18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 19. runde i Ligue 1 d. 14. – 15. januar 2023

Onsdagens runde indeholdt et par overraskelser der gjorde det onde ved undertegnede. C’est la vie, og vi må tilbage på Le Cheval. Heldigvis er der allerede ny runde i denne weekend hvor ligatoer Lens er vært for oprykker Auxerre lørdag, og ligaetter PSG søndag skal til kombinationsstærke, men fraværssvækkede, Rennes. Læs alle 10 kampanalyser i denne optakt. Bemærk at Ligue 1 derefter holder pause indtil 27. januar; i mellemtiden spilles der pokalrunde.

Foto: Bildbyrån

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud (dog ikke over de medfølgende ciffertip). Seneste rundeoptakt gav et underskud på 1,72 enheder. Det giver en samlet balance på -1,81 og en tilbagebetaling på 99% for i alt 181 tip (flatbetting). Deciderede eksperttip (unitbetting) var der to af i seneste L1-runde, og de gik begge galt med et samlet underskud på 10 units. I alt i denne sæson: 35 franske eksperttip med balance på +4,89 units (samlet indsats 162 units). Tilbagebetaling 103%.

Lørdag: Lens – Auxerre 1 (3-0)

Lens viser fin form trods uheldig 2-2 i Strasbourg, mens oprykker Auxerre har tabt fire i træk og kan være groggy efter grum lussing mod Toulouse. Hjemmeholdet er trunyt-styrket, og med det store, entusiastiske publikum i ryggen bør Lens vinde klart her.

Lens
(nr 2) spillede 2-2 i Strasbourg i onsdagens runde. Ottende ligarunde i træk uden tab (seks sejre), men lidt af en nedtur efter 3-1-sejren over selveste PSG.

Nedturen var dog kun resultatmæssig, for spillet var glimrende. Dynamiske Lens var klart bedst og burde have vundet. Uheldigt at holdet lukkede to mål ind.

Defensivmidtbanemand Samed er klar efter karantæne. Desuden kan kreatør Da Costa være startklar. Han blev skadet i VM-pausen, men vendte overraskende hurtigt tilbage og var indskifter i både seneste weeekends pokalrunde og mod Strasbourg hvor han var tæt på at score. Den hurtige højre-wingback Cabot er fortsat skadet (ligesom reservekeeper Farinez), men har en glimrende pladskonkurrent i Frankowski.

Auxerre
(nr 18) tabte 0-5 hjemme mod Toulouse i onsdagens runde. En ydmygende lussing mod en med-oprykker, og det var Auxerres fjerde nederlag i træk.

0-5 var i overkanten (1-3 ville nok have været mere passende), men nederlaget var meget fortjent.

Træner Pelissier gav startpladser til to af de nytilkomne, højreback Zedadka og angriber Abline, samt indskiftning til en tredje, midterforsvarer Touré. Lige lidt hjalp det.

Ude med skade er fortsat midterforsvarer Pellenard (siden sommer) der savnes; afløser Jeanvier er ofte det svage led. Spørgsmålet er om nytilkomne (og meget L1-uerfarne) Touré snart får lov at starte. Tvivl om venstreback Joly (starter/afløser) der har misset de seneste to runder. Alternativ Mensah er dog ganske god.

Bøyes bud: Lens -1,25 asian handicap til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Marseille – Lorient 1 (1-0)

Marseilles stærke genpres gør det svært for modstanderen at løbe kontra (ellers Lorients adelsmærke). Samtidig er hjemmeholdet svækket offensivt. Det kunne godt blive målfattigt.

Marseille (nr 3) vandt 0-2 i Troyes onsdag. Femte ligasejr i træk og fuldt fortjent. Det Sydfranske Galehus leverede vanen tro et stærkt pres- og genpres og holdt Troyes nede på meget få chancer. Og det trods markante fravær.

Midterforsvarer Bailly (dygtig, men skadespræget sæson) har igen karantæne, ligesom venstre wingback Tavares (meget mere målfarlig end afløser Kolasinac). Fortsat ude med skade er venstre-kreatør Harit, og der er markant tvivl om konkurrent Payet (gode kampe i Harits fravær) og højre wingback Clauss (meget angrebsglad) der begge missede Troyes.

Clauss-reserve Kaboré var holdets dårligste mod Troyes, men ellers virker Marseille pænt dækket ind. Sågar på venstrekreatør-pladsen hvor Guendouzi (MÅSKE på vej væk) gjorde det glimrende i en uvant rolle. Naturligvis ikke så kreativ som Payet og Harit, men meget arbejdssom. Nu råder Marseille i øvrigt også over Malinovsky, offensivmand der kan udfylde venstrerollen. Han fik debut med interessant indskiftning mod Troyes.

Lorient (nr 6) spillede 2-2 hjemme mod Monaco i onsdagens runde. Lidt heldigt (selv om der stod 2-1 indtil 93. minut), for monegaskerne skabte mest, men alligevel vældigt opmuntrende for bretonerne der efter lang tids skranten (ovenpå en fremragende sæsonstart) endelig igen viste friskt offensivspil.

Det var der fx ikke meget af i forrige rundes vældigt ufortjente 1-2-sejr hos agterlanterne Angers.

Målene mod Monaco blev – selvfølgelig – sat ind af holdets topscorere Moffi og Ouattara. Som muligvis er på vej væk (ligesom kreatør Le Fée), men indtil de sælges, spiller (og scorer) de åbenbart gerne for Lorient.

Midterforsvaret – hvor styrmand Laporte blev skadet (ude indtil februar) 31. december – havde det svært mod de farlige monegaskere, men var nødt til at stille med en andetholdsmand, fordi den talentfulde Laporte-afløser Matsima ikke måtte spille mod Monaco (der ejer ham). Nu kan Matsima være med.

Førstekeeper Mvogo, der blev skadet 6/11, mangler stadig. Afløser Mannone (ex-Esbjerg) er dog erfaren og solid og leverede gode redninger mod Monaco. Tvivl om kanttalent Le Bris der har misset de seneste tre runder.

Bøyes bud: Under 3 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Lyon – Strasbourg 1 (3-1)

Lyon har spillet elendigt i seneste to runder, men Tolisso er nok startklar nu, og det kan meget vel gøre forskellen på impotens og farlighed. Lovren har styrket forsvaret, og offensiven HAR potentialet. Bundhold Strasbourg tilkæmpede sig et heldigt point mod Lens, men har stadig spillemæssige problemer og fravær.

Lyon (nr 8) spillede 0-0 hos Nantes i onsdagens runde. Umiddelbart et lille fremskridt i forhold til forrige rundes pinlige 0-1-nederlag hjemme mod Clermont, men faktisk var Les Gones-spillet igen rædderligt. Pointet var heldigt. Lyon skabte meget lidt og burde have indkasseret 1 eller 2 mål.

Det kan ikke blive ved med at gå for træner Blanc (der selv tog over efter fyrede Bosz i oktober). Lyon-ledelsen finder sig næppe i det ret længe. Blancs Lyon-hold har i glimt vist godt spil, som i 2-4-sejren i Brest mellem Jul og Nytår, men generelt står det virkelig skidt til for den ellers talentfulde trup.

Nogle få lyspunkter var der dog mod Nantes: Den nytilkomne midterforsvarer Lovren gjorde det godt, lige som den purunge højreback-afløser Kumpededi og målmand Lopes. Venstreback Tagliafico var desuden nogenlunde (dog ikke for en nykåret verdensmester). Men ellers var det godt nok tungt. Bl.a. fordi Blanc stillede med tre defensivfolk på midtbanen i sin 4-3-3.

Det skal dog med at Lyon, som mod Clermont, måtte starte uden boks til boks-midtbanemand Tolisso. Han var tilbage efter skadespause, men åbenbart ikke helt startklar (eller rettere; Blanc valgte at spare ham for at undgå belastning). Han blev skiftet ind i 69. og er nok klar til at starte nu. Samme med højreback Gusto – men Kumpedis indsats betyder at Gusto ikke har været savnet.

Strasbourg (nr 19) spillede 2-2 mod Lens onsdag. Ottende ligarunde i træk uden sejr, men alligevel en pæn start som cheftræner for assistent Le Scornet der tog over forleden da Stéphan blev fyret efter en elendig halvsæson.

Bevares, igen kneb det for alsacianerne at kreere chancer – det hjalp naturligvis ikke at kreatør Thomasson så til udefra; på vej mod salg (som nu er gået igennem), og reelt burde de have tabt, men det gjorde de ikke. De fik (efter to nederlag i træk, plus en pokal-eliminering) point mod den formstærke ligatoer, der netop havde tævet PSG. Med held, ja, men også med masser af fight. Det har de ellers savnet. Også godt for dem at den erfarne angriber Gameiro kom på scoringslisten.

Le Scornet stillede i øvrigt en 5-3-2. Det hjalp dog ikke ret meget på soliditeten; centralforsvaret var kompakt, men tungt og sløvt.

Og han har stadig fraværsproblemer. Venstreback/-wingback Delaine var på vej tilbage efter skadespause, men blev under torsdagens træning påny skadet. Strasbourg har erfarne Lienard til posten, men han har ikke ret meget fart. Højreback Dagba og Fila mangler nok også stadig, men her gør unge Doucourét det glimrende; holdt mod Lens tilbagevendte Pierre-Gabriel på bænken. PG er dog også en mulighed som vikar til venstre.

Hvad med Thomassons kreatørpost? Den blev mod Lens varetaget af makkerparret Prcic og Bellegarde. Den første langsom, men med gode afleveringer, den anden en dynamisk tekniker. Og de gjorde det faktisk glimrende (Prcic scorede endda). Men Thomasson kommer til at være savnet, det tør jeg godt spå.

Bøyes bud: Lyon -1 asian handicap til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Søndag: Lille – Troyes X (1-1)

Lille spiller nydeligt, men har måttet nøjes med uafgjort i seneste to kampe, bl.a. pga markante fravær. To vigtige spillere mangler nok stadig, så Troyes kan måske drille. Lille vandt 2-0 i en indbyrdes pokalkamp i seneste weekend, men Troyes stillede med en reserver i dét opgør.

Lille (nr 7) spillede 0-0 i Brest i onsdagens runde. Femte runde i træk uden nederlag, men anden runde i træk at Les Dogues måtte nøjes med uafgjort. Som i 1-1-kampen i Reims spillede Lille bedst, men kunne altså ikke omsætte det.

Efter tremandsmidterforsvar mod Reims vendte træner Fonseca tilbage til en 4-2-3-1 mod Brest, men idealopstillingen var der ikke tale om.

Forsvarsstyrmand Fonte og venstrefløj Bamba manglede og gør det nok også nu, mens defmidtbanemand André Gomes startede ude efter skadestvivl. Han blev dog skiftet ind og er muligvis startklar søndag.

Troyes (nr 13) tabte 0-2 mod Marseille onsdag. Meget fortjent, for som i forrige rundes heldige 2-3-sejr i Strasbourg skabte champagnedrengene ikke ret meget. Denne gang var de blot ikke lige så heldige…

Dermed lykkedes det ikke for nytilkomne Kisnorbo at få point i sin tredje ligakamp ved Troyes-trænerroret (fire point i de to første).

Venstrefløjs-stortalent Odobert er tvivlsom efter at have misset Marseille.

Bøyes bud: Troyes +1,25 asian handicap til odds 1,99 – SPIL HER >>*

Angers – Clermont 2 (1-2)

Det kunne ligne Clermont at snuble mod et bundhold efter to flotte sejre over storklubber, men udeholdets form fortjener respekt. Agterlanterne Angers spiller egentligt ok, men taber og taber, og de mange fravær trækker veksler i et hårdt program.

Angers (nr 20) tabte 2-0 i Paris til ligaetter PSG i onsdagens runde. Kæmpede sådan set glimrende og holdt faktisk pariserstjernerne nede på ret få chancer, men kom selv frem til meget lidt og tabte fortjent.

Det var tiende L1-nederlag i træk til de trængte angevinere der har fire point op til næstsidstepladsen og syv op til redning.

Men de spiller egentlig ok for tiden – trods mange fravær. Var således vældigt uheldige i forrige rundes 1-2-tab hjemme mod Lorient.

Førstekeeper Fofana mangler nok stadig (men afløser Bernardoni viser stærk form). Samme med kreatør Ounahi der meldes på vej væk efter flot VM for Marokko og ikke har trænet i Angers siden slutrunden, bl.a. pga lårskade (OPDATERING: Nu tilbage i træning, men tvivlsom til denne kamp). Landsholdskollega Boufal (muligvis også på vej væk) vendte derimod tilbage til normal træning i mandags blev skiftet ind mod PSG. Starter evt nu.

Mangler nok stadig: defmidtbanemand/midterforsvarer Amadou, højrebacks Valery og Sabanovic, kantspiller El Melali (korrektion: han var med i nylig pokalrunde og indskifter mod PSG), samt venstreback-afløser Chetti. Ude er fortsat angrebsafløser Diony.

Clermont (nr 9) vandt 2-1 over Rennes i onsdagens runde og har dermed taget to betydningsfulde skalpe i træk; inkl 0-1-gevinst i Lyon (sjovt nok med en pinlit pokal-elimnering mod et amatørhold ind i mellem). Og faktisk har det været fortjente sejre. Rennes fik to røde kort, begge hårdt/uretfærdigt dømt, ved 1-1, men havde også store problemer før da.

Meget godt klaret af Clermont der var ekstremt heldig (og dårlig) i mange kampe i efteråret, men lige nu pludselig ligner et glimrende fodboldhold. Godt direkte spil med dybe stikninger og hurtige offensivfolk. Forsvaret virkede dog ret vakkelvornt mod Rennes.

Den erfarne defensivmidtbanemand Gonalons (starter/afløser) mangler nok fortsat.

Bøyes bud: Clermont +0,25 asian handicap til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

Montpellier – Nantes 2 (1-2)

Montpellier er tvunget til at reagere efter afstraffelsen lokalrival Nice leverede onsdag, men det kan blive svært mod Nantes der spillede godt mod Lyon og, som Nice, kan byde på kvikke offensiv-teknikere.

Montpellier (nr 15) tabte 6-1 i Middelhavs-dysten i Nice onsdag. Inkl 1-2 mod Marseille i forrige runde var det andet lokalderby-nederlag i træk til La Paillade. Ja, såmænd det tredje, for ind i mellem var der en ligeledes pinlig pokal-eliminering mod den sydfranske L2-klub Pau.

Men tilbage til tenniscifrene i Nice: Montpellier kunne slet ikke følge med Nices teknik og fart. Den eneste der formåede at yde lidt modstand (og han scorede et smukt frisparksmål) var kreatør Savanier. Ret skidt af Montpellier der ellers med hurtige offensivfolk burde have våbnene til at kunne true et Nice-forsvar der har langsomme Dante som ankermand.

Venstreback Sainte-Luce mangler stadig, og alternativ Cozza meldes på vej væk, hvilket efterlader Maouassa til venstreback-posten. Glimrende spiller (mod Nice var han dog usynlig), men der bør være en aflaster.

Nantes (nr 14) spillede 0-0 mod Lyon i onsdagens runde og holdt som i forrige rundes 1-0 over Auxerre modstanderen nede på få chancer. Men lige så vigtigt: Efter lang tids offensiv skranten, var spillet faktisk rigtigt godt mod Lyon, og Nantes burde have vundet 1-0 eller 2-0. Uheldigt.

Den erfarne (og langsomme) midterforsvarer Pallois mangler stadig, men Girotto & Castelletto klarede paragrafferne på fin vis mod Lyon. Midtbane-afløser Moussousamy, teknisk dygtig, er klar efter karantæne. Kunne godt få en start her hvis der er træthed, fx hos den ældre statsmand Sissoko.

Bøyes bud: Nantes +0 asian handicap til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Reims – Nice X (1-1)

Interessant dyst mellem to hold der gjorde det godt onsdag. Især Nice der sprudlede sig til storsejr efter trænerfyring, men Reims viser mere stabilt god form og er svær at slå.

Reims (nr 11) vandt 0-1 over Ajaccio på Korsika onsdag. Chancefattig kamp, men Reims skabte mest og vandt fortjent.

Det var TIENDE runde i træk uden Reims-nederlag (seks uafgjorte), inkl de gode resultater i Jule- og Nytårsrunderne: 3-1-hjemmesejr over Rennes (stærk kontrabold) og 1-1 hos Lille.

Tvivl om kantspiller/midtbanemand Flips der udgik mod Ajaccio. Desuden fortsat tvivl om midtbaneafløser Adeline samt angrebsafløsere Holm og Mbuku.

Nice (nr 10) vandt onsdagens sydkyst-dyst mod Montpellier med 6-1. Fremragende start for Didier Digard der forleden – efter to nederlag i træk, inkl en pokalskuffelse mod en tredjedivisionsklub – blev forfremmet til chef efter fyring af erfarne Favre.

Digard var Favres assistent, men havde åbenbart egne idéer. Han stillede en meget positiv 4-2-3-1-formation uden decideret defensivmidtbanemand. De to bageste var Boudaoui og Ramsey (tilbage efter VM og ferie), og det betød stærk teknik og kreativitet. Noget der i dén grad gav bonus mod Montpellier der slet ikke kunne følge med.

Blandt lyspunkterne: Angriber Delort, længe ukampdygtig pga skader og sygdom, gjorde comeback med indskiftning og mål. Der var dog også malurt i bægeret: Midtbane-tekniker Boudaoui blev skadet kort før pausen. Afløser var den dynamiske defensivmand Lemina, dvs mindre kreativitet, men Montpellier var allerede knækket.

Nu mangler Boudaoui nok, og det gør Lemina såmænd også. Han meldes nemlig vældigt tæt på salg til Wolverhampton. Dvs at Digard nok må ty til Rosario på midtbanen. En solid oprydder og ganske god rundspiller, men det er ligesom ikke helt det samme som den knaldperle af en midtbane der åbnede mod Montpellier…

Den angrebsivrige højreback Atal er nok stadig ukampdygtig. Han ville ellers pynte; afløser Lotomba var holdets ringeste onsdag

Bøyes bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Toulouse – Brest X (0-0)

Toulouse vandt stort onsdag, men opgøret mod defensive Brest bliver nok anderledes kedeligt.

Toulouse (nr 12) vandt onsdagens udekamp mod Auxerre med 0-5. Lidt overeffektivt, men meget fortjent sejr. Anden runde i træk at Toulouse sejrede mod en oprykkerkollega, inkl 2-0-gevinsten hjemme mod Ajaccio.

Dette efter fire fortjente nederlag i træk, dog mod stærke modstandere, Lens, Monaco, Rennes, Marseille.

Den danske højreback Desler mangler fortsat, og det samme gør nok afløser Keben der har misset de seneste fire kampe. Vikar på pladsen mod Ajaccio og Toulouse var venstreback Sylla. Toulouse har ganske vist hentet den norske højreback Kamanzi (og han fik debut i seneste weekends pokalrunde), men nok meget fornuftigt at vente lidt før man lader den unge nordmand L1-startdebutere.

Brest (nr 17) spillede 0-0 mod Lille onsdag. Dvs et point efter to de nederlag i Jule- og Nytårsdagene. Det var første ligakamp med den nye træner Eric Roy ved roret (han debuterede i seneste weekends pokalrunde der hav sejr over en tredjedivisionsklub).

Og hvad kan man så sige om hans debut? At han valgte en defensiv opstilling, 4-3-3 med tre defensivt arbejdssomme midtbanefolk, og en ditto spillestil. Meget fokus på at lukke Lille ned, mindre på selv at skabe noget. Den luftspilsstærke angriber Mouné havde dog et hovedstød på træværket.

Fortsat tvivl om offensivmand Del Castillo og om midtbanemand Pereira (normalstarter, men i seneste to runder).

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Monaco – Ajaccio 1 (3-1)

Monaco bør vinde over en oprykkerklub der har tabt to i træk, men monegaskerforsvaret var usikkert mod Lorient, og korsikanerne har nok kreatør Belaili med fra start efter influenza-forårsaget bænkplads onsdag.

Monaco (nr 5) spillede 2-2 i Lorient onsdag. Dette efter to solide ligasejre i træk (og så et pinligt pokal-exit mod en L2-klub; her stillede Monaco dog med mange reserver ).

Soliditeten kneb det med i Lorient, men monegaskerne var lidt uheldige ikke at vinde. Skabte mest, og den indskiftede angriber Ben Yedder burde have scoret flere end det ene (vigtige) mål han nettede til sidst.

Samme Ben Yedder er muligvis på vej væk (og starter derfor måske på bænken igen – selv om han blev Kampens Spiller som indskifter mod Lorient). Dels fordi han er løntung, dels fordi han generelt ikke helt har leveret i denne sæson. Stortalent Ben Seghir har potentialet til at kunne tage over (og er startet inde i seneste par kampe), men er altså kun 17 år og kan naturligvis ikke levere stabilt som makker til knalddygtige Embolo.

Ajaccio (nr 16) tabte 0-1 til Reims onsdag. Andet ligatab i træk inkl 2-0-tabet i Toulouse (dette efter fire pointgivende runder i streg). Forsvaret var lidt bedre end i Toulouse, men offensiven var igen bleg.

Det skal dog med at kreatør Belaili var bænket fra start (kom ind i 65.) pga influenza. Han er nok startklar nu. Men fortsat skadestvivl om angribere Touzghar og Hamouma (een af dem ville nok starte inde hvis klar), defmidtbanemand Coutadeur og venstreback Koné. Samt fløjindskiftere Barreto og Spadanuda.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Rennes – PSG 2 (1-3)

Rennes mangler 3-4 idealstartere her, mens PSG nok har Mbappé og Hakimi tilbage. Bretonerne er ellers eet af de hold der på dagen kan true pariserne, men denne gang går den næppe.

Rennes (nr 4) tabte 2-1 i Clermont i onsdagens runde. Noget af en choksejr mod eet af rækkens ringeste (men heldigste) hold, og det skal med at bretonerne fik to røde kort (ved 1-1) i 77. og 83. der var MEGET hårdt dømt, for ikke at sige decideret forkerte. Men det skal også bemærkes at Rennes-midterforsvaret leverede elendigt spil. Pinligt dårligt af især Omari (men Theate var også dårlig).

Dermed har bretonerne, efter at have undgået nederlag siden august, pludselig tabt to af de seneste tre runder. Ind i mellem var der dog 2-1-hjemmesejren over Nice.

Nye fravær er de to karantæneramte, midterforsvarer Omari og midtbane-/kantmand Bourigeaud. Ude for anden runde i træk er venstrekantsangriber/topscorer Terrier. Afløser mod Clermont var hurtige Doku, men han greb ikke just chancen. Forsøgte at udfordre, men fik meget lidt ud af det.

Defmidtbanemand Santamaria, skadet 11/9, er muligvis klar, men vendte først tilbage i træning i denne uge, så denne kamp kommer nok lidt for hurtigt. I hans fravær har erfarne Xeka og unge Ugochukwu kæmpet om startpladsen, og ingen af dem har formået at overbevise. Xeka gik i øvrigt glip af Clermont og er tvivlsom nu.

PSG (nr 1) vandt 2-0 over Angers onsdag og kom dermed tilbage på sejrskurs i Ligue 1 efter 3-1-nederlaget hos ligatoer Lens.

Pariserne sprudlede ikke just mod rækkens agterlanterne, men lukkede godt af og var effektiv i front. Og det trods fravær af topscorer Mbappé. Messi og Neymar var tilbage efter ferie og karantæne, men hvor den argentinske verdensmester var i hopla, var brasilianerne under niveau. Tredjemand i angrebstrioen var unge Ekitike, og den lange angriber gjorde det egentlig ok som Mbappé-afløser; spillede godt og scorede for tredje kamp i træk.

Mbappé og højreback Hakimi, der også missede Angers, var tilbage i træning denne torsdag og kan nok spille søndag. Men spilfordeler Verratti mangler nok stadig sammen med venstreback Mendes, midterforsvarer Kimpembé og midtbane-afløser Sanchez.

Bøyes bud: PSG -1 asian handicap til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Ligue 1

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Jens Bøye

    Venstrekreatør Payet er med i Marseille trup til dagens kamp mod Lorient; starter dog nok på bænken efter sin skadespause.