18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Marseille – PSG: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Til at runde denne fabelagtige fodboldsøndag af serveres en fransk klassiker i form af Le Classique. Frankrigs to største klubber og største rivaler mødes, når Marseille får besøg af PSG. Stillingen i Ligue 1 gør det ikke mindre interessant, da Marseille indtager tredjepladsen og med mulighed for at hale ind på netop PSG, som er placeret som nummer et. Får vi et fransk rivalopgør med smæk og spænding eller formår Messi, Mbappe og co. at køre over Marseille? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Marseille – PSG. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 21:00. Stream kampen på bet365.

GÅ TIL


Marseille – PSG: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion: Stade Vélodrome, Marseille
Vejret:  18° og svag vind

Optakt til Marseille – PSG: Skader, karantæner og startopstillinger

Le Classique, som opgøret mellem Marseille og PSG også bliver kaldt, er Frankrigs største kamp på klubplan. Efter PSG blev dannet i 1970 og hurtigt blev hovedstadsklubben en topklub i fransk fodbold. Man skal dog hen til midten af 1980’erne for at finde PSGs første mesterskab. I netop 1980’erne og 1990’erne var Marseille den helt store magtfaktor i fransk fodbold. Derefter overtog Lyon styringen i starten af 00’erne, inden at PSG blev en magtfaktor i både fransk og international fodbold. Den store rivalisering mellem Marseille og PSG bunder i, at det er Frankrigs to mest vindende klubber, og også de to eneste franske klubber, som har vundet et internationalt trofæ.

Marseille har i de seneste par år haft svært ved at bide sig for alvor fast i den absolutte top i fransk fodbold. Resultaterne svinger meget fra sæson til sæson, og står det til de fanatiske Marseille-fans, så skal klubben fra Syd være at finde i Champions League hvert evig eneste år. En Ligue 1-titel har lange udsigter, særligt når PSG er den magtfaktor som de er. Man så godt nok Lille overraske alt og alle i sidste sæson, men det er svært at forestille sig at PSG kommer til at domme sig mere indenfor den næste årrække.

Faktisk står Marseille og PSG fuldstændig lige, hvis man kigger på antal titler i Ligue 1. Ni styks hver forud for denne sæson. Meget skal gå galt, hvis ikke PSG skal tage føringen i den indbyrdes kamp, men mon ikke Marseille vil gøre alt for at stikke en lille kæp i den velfungerende PSG maskine.

Le Classique – bon appetit!

Marseille:

PSG:

  • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leandro Paredes (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Neymar (Kant, Fast) – Skadet

Marseille forventet startopstilling: Lopez; Saliba, Caleta-Car, Peres; Lirola, Kamara, Guendouzi, De la Fuente; Gerson, Payet; Milik

PSG forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Herrera, Verratti, Gueye; Di Maria, Messi, Mbappe


Odds på Marseille – PSG

Bookmakernes odds afslører, at de har størst tiltro til PSG.

Odds-forslag: Rivalopgør kaster kort af sig

De fleste husker måske den famøse kamp i sidste sæson mellem de to mandskaber, hvor det stak helt og dommeren hev et kort op af lommen hele 19 gange. 12 gule, to gule der blev vekslet til rødt og tre direkte røde kort. Fuldstændig vanvittigt! Uden at have statistisk på det, så bør det ikke være sket i en ligakamp før. Efterfølgende har de to hold mødt hinanden to gange, hvor det ikke er stukket så meget af med henholdsvis fire og fem kort.

Marseille har fået en del mindre restitution end PSG, hvilket kan skabe tunge ben i slutningen af kampen. Er Marseille først bagud, som forventet, så kan det kaste en del frustationer af sig med eftertacklinger, og det bør dermed også koste kort. Vi kan også komme ud i et scenarie, hvor PSG bliver frustreret, hvis det står uafgjort langt henne i kampen og de ikke formår at udnytte det overtag, som man må forvente de får i kampen.

Endelig kan det vise sig, at der bliver trukket tid i slutningen af kampen, hvilket naturligvis også kan betyde kort. I hvertfald plejer der at være kog på kedlerne i Le Classique og mon ikke det også bliver en intens kamp mellem de to franske storklubber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Over 5,5 kort I kampen
Gå til Bet365 *


Marseille – PSG: Statistik, topscorer og H2H

  • Marseille ligger nummer tre i Ligue 1 – 10 point efter PSG.

  • PSG indtager førstepladsen i Ligue med ni point ned til nærmeste forfølger (Lens).

  • Marseille spillede 0-0 torsdags mod Lazio i Europa League, mens de vandt 4-1 mod Lorient i deres seneste kamp i Ligue 1.

  • PSG slog RB Leipzig med 3-2 i en underholdende kamp i Champions League tirsdag aften. I Ligue vandt de 2-1 over Angers i sidste weekend.

  • Dimitri Payet er Marseilles topscorer med fem mål i Ligue 1.

  • Kylian Mbappe er PSGs topscorer, ligeledes med fem mål i Ligue 1.

  • Sidste sæson endte med en sejr til hver i Ligue 1, mens PSG vandt Super Cuppen i januar mod Marseille.


Expected Goals: Marseille vs. PSG de seneste tre kampe:

MarseilleResultatxGPSGResultatxG
Lazio – Marseille(0-0)2,00 – 1,17PSG – RB Leipzig(3-2) 3,11 – 2,61
Marseille – Lorient(4-1)1,57 – 2,14PSG – Angers(2-1) 1,81 – 1,04
Lille – Marseille(2-0)2,57 – 0,60Rennes – PSG(2-0)0,78 – 0,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar