18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00

Ligue 1 live stream

Hvis du ikke har mulighed for at se kampe fra den bedste franske fodboldrække, Ligue 1, i dit tv, skal du ikke fortvivle. Som kontoindehaver hos bet365* har du nemlig mulighed for både at spille og livestreame kampe fra Frankrig, hvor blandt andet PSG med Neymar og alle de andre stjerner folder sig ud. Læs videre forneden og få åbnet en konto, hvorefter du har adgang til såvel betting som livestreaming af fransk fodbold.

Få adgang til live streaming af Ligue 1

Du skal oprette en konto hos bet365* for at få adgang til at spille på live streame din yndlingliga. Følg guiden forneden for at oprette en konto og komme i gang med at oddse og live streame Ligue 1 hos bet365*.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Ligue 1

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på Ligue 1 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for stream af Ligue 1

Det er lige let at livebette og livestreame sport hos bet365*. Både for at spille og live streame kræver det, at du har penge på din spillekonto, men muligheden for live streaming er også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for 24 timer.

Stream og spil på Ligue 1 – KLIK HER!*

Historien om Ligue 1

Den franske Ligue 1 har eksisteret siden 1932, hvor Lille endte øverst på skamlen. Saint-Etienne og PSG er de hold, som har vundet den bedste franske liga flest gange. Det er blevet til hele 10 mesterskaber i årenes løb til begge klubber. I dag kender de fleste mest til fransk fodbold på grund af klubber som Paris Saint Germain, AS Monaco og Olympic Marseille, som er de førende klubber i Frankrig lige nu. Fransk fodbold har udviklet sig enormt det sidste årti, hvor flere rigmænd har købt sig ind i klubberne og dermed givet dem den økonomiske ballast der er en nødvendighed for at blande sig med de største klubber i Europa. Stjerner som Neymar og Lionel Messi er eksempler på spillere, der er kommet til det franske i de senere år.

Kamptidspunkter i fransk fodbold

De fleste kampe i Ligue 1 spilles i forbindelse med weekenderne – det vil sige fredag, lørdag og søndag hver weekend fra august til maj. Starttidspunktet er som oftest sen eftermiddag eller aften, hvor seertallene er højest.

Stream og spil på Ligue 1 – KLIK HER!*

Alternativer til Ligue 1

Er du tosset med Ligue 1? Der er også andre ligaer og sportsgrene, du kan spille på og live streame. bet365* tilbyder nemlig et hav af muligheder for at følge og spille på sportsbegivenheder live, og især inden for fodbold, er der mange tilbud. Opret dig hos bet365*, så kan du spille på og live streame Ligue 1 såvel som La Liga, Captial One Cup og den bedste tyrkiske liga. Hvis du leder efter live streaming af fodbold, så glem ikke at tjekke andre ligas live stream sider.

La Liga
Hvis du er fan af fodboldspillere med store personligheder og utrolige egenskaber inden for fodbold, er La Liga en oplagt liga for dig at spille på og live streame hos bet365*. Flere spillere, som tidligere har slået deres folder i Spanien, befinder sig nu i Frankrig. Spillere som Neymar og Angel Di Maria kan her nævnes.

Capital One Cup
Du kan også se engelsk fodbold og dermed følge andre karismatiske stjerner. Her kan se spillere som Kane, Saka og Rashford kæmpe for deres respektive hold.

Super Lig i Tyrkiet
Ligesom det skete i Frankrig for år tilbage, er flere tyrkiske klubber begyndt at opruste kraftigt på baggrund af flere rigmænds indtræden i diverse klubber. Stjernerne står altså nu i kø i Tyrkiet, og der er derfor god grund til at følge med her.

Spil og live stream kampene fra disse ligaer hos bet365*.