18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OGC Nice – FC Nantes: Odds og optakt den 14. januar 2022

Kasper Dolberg scorede i seneste kamp for OGC Nice. Fredag aften er han på måljagt igen, når de møder FC Nantes. (Foto: Bildbyrån)

OGC Nice tager fredag aften mod FC Nantes hjemme på Allianz Riviera, og det er et opgør mellem to hold i fin form. Værterne er aktuelt nummer to i tabellen, og de er nok mest optagede af at holde afstand til forfølgerne, for der er 11 point op til førstepladsen. Der er faktisk bare syv point ned til FC Nantes på 9. pladsen, så gæsterne kan skabe en del ravage, hvis de snupper sejren. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OGC Nice – FC Nantes. Der er kampstart fredag d. 14. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL


OGC Nice – FC Nantes: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ruddy Buquet
Stadion: Allianz Riviera, Nice
Vejret: 6° og svag vind


Optakt til OGC Nice – FC Nantes: Skader, karantæner og startopstillinger

OGC Nice kom fint fra land i årets Ligue 1 med otte sejre og to uafgjorte i de første 12 kampe. Siden tog de foden af gaspedalen og hentede bare en sejr i de følgende fem kampe, men nu er der igen kommet damp på kedlerne hos riviera-mandskabet. Tre ligasejre i rap og en sejr i Coupe de France er godkendt, og bortset fra at de i næste pokalrunde skal til Paris for at dyste med tabelduksene, har de et overkommeligt program frem til marts, hvor der så venter dueller med de aktuelle nærmeste forfølgere fra Montpellier, Marseille og Rennes på stribe. 

Hjemmeholdet har to mand af sted til de afrikanske mesterskaber i skikkelse af den stærke back Atal og midtbanemanden Lemina. Også Bambu i forsvaret er ude til denne kamp, men han er til at erstatte og er ikke blandt de normale startere. Det er Schneiderlin på midten sådan set heller ikke, men han havde nok været god som afløser i Leminas fravær, men Schneiderlin fik direkte rødt efter 20 minutter i seneste kamp ude mod Brest. En kamp OGC Nice alligevel vandt 3:0.

Hos gæsterne fra FC Nantes er fire mand afsted til de afrikanske mesterskaber, og det drejer sig om Castelletto, Traoré, Simon og Coulibaly. Castelletto og Simon er normale startere, mens de to andre hører til blandt reserverne. Ydermere er Wylan Cyprien skadet på midtbanen, og det er en af de faste. Hans afløser kan måske blive Khefren Thuram. 

FC Nantes måtte i sidste sæson redde sig i playoffspillet fra nedrykning, og det var kun med det yderste af neglene, de besejrede Toulouse på reglen om udebanemål efter 2:1-sejr på udebane, hvor efter de tabte 1:0 hjemme. Da neglene var groet ud igen, tog de hul på denne sæson, og det er gået forrygende. Bare syv nederlag i 20 kampe og altså en foreløbig niendeplads er mere end godkendt.

OGC Nice:

  • Robson Bambu (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Youcef Atal (Back, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Mario Lemina (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Morgan Schneiderlin (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne

FC Nantes:

  • Jean-Charles Castelletto (Forsvar, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Charles Traoré (Back, Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Wylan Cyprien (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Moses Simon (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Kalifa Coulibaly (Angreb, Reserve) – Africa Cup of Nations

OGC Nice forventet startopstilling: Benitez; Lotomba, Todibo, Dante, Daniliuc; Boudaoui, Thuram, Rosario, Kluivert; Dolberg, Gouiri.

FC Nantes forventet startopstilling: Lafont; Fabio, Appiah, Girotto, Pallois, Merlin; Perreira, Moutoussamy, Chirivella; Blas, Kolo.


Odds på OGC Nice – FC Nantes

Værterne er favoritter her ifølge oddsene på opgøret.


Odds-forslag: Mange mål, få mål og begge scorer … Vi går med hjemmeholdet 

OGC Nice har vundet de seneste tre indbyrdes opgør mod FC Nantes. Hjemme i Nice er det blevet til to sejre og to uafgjorte i de seneste fire møder, og kendetegnende for de seneste ni indbyrdes møder har været, at det kun én gang er lykkes for et af holdene at vinde med mere end ét overskydende mål. Det var så seneste møde tilbage i september, hvor OGC Nice vandt 2:0 på udebane på mål af Dolberg og Gouiri. 

Det kunne egentlig godt ligne opskriften igen, men i otte af de 10 seneste møder har begge hold også været på tavlen. Så måske er vi ude i en form for kombination af sejr til værterne og mål til begge mandskaber. Værterne er på fire sejre på stribe, men kun én af dem har været på hjemmebane i 2:1 mod Racing Club Lens. Gæsterne har fire udekampe på stribe uden nederlag, men det er to gange 1:0 og én 0:0. Fjerde opgør var 1:1 mod Lille. 

Værterne har kun holdt buret rent to gange på hjemmebane i sæsonen, så selv om gæsterne altså er noget trænede i målfattige opgør. kan det godt være, de kommer på tavlen. Men så tror anbefalingen på, at værterne får scoret mere end en gang, og dermed lander vi på hjemmesejren helt simpelt og rent.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
1,85
OGC Nice
Gå til Mr. Green *


OGC Nice – FC Nantes: Statistik, topscorer og H2H

  • OGC Nice er på 2. pladsen i Ligue 1 med 36 point efter 20 kampe – de har 11 point op til Paris Saint-Germain på 1. pladsen. 

  • Statistikken for OGC Nice er 11-4-5 med scoren 32:17.

  • Gæsterne fra FC Nantes er på tabellens 9. plads og har 29 point efter 20 runder. 

  • Tallene for FC Nantes lyder på 8-5-7 med en måldifference på 25:23.

  • OGC Nices flittigst scorende spiller er Amine Gouiri, der har nettet 9 gange. 

  • Hos FC Nantes hedder topscorerne Randal Kolo Muani og Ludovic Blas, som begge er noteret for 7 pletskud.


Expected Goals: OGC Nice vs. FC Nantes – de seneste tre kampe

OGC NiceResultatxGFC NantesResultatxG
Brest – OGC Nice (0-3) 1,84 – 1,39FC Nantes – AS Monaco(0-0)0,94 – 0,86 
OGC Nice – Racing Club Lens (2-1) 1,09 – 0,63FC Nantes – Vitré (2-0) 2,60 – 0,77 
Cholet – OGC Nice(0-1) 1,09 – 0,56 St. Etienne – FC Nantes(0-1)0,92 – 0,66 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OGC Nice – FC Nantes?

OGC Nice – FC Nantes spilles fredag den 14. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles OGC Nice – FC Nantes?

OGC Nice – FC Nantes spilles på Allianz Riviera i Nice i Frankrig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar