18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyon – Monaco: Odds og optakt den 16. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Lørdag aften står den på et brag i Lyon mellem nummer 3 og nummer 4 fra sidste sæson, Lyon og Monaco. Det har været en svingende sæsonstart for begge mandskaber, men formkurven virker opadgående. Til dette opgør er begge mandskaber uden vigtige profiler, så spørgsmålet er, hvem der trods alt har den fornødne power til at tage alle 3 point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyon – Monaco. Der er kampstart lørdag d. 16. oktober 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL

Lyon – Monaco: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Amaury Delerue
Stadion: Parc Olympique Lyonnais
Vejret:  11° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 20:59.

Optakt til Lyon – Monaco: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en blandet start på sæsonen for Lyon, som efter ni kampe i Ligue 1 kun står noteret for tre sejre og er pt. placeret i midten af rækken. Efter Lyons standarder så har det været et rimelig skuffende udlæg på sæsonen, men det er trods alt ikke værre end at de kun har tabt en ud af de seneste ni kampe på tværs af alle turneringer, og det var på udebane mod mægtige PSG. Spillet har egentlig været meget pænt, og mindst et par af de fire uafgjorte kampe burde have endt med sejr, hvis man kigger på spil og chancer. I Europa League er de kommet godt fra start med to sejre ud af to mulige mod henholdsvis Rangers og Brøndby. Til opgøret her er de uden førstemålmand Anthony Lopez, som blev smidt ud lokalopgøret mod St. Etienne senest. Herudover mangler topscorer Dembele, mens der stadig er tvivl om Slimani.

Monaco fik en lidt shaky start på sæsonen med kun 1 point i de første tre ligakampe, samt et exit fra Champions League-kvalen efter samlet 3-2 nederlag til Shakhtar Donetsk. Monegaskerne er dog også ved at få spillet sig op i gear, i Ligue 1 har de vundet de tre seneste opgør, mens de i Europa League står noteret for en sejr og et godkendt x ude mod Real Sociedad. Før landskampspausen leverede gæsterne en flot indsats hjemme mod Bordeaux, en kamp som blev vundet med 3-0 og som bekræftede, at de er ved at ramme formen. Ben Yedder sad ude i starten af sæsonen, men han har gjort comeback med stil og fire mål i de seneste tre kampe. PSG har allerede bragt sig komfortabelt i spids af rækken, men ud over dem, så er toppen meget tæt og Monaco har kun fire point op til Lens på 2.pladsen. Tchouaméni og Diop er desværre for gæsterne i karantæne til lørdagens kamp, mens de også må undvære Golovin og muligvis Paqueta, som muligvis ikke når tilbage fra landsholdstjeneste i tide.

Lyon:

 • Islam Slimani (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Anthony Lopes (Målmand, Fast) – Karantæne
 • Moussa Dembele (Angreb, Fast) – Skadet
 • Lucas Paquetá (Midtbane, Fast) – Tvivlsom pga. landskamp

Monaco:

 • Sofiane Diop (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Aurélien Tchouaméni (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Aleksandr Golovin (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Cesc Fabregas (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Djibril Sidibe (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Lyon forventet startopstilling: Pollersbeck; Dubois, Boateng, Diomande, Emerson; Caqueret, Guimaraes; Shaqiri, Paqueta, Aouar; Toko Ekambi

Monaco forventet startopstilling: Nubel; Aguilar, Disasi, Maripan, Henrique; Diatta, Matazo, Fofana, Martins; Volland, Ben Yedder


Odds på Lyon – Monaco

Bookmakernes odds indikerer, at Lyon står med de bedste kort på hånden.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Den bliver tæt den her!

Det er to af de allerbedste hold fra Ligue 1, som støder sammen lørdag aften i Lyon, hvilket en 4. og en 3.plads i sidste sæson vidner meget godt om. Hverken Lyon eller Monaco har dog vist den store stabilitet indtil videre, hvor det er blevet til henholdsvis seks og fem pointtab allerede. Umiddelbart er formkurven dog opadgående hos begge mandskaber, men med de fravær som der er hos begge hold, så er det svært at spå om en vinder her. To point adskilte Lyon og Monaco i sidste sæson, mens kun et point adskiller dem pt. Det er to helt jævnbyrdige mandskaber!

Som det ser ud pt. så virker Monaco til at vise de største fremskridt og den største stabilitet af de to hold, men her er de uden flere vigtige profiler på en svær udebane, de mangler blandt andre en af sæsonens bedste spillere i Tchouaméni, samt Golovin. Hos Lyon er det førstemålmand Lopes, som mangler plus de to mest scorende Lyon-spillere i sæsonen Dembele og Paqueta. To jævnbyrdige mandskaber uden flere bærende profiler, mon ikke, at både Lyon og Monaco kan stille sig tilfredse med en pointdeler?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,86
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Lyon – Monaco: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyon indtager 10.pladsen i Ligue 1 med 13 point efter ni spillerunder. Statistikken lyder på 3-4-2 og målscoren 14:13.

 • Monaco er på 6.pladsen med 14 point, en statistik på 4-2-3 og en målscore på 14:11.

 • Hos Lyon deler Paqueta og Dembele topscoreværdigheden med fire mål hver.

 • Ben Yedder er topscorer for Monaco med fem mål.

 • I sidste sæson endte det med Lyon sejr både ude og hjemme med cifrene 3-2 og 4-1.


Expected Goals: Lyon vs. Monaco de seneste tre kampe:

LyonResultatxGMonacoResultatxG
Saint-Étienne – Lyon(1-1)2,51 – 1,75Monaco – Bordeaux(3-0)1,8 – 0,37 
Lyon – Brøndby(3-0)3,96 – 0,36Real Sociedad – Monaco(1-1)1,29 – 0,49
Lyon – Lorient(1-1)1,25 – 0,54 Clermont – Monaco(1-3)0,95 – 1,13 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar