18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 6. runde i Ligue 1 d. 22. – 26. september 2023

Efter en indbringende runde fem er det rivaltid i Frankrig med ikke færre end fire derbies i denne runde, fra fredagens Riviera-dyst mellem de sydfranske naboer Monaco og Nice til søndagens Classique mellem ærkerivalerne PSG og Marseille. Bemærk også at Lille-Reims først spilles på tirsdag. Alt i alt: Ni kampe, ni grundige analyser og ni spilforslag. Værsgo.

William Still træner for Reims

Foto: IMAGO / PanoramiC

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 22/23: 38 optakter gav en tilbagebetaling på 100,9% for 382 tip (flatbetting). 23/24: Seneste optakt gav et overskud på 3,85 units. Samlet for fem optakter: 45 tip, balance +2,05. Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip (unitbetting) i 22/23: 51 franske; indsats 237 units; overskud 4,99; tilbagebetaling 102,1%. Denne sæson: 3 tip, balance +2,06. Hold også øje med Dagens Spil som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 22/23: 52 tip, balance -1,37. Tilbagebetaling (flatbetting): 97,3%. Denne sæson: 11 franske tip. Balance -3,51.

Monaco – Nice 2 (1-2)

Fredag d. 22. september. Kl. 21:00

Monegaskerne har vist usikkerhed i en nykonstrueret defensiv. De har til gengæld sprudlet offensivt, men Nice har været solid i defensiven. Lukkede to Mbappé-mål ind senest, men holdt faktisk PSG nede på en xG der sagde 1,4. Og vandt i øvrigt kampen på fortjent vis… Nice bør have pæne chancer i dette spændende Riviera-lokalderby.

Monaco spillede 2-2 i Lorient i seneste runde. Ret uheldigt, for bretonerne havde ikke ret mange chancer (trods usikkert spil af Monaco-forsvaret) – mens monegasker-offensiven igen sprudlede.

Monaco er fortsat ubesejret i denne sæson: to uafgjorte og tre sejre, inkl suveræne 3-0 over sølvvinder Lens i seneste hjemmekamp.

Eet af målene mod Lorient blev i øvrigt sat ind af den nytilkomne angriber Balogun, skiftet ind for en på dagen skuffende topscorer Ben Yedder. Derimod leverede offensivmand Minamino (flot sæsonstart) endnu en glimrende indsats.

Defmidtbanemand Camara er klar efter karantæne, men den sene sommertransfer Zakaria var fortrinlig på pladsen mod Lorient og fortjener genvalg. Nok stadig ude pga skader: midterforsvarer Salisu (sommertilgang) og offensiv-indskifter Ben Seghir. Angrebsafløser Embolo er fortsat ukampdygtig.

Nice vandt 2-3 i Paris i seneste runde. Anden sejr i træk, inkl 2-0 hjemme over Strasbourg, efter tre uafgjorte kampe i træk.

Nice har spillet glimrende i alle fem runder (var uheldig i to af de uafgjorte) og fortjente faktisk sejren over PSG! Der dog, det skal med, var svækket. Men stadig: Flot præstation af Riviera-drengene. To mål af angriber Moffi der vakte PSG-fans’ og Mbappés vrede med sin jubel foran hjemmeholdets ultratribune… Nice-anfører Dante var heller ikke begejstret.

Den fremragende midtbanemand Thuram var tilbage efter at misset Strasbourg-opgøret og leverede en god indsats. Som resten af holdet – med højreback Lotomba som en undtagelse. Han var blevet foretrukket frem for pladskonkurrent Atal selv om sidstnævnte scorede mod Strasbourg. Nok fordi Lotomba er mere defensiv end Atal og dermed på papiret bedre at stille med mod en farlig modstander som PSG. Men efter en solid første halvleg så Lotomba skidt ud defensivt i anden halvleg, og i hele kampen leverede han temmelig lidt offensivt. En fejl, synes jeg, af træner Farioli. Men ok, det blev alligevel til sejr.

Sandsynligvis stadig ukampdygtige: kreatørreserve Claude-Maurice og angrebsafløser Mendy. Bemærk at Nice i denne uge har skrevet kontrakt med den klubløse veteranmålmand Sirigu (ex-PSG, sjovt nok) og dermed har fundet en afløser for Kasper Schmeichel (skifte til Anderlecht) som den rutinerede konkurrent til talentfulde Bulka. Der er førstemålmand, men Sirigu skal presse og gøre ham endnu bedre.

Bøyes bud: Nice +0,5 asian handicap til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Nantes – Lorient X (1-1)

Lørdag d. 23. september. Kl. 17:00

Lorient imponerede med 2-2 mod Monaco. Tabte seneste udekamp, men ser stærkere ud nu. Nantes har løftet sig efter en dårlig start på sæsonen. Spændende bretonerderby der meget vel kan ende med pointdeling.

Nantes
vandt 0-1 i Clermont i femte runde, på et dårligt underlag. Sæsonens første sejr til bretonerne. Fortjent, såmænd (selv om Clermont brændte straffe til sidst) – i modsætning til de heldige uafgjorte i runde tre og fire; 3-3 mod Monaco og 1-1 mod Marseille, begge på hjemmebane.

Det skal dog med at Clermont er en klart svagere modstander end Monaco og Marseille… Men flot mål af den hurtige venstrefløj Simon der viser god form.

Nyt fravær i angriber Ganago der startede inde mod Clermont efter at være vendt tilbage efter skadespause. Nu er han skadet igen. Men Nantes råder også over Mohamed der overraskende startede ude mod Clermont efter at have scoret i de forrige to runder. Samt den sene sommertilgang Abline.

Klassekeeper Lafont er nok fortsat ukampdygtig (men afløser Descamps har gjort det godt i seneste kampe), og højre wingback Centonze er nok fortsat sat af. Tvivl om den unge midterforsvarer Zeze der har misset de seneste tre kampe. I karantæne for anden kamp i træk: 17-årige Meupiyou der udfyldte en plads i et tremandmidterforsvar (men kun i ni minutter) mod Marseille. Mod Clermont gik træner Aristuoy over til et tomandsmidterforsvar.

Også skadestvivl om midtbanemand Adson der missede Clermont efter pæn debut mod Marseille.

Lorient spillede 2-2 mod Monaco i seneste rundes hjemmekamp. Ret heldigt, for bretonerne havde ikke ret mange chancer, men godt kæmpet efter forrige rundes tunge 3-0-tab hos oprykker Le Havre.

Og glimrende debut til ikke færre end FIRE spillere. Venstre wingback Benjamin Mendy (ex-Man City) blev skiftet ind i 70. og leverede en stærk assist til det udlignende mål. Overraskende godt af en spiller der ikke havde spillet en kamp i to år… Den sene sommertilgang Touré gjorde det flot i (og var med i 2-2-scoringen) i midterforsvaret hvor han remplacerede en skadet F. Mendy (som nok også mangler nu). De to andre var teknisk set ikke debutanter (havde en indskiftning under bæltet); men det var deres første START for Lorient: den purunge offensivmand Kroupi leverede en assist, og angriber Tosun scorede.

En anden sommertilgang, den erfarne defmidtbanemand Bakayoko, er nok stadig ukampdygtig. Ditto med angriber Dieng, ude siden anden runde.

Bøyes bud: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Brest – Lyon X (1-1)

Lørdag d. 23. september. Kl. 21:00

Et kriseramt Lyon-hold ligner sådan set guf for et kontrastærkt Brest-mandskab der har gjort det godt i sæsonstarten. Men dette er første kamp med Grosso på Lyons trænerbænk, og den rolige italiener kan meget vel løfte storklubben.

Brest vandt 1-2 i Reims i femte runde og er nu oppe på 10 point og ligaens andenplads. Kun eet nederlag (hos stærke Marseille). Seneste hjemmekamp gav 0-0 hos lokalrival og storebror Rennes.

Hvor Brest var uheldig mod Rennes, burde have vundet, var sejren i Reimes heldig. Bretonerne burde faktisk have tabt. Var for passive i første halvleg, og trods mere aktivitet i anden halvleg, skulle der nogle gode redninger af målmand Bizot til for at holde Brest inde i kampen.

Bemærkelsesværdigt at Brest nu har scoret syv mål i fem kampe, og angriberne er stadig ikke kommet på scoringslisten. Sommertilgang Satriano leder stadig efter sin målform.

Fortsat tvivl om midtbane-indskifter Pereira. Men den sene sommertilgang, offensivmand Doumbia, kan være med efter at have misset Reims.

Sidste midtuges trænerfyring i Lyon (efter 1 point i de første fire runder) gav ikke en saltvandsindsprøjtning: femte rundes hjemmekamp mod oprykker Le Havre endte skuffende med 0-0.

Lyon havde flest chancer, men afgav også en del, i en kamp præget af grumme afbrændere.

Men nu er Grosso hyret som cheftræner, og italienerens rolige gemyt kan meget vel forplante sig til Lacazette & Co. De har talentet.

God debut mod Le Havre til Akoukou der fik debut på den defensive midtbane, og endnu en pæn indsats af fløjspiller Noumah (ex-FCN) der spillede sin anden kamp for Lyon. Han blev i øvrigt udskiftet til fordel for debutant Moreira (19 år, dvs jævnaldrende med Nuamah), hentet fra Chelsea U21-hold.

Fortsat tvivl om forsvarsstyrmand Lovren der er gået glip af de fem første runder. Samt om kollega Car der missede Le Havre. Men i deres fravær gjorde højreback Mata og Diomandé (ellers skidt sæsonstart af ham) det faktisk nydeligt i midterforsvaret.

Bøyes bud: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Metz – Strasbourg X (1-1)

Søndag d. 24. september. Kl. 13:00

Lorraine og Alsace ligger ved siden af hinanden, og hovedbyerne i de to departementer er historiske rivaler. Resultat: Metz og Strasbourg er et intenst lokalderby. Metz er oprykker, men efter en indledende lussing mod Rennes har messinerne gjort det glimrende. Dog også været heldige. Strasbourg har større potentiale, men primært vist det på eget græs; har haft store problemer på udebane. Alsacianerne kan dog meget vel få point mod et Metz-hold med defensive skadestvivl.

Oprykker Metz vandt 0-1 i Lens og har nu fået point i fire kampe i træk, inkl 2-2 hjemme mod Reims i seneste hjemmekamp, siden 5-1-lussingen i Rennes i sæsonpremieren.

Sejren hos sølvvinder Lens var ret heldig, for et fraværssvækket Metz-forsvar tillod en del chancer, men målmand Oukidja leverede nogle gode redninger, og messinerne demonstrerede igen stærk kampgejst.

Angriber Estupinan, hentet i Hull kort før transfervinduet smækkede i (som afløser for den solgte Metz-topscorer Mikautadze), fik en pæn debut i front.

Forsvarer Lo er klar efter tre kampdages karantæne. Skadestvivl om kollega Traoré og højreback Collin der begge har misset de seneste to runder.

Strasbourg spillede 2-2 mod Montpeller i seneste rundes hjemmekamp. Var bagud 0-2 ved pausen, men fik fortjent udlignet i anden halvleg. Burde faktisk have vundet. Stærk indsats, især, af den offensive venstreback Delaine.

Dermed fortsatte mønstret: Strasbourg spiller godt hjemme, svagt ude. Seneste udekamp gav et særdeles fortjent 2-0-tab i Nice.

Venstreback Fila er fortsat ukampdygtig.

Bøyes bud: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Le Havre – Clermont 1 (2-1)

Søndag d. 24. september. Kl. 15:00

Le Havre var ret heldig i Lyon, men vandt overbevisende i seneste hjemmekamp. Clermont har kun 1 point, (dog i seneste udekamp) og har generelt været blodfattig. Hvis Nego er tilbage for Le Havre, er hjemmesejren ret oplagt.

Le Havre fik 0-0 i Lyon i seneste runde. En smule heldigt, for Lyon havde flest chancer, burde have vundet, men Le Havre kom også frem til store muligheder. Ret fantastisk at kampen endte målløs.

Dermed er oprykkerklubben ubesejret i seneste tre runder, inkl den flotte 3-0 over Lorient i seneste hjemmekamp.

Skadestvivl om højrekantsmand Nego der gik glip af Lyon og var savnet, samt om midtbanemand Targhalline, ude siden 2. runde.

Clermont tabte 0-1 til Nantes i femte runde og har dermed stadig kun eet point. En blodfattig indsats gav et fortjent nederlag. Clermont skabte stort set ingenting – ud over et heldigt straffespark som offensivmand Cham brændte i overtiden. Det skal dog med at græsset var i elendig stand; svært at spille fodbold.

Seneste udekamp gav (fortjent) 2-2 hos Toulouse, så helt skidt står det ikke til i Clermont. Men godt er det bestemt ikke.

Fortsat skadestvivl om offensivindskifter Bela og defmidtbane-afløser Armougom.

Bøyes bud: Le Havre +0 asian handicap til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Lens – Toulouse X (1-1)

Søndag d. 24. september. Kl. 15:00

Lens-truppen er bedre end eet point for fem runder tilsiger, men det kommer nok til at tage tid før det for alvor klikker hos sølvvinderen efter en travl transfersommer. Toulouse fik 0-0 i Marseille senest og kan også meget vel drille Lens der kommer til at have en CL-onsdagskamp i benene.

Lens har kun eet point efter de fem første runder og har tabt de seneste tre. Efter 3-1 i Paris og 3-0 i Monaco blev det senest 0-1 hjemme mod oprykker Metz. I modsætning til de to andre nederlag ret uheldigt, for Lens havde chancerne til at vinde, men indsatsen var igen temmelig dårlig.

Jep, det ser skidt ud for sidste sæsons sølvvinder. Træner Haise har store problemer med at opbygge et nyt slagkraftigt mandskab efter sommerens farvel til topscorerne Openda og Fofana. Interessante folk er kommet til, men det har ikke klikket endnu.

Denne onsdag skal Lens spille CL-gruppespilskamp hos Sevilla. Midterforsvarer Medina kan være med efter karantæne mod Metz (men den unge afløser Khusanov, sommertilgang, var såmænd holdets bedste i sin debut for Lens). Tvivl om forsvars-afløser Haidara der gik glip af Metz.

Uvist om defmidtbanemand Mendy – sen transfer – er med i truppen.

Toulouse spillede 0-0 hos Marseille i seneste rundes udekamp. Glimrende point hos en stærk modstander der havde åbnet sæsonen med to sejre i to hjemmekampe. Marseille var dog svækket og groggy efter nogle elendige udekampe.

Det var Toulouses andet point i træk, inkl 2-2 (lidt heldigt) hjemme mod Clermont. Men før det blev det (efter en god sæsonstart med 1-2-sejr i Nantes og 1-1 mod PSG) til fortjent 2-0-tab i Strasbourg.

Toulouse skal spille EL-gruppespilskamp hos Union Saint-Gillouise denne torsdag.

Danskerklubben Toulouse (stadig med danskerne Desler og Nicolaisen i forsvaret) ser en del anderledes ud i forhold til 22/23 hvor det blev til pokaltriumf, og det betyder ustabile indsatser. Men Spierings, sidste sæsons stærke general på den defensive midtbante, er tilbage efter sommerfarvel og kikset sæsonstart i Lens; han blev skiftet ind mod Marseille og kan meget vel starte nu. Er nok meget opsat på at gøre det godt mod netop Lens. Det samme kan venstreback Souazo der startede ude mod Marseille efter at have spillet landskamp i Chile i midtugen.

Bøyes bud: Toulouse +0,75 asian handicap til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Montpellier – Rennes X (1-1)

Søndag d. 24. september. Kl. 17:05

Montpellier har været ustabil i sæsonstarten og været dårligst på eget græs (der er i elendig stand), men bør tage point mod Rennes der har en bedre trup, men er fraværsramt og har torsdagskamp i benen.

Montpellier
spillede 2-2 i Strasbourg i seneste runde; fremskridt efter to fortjente nederlag i træk: 1-3 hjemme mod Reims og 1-0-tab hos Lille.

Det kneb dog stadig med spillet: Montpellier var heldig med at slippe fra Alsace med et point. Efter en glimrende første halvleg der (dog ret heldigt) gav 0-2-føring, krakelerede La Pailade i anden halvleg.

Men interessante ting i offensiven hvor Savanier, Nordin (som afløser for skadede Tamari) og Khazri spillede flot. Desværre havde centreforward Adams (der åbnede sæsonen så flot) en offday.

Skadesvivl om den målfarlige højrefløj Tamari der missede Strasbourg.

Rennes
spillede 2-2 hjemme mod Lille i femte runde. Heldigt point for anden runde i træk, inkl 0-0 hos lokalrival Brest. Rennes var klart ringere end Lille og burde have tabt. Dog godt spil af målmand Mandanda og højreback Assignon – stærk både offensivt (mål og assist) og defensivt (efter en usikker start).

Rennes er uden sejr siden 5-1 hjemme mod oprykker Metz i første runde.

Bretonerne skal spille Europa League mod Maccabi Haifa denne torsdag.

Tvivl om offensivmand D. Doué der blev skadet mod Lille hvor han fik en sjælden start. Ude, som mod Lille, er fortsat angriber Kalimuendo, samt (siden januar) venstre-angriber Terrier.

Det kan meget vel betyde at sommertilgang Yildirim, efter to indskiftninger, får lov til at starte inde i front mod den israelske klub. Lidt overraskende at han kun var indskifter mod Rennes efter to mål for Tyrkiet. I stedet startede Gouiri som centreforward, og det gik ikke synderligt godt.

Bøyes bud: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

PSG – Marseille 1 (3-1)

Søndag d. 24. september. Kl. 21:00

Derbydyst mellem Frankrigs to største klubber og ærkerivaler. Begge med midtugekamp i benene, men PSG med klart mere restitutionstid samt sejr over Dortmund. Pariserne tabte til Nice i seneste L1-runde, men startede uden to nøglespillere. Marquinhos og Ugarte er nok med fra start nu, og pariserne – inkl en Mvbappé i hopla – kan næppe håndteres af arvefjenden som er kriseramt efter elendige udekampe og akut farvel til både træner og klubledelse. Mangler desuden nok Sarr, holdets bedste offensivmand.

PSG tabte 2-3 til Nice i seneste ligarunde. I Paris, endda. Lidt af et chok for pariserfans, for PSG havde ganske vist åbnet sæsonen med to tøvende uafgjorte i træk, men fulgte så op med stærkt spil og 3-1 over Lens samt 1-4-gevinst i Lyon.

Så hvorfor gik det galt mod Nice? Tjah, dels fordi Nice faktisk er et vældigt godt hold. Dels fordi PSG bestemt ikke stillede i stærkeste; manglede offensivmand Asensio pga en skade samt – fra start – midterforsvarer Marquinhos og defmidtbanemand Ugarte  der begge havde spillet i Sydamerika i midtugen.

Mbappé var lidt overraskende (efter skadestvivl) med fra start og scorede to gange, men det hjalp ikke på en dag hvor kun midterforsvarer Skriniar også gjorde det godt. Konklusion: Luis Enrique har en stærk idealellever, men truppen er tydeligvis ikke superbred, og fravær af nøglespillere gør ondt.

PSG spillede så CL mod Dortmund tirsdag og vandt 2-0. Kom foran på et halvtyndt straffespark, men var klart bedre end de spage tyskere. Men stillede så også i stærkeste, dvs med Marquinhos og Ugarte (trods skadestvivl) fra start. Asensio manglede, men i stedet var angriber Muani, den sene transfer fra Eintracht, med.

Med i CL-truppen, efter skader, var offensivmand Kang, midtbanemand Ruiz og forsvarer Mukiele (alle at regne som afløsere).

Offensivmand Asensio mangler fortsat; er ude til engang i oktober. Også stadig ude: venstreback Mendy og midterforsvarer Kimpembé (de har ikke kunnet spille i denne sæson).

Marseille spillede 0-0 hjemme mod Toulouse i femte runde. Anden skuffelse i træk, inkl den pinlige 1-1 ude mod Nantes der var 10 mod 11. (A la forrige udekamp hvor det også blev uafgjort, 2-2, mod 10 mand, hos oprykker Metz.)

Toulouse-kampen var chancefattig; Marseilles indsats præget af at højrefløj Sarr, holdets bedste i sæsonstarten, manglede pga en skade.

Marseille er stadig ubesejret i den nye L1-sæson, men tre fæle skuffelser samt eliminering i CL-kvalifikation har gjort klubbens ultra rasende. Så rasende at de nu har jaget træner Marcelino (og hans stab) samt klubdirektør Longoria på porten. Et møde mellem fan-repræsentanter og klubben skræmte Marcelino, Longoria & Co så meget (”pak kufferterne!!!” var meldingen) at de nu har sagt farvel. En klub i kaos. Det Sydfranske Galehus lever op til sit tilnavn.

Caretaker på trænerbænken i torsdagens EL-gruppespilskamp mod Ajax er assistent Abardonado. Mod PSG og indtil en ny cheftræner er fundet er det nok den gamle storspiller Jean-Pierre Papin der har ansvaret.

Højrefløj Sarr mangler nok fortsat – ventes at misse både Ajax og PSG. Men defmidtbanemand Kondogbia, der blev skadet i anden L1-runde, var tilbage i kamptruppen mod Toulouse. Blev skiftet ind og må være startkandidat nu. Har været savnet.

Bøyes bud: PSG -1 asian handicap til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Lille – Reims X (1-1)

Tirsdag d. 26. september. Kl. 21:00

Kampen skubbet to dage fra det oprindelige weekend-tidspunkt pga rugby-VM. Lille har spillet glimrende i seneste to kampe og er favorit, men Reims spillede også godt i seneste runde; var uheldig mod Brest.

Lille spillede 2-2 hos Rennes i 5. runde. Var foran 0-2, men blev indhentet. Stærkt uheldigt, for Lille var klart bedst på dagen.

Godt spil for anden runde i træk, inkl 1-0-hjemmekampen mod Montpellier (efter det pinlige 4-1-nederlag i Lorient). Dog leverede den ellers dygtige målmand Chevalier nogle dårlige udspil mod Rennes.

Lille skal spille Conference League-kamp mod slovenske Olimpija denne torsdag, men pga flytningen af Reims-kampen er der tid til at restituere efter Europa-opgøret.

Her kan midterforsvarer Alexsandro være med efter karantæne mod Rennes (hvor den erfarne sommertilgang Umtiti dog gjorde det nydeligt i sin debut for Lille, og den unge makker Yoro var endnu bedre). Fortsat skadestvivl om højrefløj Ounas.

Reims tabte 1-2 til Brest i seneste rundes hjemmekamp. Anden fadæse i træk, inkl 2-2 hos oprykker Metz i seneste udekamp, efter en god sæsonstart (tæt tab i Marseille fulgt af to fortjente sejre).Men efter skidt spil i Metz spillede velorganiserede Reims faktisk godt mod Brest – ud over fem katastrofale minutter der kostede to mål – og burde have vundet. Uheldigt nederlag.

Fortsat ukampdygtig: venstreback Esbrand. Glimrende alternativ i De Smet.

Bøyes bud: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

Tips fra Ligue 1

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar