18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympique Lyon – OGC Nice: Odds og optakt den 12. februar 2022

Kasper Dolberg er endnu engang ramt af corona og bliver formentlig ikke klar til lørdagens møde med Olympique Lyon. (Foto: Bildbyrån)

Otte point skiller de to mandskaber, når Ligue 1s nummer otte, Olympique Lyon, lørdag aften får besøg af tabellens nummer tre fra OGC Nice. For værterne er der blot fire point til fjerdepladsen i stillingen, mens OGC Nice udkæmper en indædt tvekamp med Olympique Marseille om at være førsteudfordrer til Paris Saint-Germain i toppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympique Lyon – OGC Nice. Der er kampstart lørdag d. 12. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Olympique Lyon – OGC Nice: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Millot
Stadion: Parc Olympique Lyonnais, Lyon
Vejret:  6° og svag vind


Optakt til Olympique Lyon – OGC Nice: Skader, karantæner og startopstillinger

Tilbage i december indledte Olympique Lyon en stime på fire uafgjorte kampe, der strakte sig helt til midten af januar. Herfra hapsede de tre sejre på stribe, før lykkens vendte, og de i lørdags tabte 2:0 på Stade Louis II i Monaco. Dermed bliver der ved at være et hul til de europæiske pladser, og det vil være smart at få gjort noget ved det hul rent pointmæssigt, før de europæiske opgaver vender tilbage i begyndelsen af marts. 

Hjemmebanen har nu været ganske god for Olympique Lyon, hvor de har scoret i 21 kampe i træk med 41 mål i alt. I 15 hjemmekampe i alle turneringer i sæsonen er det blevet til otte sejre og seks uafgjorte og blot et enkelt nederlag. De er aktuelt på fem kampe på stribe uden nederlag hjemme, og de seneste to har givet sejre. 

OGC Nice spillede sig i onsdags i Coupe de France-semifinalerne via en flot 4:1-sejr over Olympique Marseille. Nu går de så i duel med et andet Olympique-mandskab, og det kan de gøre med visheden om, at de blot har tabt to af sæsonens 13 udekampe inklusive pokalkampe. De har ikke tabt i otte udekampe i rap, og de eneste to af de otte, der ikke har givet sejre, var to besøg på Parc des Princes mod Paris Saint-Germain, der begge endte 0:0.

Førstekeeper Benitez er formentlig stadig ude med noget coronarelateret bøvl, og så er backreserven Amavi stadig på skadeslisten. Og danske Dolberg var i sidste weekend ude med endnu en omgang corona, så han er formentlig heller ikke i betragtning til dette opgør. Men det betyder, at træner Galtier kan stille med de samme 11, der bankede Olympique Marseille i midtugens pokal. 

Olympique Lyon:

 • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Houssem Aouar (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jeff Reine-Adelaide (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Lenny Pintor (Angreb, Fast) – Skadet
 • Rayan Cherki (Angreb, Reserve) – Skadet

OGC Nice:

 • Walter Benitez (Mål, Fast) – COVID-19
 • Jordan Amavi (Back, Reserve) – Skadet
 • Kasper Dolberg (Angreb, Fast/Reserve) – COVID-19

Olympique Lyon forventet startopstilling: Lopes; Lukeka, Boateng, Lukeba; Henrique, Ndombele, Caqueret, Faivre; Emerson, Keita; Dembele.

OGC Nice forventet startopstilling: Bulka; Atal, Todibo, Dante, Bard; Boudaoui, Schneiderlin, Thuram, Kluivert; Delort, Gouiri.


Odds på Olympique Lyon – OGC Nice

Et kig på oddsene til opgøret giver værterne favoritrollen.


Odds-forslag: Gæster med bid taber ikke

Da de to hold mødtes i sæsonens første duel i slutningen af oktober, førte Olympique Lyon med 2:0, da kampen gik ind i de sidste 10 minutter. Så reducerede backen Atal for OGC Nice, og da gæsternes Kadewere fem minutter senere så rødt, åbnede det vejen for et klassisk comeback med to scoringer i kampens afslutning, så det endte med 3:2-sejr til OGC Nice. Samme cifre stod på tavlen, også i OGC Nices favør, da de senest mødtes i Lyon tilbage i maj sidste år. 

I det hele taget er der godt med mål i deres indbyrdes kampe, hvor der i de seneste seks betydende møder er faldet 24 scoringer og altså et snit på fire mål per kamp. Fordelt med 13 til Olympique Lyon og 11 til OGC Nice. Og tre sejre til hver. 

Værterne kan nå op på femte hjemmekamp uden nederlag, mens gæsterne jagter udekamp nummer ni på stribe uden nederlag. Anbefalingen tror på et meget lige opgør, men som oddsene er på kampen med favoritværdighed til hjemmeholdet, vælger vi at gå med X2-spillet, hvor OGC Nice skal undgå at tabe for at sikre spillet. Selv om hjemmeholdet jagter europæiske pladser, er det trods alt gæsterne, der er på CL-plads og involveret i drabelig dyst om sølvet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,00
X2
Gå til Marathonbet *


Olympique Lyon – OGC Nice: Statistik, topscorer og H2H

 • Olympique Lyon er på 8. pladsen i Ligue 1 med 34 point for 23 kampe. 

 • Olympique Lyons statistik er 9-8-6 og scoren 31:30.

 • OGC Nice er aktuelt på 3. pladsen i stillingen med 42 point efter 23 runder.

 • Tallene for OGC Nice siger 13-4-6, mens deres måldifference er 36:19.

 • Trioen Romain Favre, Moussa Dembele og Lucas Paqueta står alle med hver 7 træffere og deler dermed topscorer-æren hos Olympique Lyon.

 • Hos OGC Nice er Amine Gouiri hyppigste mand på måltavlen med 10 kasser.


Expected Goals: Olympique Lyon vs. OGC Nice – de seneste tre kampe

Olympique LyonResultatxGOGC NiceResultatxG
AS Monaco – Olympique Lyon (2-0)1,47 – 1,41OGC Nice – Olympique Marseille (4-1) 1,55 – 1,29 
Olympique Lyon – Olympique Marseille (2-1) 1,36 – 0,53 OGC Nice – Clermont Foot (0-1)0,86 – 1,71 
Olympique Lyon – St. Etienne(1-0) 2,25 – 0,19Paris Saint-Germain – OGC Nice(0-0)
0,76 – 0,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympique Lyon – OGC Nice?

Olympique Lyon – OGC Nice spilles lørdag den 12. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Olympique Lyon – OGC Nice?

Olympique Lyon – OGC Nice spilles på Parc Olympique Lyonnais i Lyon i Frankrig.

Skriv et svar