18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nice – Lyon: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Nice og Lyon ligger side om side i Ligue 1 med 16 point hver. Derfor kan de indbyrdes kampe vise sig at være altafgørende, når regnskabet skal gøres op i slutningen af sæsonen og der skal uddeles europæiske pladser. Kan Nice med Kasper Dolberg hente de tre point eller slår traditionsklubben fra Lyon til og henter sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nice – Lyon. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 13:00. Stream kampen på bet365.

GÅ TIL


Nice – Lyon: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jerome Brisard
Stadion: Allianz Riviera, Nice
Vejret:  22° og fuld sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 23:18.

Optakt til Nice – Lyon: Skader, karantæner og startopstillinger

Nice led et knæk i sidste weekend efter de ellers har fået en forrygende start under den nye cheftræner Christophe Galtier, som i sidste sæson sikrede Lille et sensationelt mesterskab. Holdet fra det sydlige Frankrig tabte 1-0 til upåagtede Troyes, hvilket betød at Nice glippede mulighed for at ligge sig op på andenpladsen som PSGs førsteudfordrer.

Lyon er bookmakerne bedste bud på en udfordrer til mægtige PSG. Lyon har dog også haft en rigtig fornuftigt transfervinde, selvom de har sagt farvel til stjernen Memphis Depay. Ind i stedet for ham er kommet Shaqiri fra Liverpool og i forsvaret har de hentet en stor kapacitet ind i Jerome Boateng. Efter en halvtung sæsonstart ser Lyon endelig ud til at have fundet melodien og kigger man på de seneste 10 kampe, så har Lyon kun tabt en af dem, hvilket var mod PSG.

Der er ingen tvivl om, at begge klubber har ambitioner om at spille med om de attraktive Champions League-pladser i Ligue 1, og den bedste måde at cementere det, er ved at slå de nærmeste konkurrenter. Fed kamp i vente og spænding om eftertragtede point!

Nice:

 • Robson Bambu (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Justin Kluivert (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Lyon:

 • Jeff Reine-Adelaide (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Islam Slimani (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Moussa Dembele (Angreb, Fast) – Skadet

Nice forventet startopstilling: Benitez; Atal, Todibo, Dante, Kamara; Stengs, Schneiderlin, Thuram, Gouiri; Dolberg, Delort

Lyon forventet startopstilling: Lopes; Dubois, Boateng, Denayer, Emerson; Caqueret, Guimaraes; Shaqiri, Aouar, Ekambi, Paqueta


Odds på Nice – Lyon

Bookmakerne forventer en utrolig tæt kamp mellem Nice og Lyon.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Hvem er egentlig utilfreds med en pointdeling?

Både Nice og Lyon holder sig til i toppen af Ligue 1 og begge klubber må også have en tro på, at de kan være med i toppen gennem hele sæsonen. Som tingene ser ud lige nu, har Lens og Angers overpræsteret i starten af sæsonen og spørgsmålet er om de to mindre klubber kan holde sig til i toppen? Hvis ikke, så ligner Nice og Lyon – sammen med Marseille og evt. Monaco – de klubber som skal kæmpe om topplaceringerne. Så hvor meget tør de egentlig satse?

Nice kommer fra et skuffende nederlag, og skal hurtigst muligt tilbage på sporet. Et point mod et stærkt Lyon-mandskab bør umiddelbart være godkendt for Kasper Dolberg og co.

Lyon kommer ind til kampen efter at have spillet Europa League sent torsdag aften i en kamp, som måske krævede lidt flere kræfter end den franske klub havde kalkuleret med. Nede 0-2 formåede Lyon dog at vende tingene og endte også med at sejre fortjent. Med såkaldte ‘Europa-ben’ og en svær udebane i Nice, så bør Lyon også tage til takke med et enkelt point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,70
Uafgjort
Gå til bwin *


Nice – Lyon: Statistik, topscorer og H2H

 • Nice ligger nummer fire i Ligue 1 med 16 point. De har fået fratrukket et point tidligere på sæsonen.

 • Lyon ligger på sjettepladsen, ligeledes med 16 point.

 • Nice tabte deres seneste kamp med 1-0 til Troyes.

 • Lyon vandt 4-3 i deres seneste kamp mod Sparta Prag torsdag aften. I Ligue 1 vandt Lyon 2-0 over Monaco i sidste weekend.

 • Amine Gouiri er Nices topscorer med fem mål i sæsonen.

 • Moussa Dembele og Lucas Paqueta er Lyons topscorere med fire mål i sæsonen. Førstnævnte er dog ukampdygtig.

 • Sidst de to hold mødtes var i maj, hvor Nice vandt 2-3 på udebane.


Expected Goals: Nice vs. Lyon de seneste tre kampe:

NiceResultatxGLyonResultatxG
Troyes – Nice(0-1)0,76 – 0,46Sparta Prag – Lyon(3-4)TDB
Nice – Brest(2-1)3,43 – 0,65Lyon – Monaco(2-0)2,26 – 0,86
St. Etienne – Nice(0-3)1,13 – 2,55St. Etienne – Lyon(1-1)2,51 – 1,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar