er ikke noget at skrive hjem om, men 34-årige Payet kan score mål og er topscorer hos Olympique Marseille. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften lægger Olympique Lyon græs til en version af Choc des Olympiques, når Olympique Marseille kommer på besøg på Parc Olympique Lyonnais. Det er en duel mellem rækkens nummer 11 og nummer tre, men det er også en duel mellem to af fransk fodbolds helt store klubber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympique Lyon – Olympique Marseille. Der er kampstart tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365.. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Olympique Lyon – Olympique Marseille: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion:  Parc Olympique Lyonnais, Lyon
Vejret: 2° og svag vind


Optakt til Olympique Lyon – Olympique Marseille: Skader, karantæner og startopstillinger

Opgøret kaldes også kærligt Olympico med henvisning til de to klubnavne, og det er et af de rivalopgør, hvor der reelt ikke er ondt blod mellem de to klubber. De har bare traditionelt begge været topklubber, og derfor er der meget på spil, når de mødes. 

Den intensitet aftager naturligvis en anelse, når den ene af klubberne ikke rigtig byder sig til i toppen, men det er helt sikkert ikke med Olympique Lyons gode vilje, at de ligger og roder på 11. pladsen i tabellen efter 21 runder, men de har faktisk en kamp i hånden og bare fire point op til Strasbourg på fjerdepladsen.

De to klubber har mødt hinanden 102 gange i Ligue 1 med 34 sejre til Olympique Lyon, mens Olympique Marseille er noteret for 28 sejre. Men så kan gæsterne fra syd jo fryde sig over, at de har ni franske mesterskaber, mens Olympique Lyon blot har vundet syv titler. De kan formentlig begge ærgre sig over, at seneste mesterskab er er henholdsvis 14 år siden for værterne og 12 år siden for gæsterne. 

Olympique Lyon må til kampen her undvære angriber Lenny Pintor, som er ude med en skade, og det samme er forsvarsspiller Denayer. Lucas Paqueta er hjemme til landskamp med Brasilien, mens Ekambi stadig er i gang med Africa Cup of Nations. Det tynder lidt ud i de offensive muligheder.

Både Slimanes Algeriet og Kadeweres Zimbabwe er dog ude af de afrikanske mesterskaber, og derfor er de to muligvis tilgængelige her. Til gengæld er midtbanespilleren Bruno Guimaraes ikke til rådighed, for han er skiftet til Newcastle United. 

Olympique Marseille er aktuelt på tabellens tredjeplads, og de har en kamp på hånden i forhold til OGC Nice på andenpladsen, så reelt kan mandskabet fra Marseille kravle et trin frem i tabellen. De ni seneste sæsoner er Olympique Marseille kun én gang endt uden for de seks øverste pladser, og de hungrer efter at kravle tilbage øverst på tronen igen, men selv med sejr i den kamp, de er bagefter, vil de stadig have 10 point op til Paris Saint-Germain. 

Olympique Lyon:

 • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Houssem Aouar (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Lucas Paqueta (Angreb, Fast) – Landskamp
 • Lenny Pintor (Angreb, Fast) – Skadet
 • Karl Toko Ekambi (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations

Olympique Marseille:

 • Gerson (Midtbane, Fast) – Landskamp
 • Papa Gueye (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Bamba Dieng (Angreb, Reserve) – Africa Cup of Nations

Olympique Lyon forventet startopstilling: Lopes; Da Silva, Mendes, Lukeba; Dubois, Keita, Caqueret, Henrique; Slimani, Dembele, Shaqiri.

Olympique Marseille forventet startopstilling:  Lopez; Rongier, Saliba, Caleta-Car, Peres; Kamara; Ünder, Guendouzi, Bakambu, Henrique; Payet.


Odds på Olympique Lyon – Olympique Marseille

Værterne fra Olympique Lyon er favoritter i kampen ifølge oddsene.


Odds-forslag: Olympico med risiko for at udvikle sig til Uafgjortico

Af de 102 møder i Ligue 1 har Olympique Lyon nok vundet de fleste, men det ender som oftest med remis, for det har været slutfacit hele 40 gange af de 102 opgør. Og de seneste to møder er såmænd også endt uden vinder – senest for knap et år siden i Marseille. Dengang endte det 1:1, og det var også resultatet, da de senest tørnede sammen i Lyon. 

Begge hold har meget på spil – også ud over den indbyrdes rivalisering – for Olympique Lyon skal skrabe point sammen, så de kommer tættere på toppen og de europæiske pladser, mens gæsterne er i tæt duel med OGC Nice i toppen i kampen om at være bedste af resten efter de suveræne parisere.

Derfor kan det her godt blive sådan en kamp, hvor de to hold føler hinanden mere an, end de rent faktisk gør udfald. Begge er i forrygende form med henholdsvis syv kampe for værterne og ni for gæsterne uden nederlag. De taber heller ikke her. Det bliver uafgjort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
3,45
Uafgjort
Gå til Mr. Green *


Olympique Lyon – Olympique Marseille: Statistik, topscorer og H2H

 • Olympique Lyon er på 11. pladsen i Ligue med 31 point efter 21 runder.

 • Tallene for Olympique Lyon er 8-8-5 med målscoren 29:27.

 • Gæsterne fra Olympique Marseille er placeret på 3. pladsen med 40 point efter 21 kampe. 

 • Olympique Marseilles statistik siger 11-7-3, mens deres måldifference er 30:16.

 • Olympique Lyons hyppigste mand på måltavlen er Lucas Paqueta, som er noteret for 7 scoringer.

 • Hos Olympique Marseille er Dimitri Payet topscorer med 8 kasser.


Expected Goals: Olympique Lyon vs. Olympique Marseille – de seneste tre kampe

Olympique LyonResultatxGOlympique MarseilleResultatxG
Olympique Lyon – St. Etienne (1-0) 2,25 – 0,19Olympique Marseille – Montpellier Hérault (2-1) 1,84 – 0,36 
Troyes – Olympique Lyon (0-1) 0,93 – 2,32Racing Club Lens – Olympique Marseille  (0-2) 0,60 – 1,48
Olympique Lyon – Paris Saint-Germain(1-1) 1,64 – 1,09Olympique Marseille – OSC Lille (1-1) 2,01 – 0,52 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympique Lyon – Olympique Marseille?

Olympique Lyon – Olympique Marseille spilles tirsdag den 1. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Olympique Lyon – Olympique Marseille?

Olympique Lyon – Olympique Marseille spilles på Parc Olympique Lyonnais i Lyon i Frankrig.

Skriv et svar