18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 37. runde i Ligue 1 d. 27. maj 2023

Næstsidste runde i den bedste franske fodboldrække spilles lørdag aften hvor der bl.a. er subtopkamp mellem Rennes og Monaco. Nedrykningstruede Auxerre og Nantes skal til henholdsvis Toulouse og Lille, mens ligatoer Lens nok uddeler tæv til fortabte Ajaccio. Tjek alle 10 kampanalyser (med spilforslag) i denne optakt.

1030174652 scaled, mænd spiller konkurrencedygtig fodbold udendørs på sportsplads

Foto: Bildbyrån

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: Seneste rundeoptakt gav et underskud på 2,83 units. Det giver en samlet balance på -0,37 og en tilbagebetaling på 99,9% for 362 tip (flatbetting). Bemærk: Fra 10/2 hentes alle optaktsodds fra sponsoren Bet365 (131 tip, balance -3,56). Deciderede eksperttip (unitbetting) var der 2 af i seneste L1-runde; begge gik galt. I alt i denne sæson: 51 franske eksperttip med balance på 4,99 units. Samlet indsats 237 units: Tilbagebetaling 102,1%. Hold også øje med Dagens Spil som jeg leverer fre-man; ofte med franske kampe😊. L1 i DS: 50 tip, balance -1,37. Tilbagebetaling (flatbetting): 97,3%.

Angers – Troyes X (1-1)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Begge klubber er sikre på at rykke ned. Angers synes at kæmpe lidt mere end Troyes og er derfor favorit, men hjemmeholdet mangler nok stadig vigtige Bentaleb, mens Troyes har topscorer Baldé tilbage.

Angers (nr 20) spillede 2-2 i Reims i seneste runde. Heldigt – det burde være blevet til 2-1-tab – men endelig et point efter fem nederlag i træk

Nedrykningen er for længst et faktum, men angevinerne skal have kredit for at blive ved med at kæmpe bravt.

Sandsynligvis stadig ukampdygtig: def-midtbanemand (og dybtliggende spilfordeler) Bentaleb (holdets bedste i dette forår) der missede Reims. Fortsat skadestvivl om venstrebacks Ghoulam og Doumbia (men pæn chance for at sidstnævnte kan gøre comeback). Stadig ude: midtbanemand/kantspiller Capelle og offensivafløser Salama.

Troyes (nr 18) spillede 1-1 mod Strasbourg i seneste rundes hjemmekamp. Dvs et point efter tre nederlag i træk, men indsatsen var igen dårlig, og pointet var vældigt heldigt.

Det var 18. runde i træk uden sejr til Troyes der blev dømt til nedrykning med forrige rundes 4-0-tab i Rennes.

Champagne-klubben har angriber/topscorer Mama Baldé tilbage efter karantæne. Ny mand i skammekrogen er målmand Gallon der blev udvist mod Strasbourg. Ude er stadig angrebsafløser Ripart og midterforsvarer Azamoum (sidstnævnte været ude hele sæsonen). Fortsat tvivl om defmidtbanemand Tardieu, men han er tilbage i træning og er muligvis med i truppen nu.

Bøyes bud: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Clermont – Lorient X (1-1)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

To midterhold der kun har æren at spille for, men som har gjort det pænt på det seneste – trods nederlag i seneste runde. Det kunne godt ligne en pointdeling.

Clermont (nr 8) tabte 2-1 i Brest i seneste runde. Pænt solid indsats i defensiven, men bleg offensiv og fortjent nederlag.

Clermonts første af slagsen i seneste otte runder. Heraf syv sejre, inkl den heldige 2-1 over storebror Lyon i forrige rundes hjemmekamp.

Lorient (nr 10) tabte 1-3 til ligatoer Lens i seneste rundes hjemmekamp. Fortjent nederlag mod en stærk modstander.

Dette efter tre runder i træk med point til Lorient: flot sejr i Paris fulgt af to heldige resultater: 2-1 over Brest og 1-1 i Montpellier.

Forsvarsstyrmand Laporte (skadet 1/2) har været med i kamptruppen i seneste to runder, men uden at komme i kamp. Spørgsmålet er om en ekstra uges træning gør ham startklar eller blot klar til nogle minutter til sidst. Tvivl om angriber Dieng (starter/afløser) der blev skadet mod Lens.

Bøyes bud: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Lens – Ajaccio 1 (3-0)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Der bør være klasseforskel. Lens kan sikre sig sølv med sejr, mens Ajaccio er rykket ned. Dertil kommer formen og fraværene. Begge elementer peger tydeligt på det dynamiske hjemmehold.

Lens (nr 2) vandt 1-3 i Lorient i seneste runde. Femte sejr i træk, inkl 2-1 over Reims i seneste hjemmekamp (trods i undertal).

Den nordfranske klub har nu fem point ned til Marseille, mens der stadig er seks op til PSG. Sølvet ligger lige for.

Midterforsvarsklippe Danso er tilbage efter karantæne. Højre wingback Cabot er fortsat langtidsskadet, men der er en vældig god erstatning i dygtige Frankowski. OPDATERING: Frankowski har karantæne. Sandsynlig starter på høje wingback: den snu og løbestærke offensivmand Sotoca.

Ajaccio (nr 19) tabte 0-5 til Rennes i seneste rundes hjemmekamp. Anden runde i træk med en 5-0-lussing (Paris, hos PSG).

Femte runde i træk uden Ajaccio-mål (niende gang i seneste 11 runder), og 11. runde i streg uden sejr (ni nederlag).

Midtbaneveteran Mangani har karantæne for anden kampdag i træk. Ajaccio er desuden stadig uden venstrekreatør Belaili – holdets klart bedste oplægger (og straffeskytte) – der uden tilladelse drog hjem til Algeriet i slutapril. Samtidig er der fortsat skadestvivl om den erfarne angrebsræv Hamouma, midtbanemand Marchetti, angrebsindskifter Touzghar, venstrebacks Diallo og Koné der alle missede Rennes.

Bøyes bud: Lens -2 asian handicap til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Lille – Nantes 1 (2-0)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Europa-billetjagtende Lille var heldig med at vinde over Marseille, men styrkes i forsvaret og bør slå formsvage Nantes. Der også bør være motiveret (er nedrykningstruet), men noget er helt galt i den bretonske klub.

Lille (nr 5) vandt 2-1 over Marseille i seneste rundes hjemmekamp (fjerde hjemmesejr i træk) og er nu blot to point efter Monaco – som den nordfranske klub spillede 0-0 hos i forrige runde.

Sejren over Marseille var heldig, for ligatreeren skabte flere chancer, men det lever Lille nok med.

Midterforsvaret var vældigt svækket uden de karantæneramte Fonte og Alexsandro (selv om ungersvendene Yaro og Diakité gjorde det glimrende). De er tilbage nu. Ukampdygtig er fortsat kollega Djalo. Tvivl om venstreback Ismaily og defmidtbanemand André Gomes der begge udgik med skade mod Marseille. Desuden fortsat skadestvivl om højrefløj Zhegrova der missede Monaco og Marseille. OPDATERING: midtbane-afløser Angel Gomes har karantæne, dvs nok start til unge Baleba (gør det typisk godt når han får chancen) på den bageste midtbane sammen med erfarne André.

Nantes (nr 17) tabte 0-3 til Montpellier i seneste rundes hjemmekamp. Ikke fordi Montpellier spillede synderligt fantastisk; Nantes var simpelthen elendig.

Det var 14. runde i træk uden sejr til den bretonske klub (inkl heldige 0-0 i Toulouse i seneste udekamp), og nedrykning truer. Nantes har eet point op til en plads over stregen.

Nantes må fortsat undvære den skadede defmidtbanemand Chirivella. Stadig skadestvivl om angriber Ganago der missede Toulouse og Montpellier. Sandsynligvis nyt fravær i kollega Delort der udgik med skade fem minutter inde i kampen mod Montpellier. Blev afløst af Mohammed, taget til nåde efter homofobi- og misogyni-skandaler, men egypteren virkede langt fra veloplagt.

Bøyes bud: Lille -1 asian handicap til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Lyon – Reims X (2-2)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Lyon er god fremad, usikker i forsvaret. Det tegner underholdende mod Reims der senest spillede 2-2 mod agterlanterne Angers.

Lyon (nr 7) vandt 3-1 over Monaco i seneste rundes hjemmekamp og rejste sig dermed efter forrige rundes 2-1-tab i lokalderbyet hos lillebror Clermont.

Offensiven var egentlig ganske god i Clermont. I hvert fald chanceskabende; det kneb mere med effektiviteten. Mod Monaco var begge ting på plads. Stærk indsats af angriber Lacazette, fløjspiller Barcola og kreatør Cherki. Og mens defensiven bestemt ikke var uden huller, gjorde den det bedre end i lokalderbyet.

Men der er stadig fire point op til en Europa-plads. Ser svært ud.

Lyon må fortsat undvære forsvarsstyrmand Lovren der udgik med skade mod Clermont. Afløser Diomandé var – sammen med fløjspiller Jeffinho – holdets dårligste mod Monaco.

Reims (nr 11) spillede 2-2 mod Angers i seneste rundes hjemmekamp. Skidt resultat mod rækkens suveræne agterlanterne. Dog vældigt uheldigt; Reims var klart bedst og burde have vundet, fx 2-1.

Seneste udekamp tabtes fortjent med 2-1 hos ligatoer Lens (trods Reims i overtal), og champagnedrengene der spillede så godt fra oktober til startapril, har kun vundet een af seneste syv kampe der har givet fire nederlag.

Efter et par runder med en for Reims usædvanligt defensiv opstilling (med tre defmidtbanefolk), stillede træner Still i en 4-2-3-1-formation mod Angers. Spillet var da også ganske godt, men der blev begået dumme fejl i forsvaret.

Fortsat skadestvivl om venstreback De Smet, offensivmand Doumbia samt defmidtbanemand Matusiwa.

Bøyes bud: Over 3 mål (asian) til odds 1,88 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Marseille – Brest X (1-1)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Marseille tabte reelt sølvet i seneste runde og har fraværsproblemer. Udspiller næppe bare sådan lige de formstærke bretonere fra Brest.

Marseille (nr 3) tabte 2-1 hos Lille i seneste runde og tabte dermed reelt chancen for at nå op til Lens (som Marseille tabte til i forrige udekamp). Der er nu en forskel på fem point.

Nederlaget hos Lille var uheldigt i og med at Marseille sådan set havde chancerne til sejr, men spillet imponerede bestemt ikke mod en forsvarssvækket modstander. Elendigt forsvar, især. Af målmand Lopez og midterforsvarer Mbemba, især. Kollega Gigot udgik med en tidlig skade; det hjalp heller ikke just. Ind kom nemlig wingback Kaboré, og det var et eksperiment der mildt sagt kiksede.

Gigot er tvivlsom nu. Stadig ukampdygtige er venstre-kreatør Harit og kreatør-afløser Ounahi, og venstre-kreatør Payet mangler (nok) også; karantæne for at have uddelt en lussing mod Lens. Han manglede også mod Lille; sat af selv om han havde scoret i de forrige to runder. Træner Tudor brød sig åbenbart ikke om hans træningsattitude. Tjah. Nu mangler han i resten af en sæson der meget vel kan blive hans sidste. Trist farvel til en klassespiller. Bemærk: Der er en chance for at han kan være med mod Brest – nemlig hvis Marseille appellerer karantænen… Men Tudor vil nok stadig ikke udtage ham…

Brest (nr 14) vandt 2-1 over Clermont i seneste rundes hjemmekamp. Solid indsats og fortjent sejr.

Anden sejr i træk inkl 1-0 over Auxerre – også hjemme – hvormed bretonerne nu er sikret mod nedrykning.

Seneste udekamp blev tabt (Brests eneste nederlag i seneste ni runder) i Lorient, men det var uheldigt; Brest havde fortjent mindst uafgjort. Formen er god. Spørgsmålet er dog om den sikrede overlevelse betyder mindsket motivation.

Veteranangriber Rémy (ex-Chelsea og -Marseille; klubløs siden sommeren 2022; i Brest siden februar) er nok stadig ikke kampklar.

Bøyes bud: Brest +1,5 asian handicap til odds 1,84 – SPIL HER >>*

Montpellier – Nice 1 (1-0)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Montpellier viser bedre form og har plus på trupnyt-kontoen med topscorer Wahi tilbage, mens Nice er midtbanesvækket.

Montpellier (nr 12) vandt 0-3 i Nantes i seneste runde og er dermed 3-1-1 i seneste fem runder, inkl uheldige 1-1 mod Lorient i seneste hjemmekamp.

Det var ikke fordi La Paillade spillede fantastisk i Nantes, men hjemmeholdet var decideret elendigt, og så blev det altså til klar sejr selv om den brandvarme topscorer Wahi havde karantæne.

Han er tilbage nu og går nok ind i startopstillingen, i front foran kreatør Savanier der gjorde det nydeligt comeback mod Nantes efter tre kampdages karantæne. Stadig skadestvivl om defmidtbane-afløser Leroy.

Nice (nr 9) spillede 0-0 mod Toulouse i seneste rundes hjemmekamp. Anden runde i træk med et dårligt resultat – inkl det fortjente 2-0-tab i Strasbourg – men det var en velspillet kamp. Begge hold udmærkede sig, men især Nice der burde have scoret et par mål.

Det trods en markant svækket midtbane der manglede Thuram samt for anden runde i træk Ramsey. De mangler nok stadig. Også fortsat skadestvivl om højrefløj Pepe (afløser Bouanani gør det godt) samt defensivafløser Ndayishimiye.

Bøyes bud: Montpellier +0 asian handicap til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Rennes – Monaco 1 (2-1)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Hjemmestærke Rennes bør have gode chancer mod Monaco der er to pladser højere i tabellen, men viser elendig form.

Rennes (nr 6) vandt 0-5 i Ajaccio i seneste runde. Anden storsejr i træk, inkl 4-0 hjemme mod Troyes. Men vigtigere: endelig et brud på mønstret der i halvanden måned sagde: sejr hjemme, nederlag ude. Seks udebane-tab blev endelig afbrudt af en sejr.

Rennes er eet point efter Lille der sidder på femtepladsens Conference League-billet.

Bretonerne må fortsat undvære venstrefløj/angriber Terrier – holdets topscorer (ude siden startjanuar) – og venstreback Truffert. Venstreback-afløser Meling gjorde det flot i april, men har misset de seneste tre runder. Den 18-årige reserve Belocian åbnede usikkert, men har spillet sig op.

Monaco (nr 4) tabte 3-1 i Lyon i seneste runde. Fortjent nederlag efter en dårlig indsats. Kun angriber Ben Yedder samt til dels kreatør Golovin og midterforsvarer Disasi udmærkede sig.

Monegaskerne havde ellers fået point i to runder i træk (efter to store nederlag i Lens samt hjemme mod Montpellier); senest 0-0 hjemme mod Lille. Men heller ikke dér var spillet ret godt. Måske bl.a. fordi underlaget var elendigt; meget tørt.

Nu er der kun to point ned til Lille der indtager femtepladsen.

Den erfarne midterforsvarer Maripan sad på bænken mod Lyon selv om han var klar efter karantæne. Han spiller nok nu, for afløser Matsima gjorde det virkelig dårligt. Fortsat skadestvivl om angrebsafløser Boadu.

Bøyes bud: Rennes vinder til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Strasbourg – PSG X (1-1)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

PSG vinder mesterskabet og har vundet tre kampe i træk, men er plaget af skader, og Strasbourg viser glimrende form.

Strasbourg (nr 15) spillede 1-1 i Troyes i seneste runde. En skuffelse efter to fortjente sejre i træk (samt fire sejre i fem runder), men alsacianerne spillede igen godt og burde have vundet.

De har nu seks point ned til stregen (plus en langt bedre målscore) og er reelt i sikkerhed.

Midterforsvarsjernmand Djiku har karantæne (rødt mod Troyes), men kollega Nyamsi gjorde comeback (efter skadespause) med indskiftning mod Troyes. Fortsat skadestvivl om venstre-wingback Sobol og afløser Delaine. Det kan betyde endnu en venstre-startplads til højre-wingback Guilbert, solid i seneste par kampe.

PSG (nr 1) vandt 1-2 i Auxerre i seneste runde. To tidlige mål af Mbappé – i 6. og 8. – og så en nogenlunde solid cruising i resten af kampen. Messi leverede en dårlig kamp, men god indsats af Mbappé samt af midtbanen.

Tredje sejr i træk, inkl 5-0 over Ajaccio i seneste hjemmekamp, og PSG er snublende tæt på mesterskabet. Seks point ned til Lens, plus en meget bedre målscore.

Højre wingback Hakimi har karantæne for anden kampdag i træk, og da afløser Mukiele stadig er ukampdygtig, ligner det endnu en start til pourunge Zaire-Emery. Knøsen leverede en bleg indsats mod Auxerre.

Ude er fortsat langtidsskadede Neymar; lige som midterforsvarer Kimpembé (afløser Danilo gør det dog godt) og venstreback Mendes (erfaren afløser i Bernat). Alle ude for resten af sæsonen. Tvivl om midtbanemand Ruiz og angrebsindskifter Ekitike (sjælden start mod Auxerre) der begge blev skadet mod Auxerre. OG tvivl om Messi, Mbappé samt spilfordeler Verratti der alle missede torsdagens træning.

Bøyes bud: Strasbourg +1 asian handicap til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Toulouse – Auxerre X (0-0)

Lørdag d. 27. maj. Kl. 21:00

Toulouse-offensiven ser ud til at være gået på sommerferie. Auxerre er solid defensivt, svag offensivt – og kan bruge eet point. Det lugter af få mål.

Toulouse (nr 13) spillede 0-0 i Nice i seneste runde. TREDJE nullert i træk. Le Téfécé (pokalvinder og midterhold) er mere eller mindre gået på sommerferie.

Uafgjort i Nice var heldigt; Toulouse afgav mange chancer og burde have tabt.

Fortsat skadestvivl om spilfordeler og oplægger van den Boomen der har misset de seneste to kampe.

Auxerre (nr 16) tabte 1-2 til ligaetter PSG i seneste rundes hjemmekamp. Hæderlig indsats – op ad bakke efter 0-2 i løbet af de første otte minutter! – men fortjent nederlag.

Andet nederlag i træk (efter en ellers solid periode; faktisk var Auxerre ubesejret i syv hjemmekampe i træk op til PSG-opgøret), og der er kun eet point ned til Nantes der ligger lige under stregen.

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Ligue 1

21. apr.
16:00
Avatar
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
18:05
Avatar
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.77

Skriv første kommentar

Skriv et svar