18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 3. runde i Ligue 1 d. 25. – 27. august 2023

Efter en indbringende 2. runde (stort tip-overskud) tager vi sigte på næste omgang. Den åbner fredag med svage Nantes mod sprudlende Monaco og følger op med et lørdagsbrag mellem sidste sæsons mesterhold og sølvvinder, PSG og Lens der begge har åbnet sæsonen på forkølet vis. Danskerklubberne Toulouse og Reims (Daramy scorede i sin debut) har derimod lagt positivt ud, og de skal i kamp søndag mod henholdsvis svingende Strasbourg og målfarlige Montpellier. Pga ferie kommer jeg næppe med deciderede eksperttip til denne runde, men før jeg drager afsted: Her er en forhåbentligt inspirerende optakt med ni kampanalyser.

Foto: IMAGO / Norbert Scanella

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 22/23: 38 optakter. 382 tip. Tilbagebetaling 100,9% (flatbetting). 23/24: Seneste optakt gav et overskud på 6,88 units. Samlet for to optakter: 18 tip, overskud 6,6. Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip i 22/23: 51 franske; indsats 237 units (unitbetting); overskud 4,99; tilbagebetaling 102,1%. Denne sæson: 2 tip, begge i odds 1. Hold også øje med Dagens Spil som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 22/23: 52 tip, balance -1,37. Tilbagebetaling (flatbetting): 97,3%. Denne sæson: 4 franske tip. Balance -0,34.

Nantes – Monaco 2 (1-3)

Fredag d. 25. august. Kl. 21:00

Monaco har leveret sprudlende angrebsspil og klare sejre. Monegaskerforsvaret er nyt, men svage Nantes kan næppe udnytte det til point.

Nantes står med 0 point efter 1-2- tab mod Toulouse og 2-0-nederlag hos Lille. Fortjente tab, begge.

Mod Lille var Nantes 11 mod 10 de sidste 20 minutter, men kunne ikke forhindre at 1-0 blev til 2-0. Pinligt.

Bretonerne sagde farvel nogle vigtige spillere i sommerpausen, og mod Lille måtte de også undvære den skadede klassekeeper Lafont. Afløser Descamps gjorde det dog godt – var helt klart sit holds bedste. Dog også god indsats af defmidtbanemand Douglas i dennes første start for Nantes.

Nantes forsøgte i øvrigt med 4-2-3-1 efter 3-4-2-1 mod Toulouse. Systemskiftet hjalp ikke, og træner Aristouy er mildt sagt under pres.

Lafont mangler stadig, lige som højre-wingback Centonze. Men måske er angriber Ganago klar efter at have misset de første to runder.

Monaco buldrer derudad. Efter 2-4-gevinst i Clermont blev det senest 3-0 over Strasbourg. Monegaskerne havde bedre styr på defensiven denne gang. Skabte ikke nær så mange chancer som i 1. runde, men var super-effektive i front.

To mål af offensivmand Minamino der har fundet storformen efter en skidt 22/23-sæson. Og naturligvis kom Ben Yedder også på scoringslisten (assist: Minamino). Klasseangriberen virker helt upåvirket af en voldtægtsanklage.

Værd at bemærke: Efter en vaklende indsats i første runde blev Monacos tremandsmidterforsvar omkalfatret godt og grundigt op til Strasbourg-matchen. Træner Hütter flåede unge Matsima og rutinerede Maripan af og gav startpladser til to debutanter: midtbanemand Zakaria (hentet i Chelsea) og højreback Singo (Torino). På uvante pladser gjorde de det fremragende, og det samme gjorde unge Magassa der rejste sig efter en dårlig kamp mod Clermont.

Stadig skadestvivl om midterforsvarer Salisu (sommertilgang). Angrebsafløser Embolo er fortsat ukampdygtig.

Bøyes bud: Monaco vinder til odds 1,84 – SPIL HER >>*

Marseille – Brest X (2-2)

Lørdag d. 26. august. Kl. 17:00

Brest har lagt flot ud med to sejre og bør også kunne gøre det vanskeligt for Marseille der snublede fælt hos svage Metz. På eget græs er Marseille dog generelt en markant magtfaktor, og holdet er nok mindre træt nu end i 2. runde. Begge hold har spillet målrigt indtil videre, og det lugter også pænt af mål i denne kamp.

Bronzevinder Marseille blev ydmyget i anden runde med 2-2 hos Metz. Runden forinden havde oprykkerklubben fået tæv i Rennes, men mod den sydfranske storklub formåede de primitive messinere (lange bolde) at vende 0-1 til 2-1 trods 10 mod 11 efter rødt kort. Marseille fik udlignet, men kunne ikke undgå et pinligt pointtab.

Uheldigt, ja – for Metz skabte ret få chancer (naturligvis). Og et drop Marseille-målmand Lopez hjalp naturligvis ikke. Men generelt simpelthen dårligt af Marseille der burde have været skarpere både defensivt og offensivt.

Det skal med at Marseille mod Metz spillede sin fjerde kamp på blot 10 dage – og træthed var at spore til sidst i opgøret – men det skal en storklub kunne håndtere. Summasummarum: Skidt sæsonstart: Marseille er røget ud af CL-kvalifikationen og dummede sig fælt i Metz.

Men har dog fire point for to L1-runder – inkl 2-1-hjemmesejren over farlige Reims i første runde.

Træner Marcelino bør starte med Vitinha (mål i begge runder) i angrebet sammen med stjernen Aubameyang (opadgående form). Kollega Ndiaye har fået en elendig sæsonstart, men har alligevel fået lov at starte inde i alle sæsonens fire kampe. Skadestvivl om defmidtbanemand Kondogbia der udgik mod Metz pga knæproblemer.

Brest fulgte godt op på første rundes 3-2-sejr over Lens med 1-2-gevinst i Le Havre.

Hvor sejren over sølvvinder Lens var lidt heldig (men fremragende kæmpet efter 0-2), var sejren over oprykkerklubben fuldt fortjent. Brest var solid defensivt og chanceskabende i offensiven.

Efter 4-2-3-1 mod Lens spillede Brest 4-3-3 i Le Havre, men endnu en knaldgod indsats af offensivmand Del Castillo, kreatør i 1. runde, højrefløj i 2. I det hele taget en god boldindsats af bretonerne – undtagen angriber Satriano der igen skuffede. Til gengæld var keeper Bizot tilbage på sit vante høje niveau efter skidt indsats mod Lens.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,65 – SPIL HER >>*

PSG – Lens X (2-2)

Lørdag d. 26. august. Kl. 21:00

Guld og sølv i 22/23, men begge hold er uden sejr i denne sæsonstart efter mange trupændringer hen over sommeren. Nu starter PSG nok endelig med både Mbappé og Dembélé, men jeg tror ikke Luis Enrique har fået totalt styr på pariserspillet endnu. Det kan Lens (forstærket i angrebet) meget vel udnytte til et point.

Mesterhold PSG står med sølle to point efter de første to runder. Først 0-0 hjemme mod Lorient og senest 1-1 i Toulouse.

I begge kampe var pariserne lidt uheldige – havde flest chancer – men overlegne var de bestemt ikke. Ikke så sært, for det kan tage tid at vænne sig til en ny træner (Enrique), ny spillestil (højspil og genpres) samt mange nye spillere.

Mod Toulouse var stjerneangriber Mbappé med efter at have misset første runde pga kontraktuenighed. Han startede ude (pga få træningssessioner), men kom ind i 50. og leverede en stærk indsats. Det gjorde det øvrige offensiv imidlertid ikke, men der var lovende takter på midtbanen (Ugarte er god), bortset fra en bleg Ruiz, og i forsvaret hvor Marquinhos og Skriniar dannede et stærkt makkerpar.

Nu starter Mbappé nok inde, og mon ikke det også gør sig gældende for en anden hurtigløber, nytilgang Dembélé, der blev skiftet ind (samtidig med Mbappé) mod Toulouse hvor Enrique valgte at starte med midtbanemand Vitinha som højrefløj.

Fortsat tvivl om spilfordeler Verratti der er gået glip af de to første runder pga sygdom (og måske også pga salgsplaner). Nok stadig ude: venstrebacks Mendes og Bernat (Lucas Hernandes gør det nydeligt defensivt, men bidrager ikke med ret meget fremad), samt forsvarsafløsere Kimpembé og Mukiele.

Sølvvinder Lens har kun eet point efter de to første runder, men har spillet bedre end som så. 3-2-nederlaget i Brest var uheldigt (og hjulpet af et rødt kort der i øvrigt blev annulleret efter kampen), og 1-1 hjemme mod stærke Rennes er bestemt ikke dårligt. Jævnbyrdig kamp.

Lens kom foran i 3. minut ved venstre wingback Machado (der også nettede mod Brest), men Rennes fik fortjent udlignet.

Glimrende holdindsats af Lens (også midterforsvarer Gradit der havde en offday mod Brest), undtagen defmidtbanemand Samed der virker ude af form i denne sæsonstart. Makker Diouf – sommertilgang – gjorde det til gengæld flot efter en blegnæbbet indsats mod Brest.

I front gjorde Sotoca det nydeligt som spidsangriber, men det er ikke hans yndlingsplads; han er bedre som hængende. Heldigvis har Lens købt sidste sæsons Montpellier-topscorer Wahi, og mon ikke den hurtige frontløber er med mod PSG, i hvert fald som joker.

Bøyes bud: X til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Rennes – Le Havre 1 (2-0)

Søndag d. 27. august. Kl. 13:00

Rennes uddelte lussinger til en oprykker i seneste hjemmekamp og kan også gøre det nu. Le Havre fulgte overraskende godt med i Montpellier i 1. runde, men var meget mere afdæmpet mod Brest. Og Rennes er altså nok en del bedre end begge. Hurtigløber Doku er nok væk, men midtbanen er styrket med Matic.

Rennes formåede ikke at sprudle i samme grad i anden runde som i sæsonåbnerens 5-1-hjemmesejr over oprykker Metz. Men 1-1 hos sølvvinder Lens er slet ikke så ringe. Især fordi Rennes faktisk var en tand bedre i en temmelig lige kamp.

Det var dog ikke en fejlfri indsats. Offensivmand Blas fik en dårlig debut på højre fløj, og på den defensive midtbane var Santamaria ringe, både som bolderobrer og -fordeler. På dén plads råder Rennes dog nu også over erfarne Matic, og serberen fik en glimrende sidste halv time mod Lens. Det kunne godt ligne en start nu. Men på højre fløj er Rennes nødt til at flå Blas op i omdrejninger (bør kunne lade sig gøre; han er god), for lynhurtige Doku der kun var indskifter mod Lens efter en flot kamp mod Metz, ser ud til at være fortid hos Lens: sælges nok.

Venstre-angriber Terrier, skadet siden januar, er nok fortsat ude. Stadig skadestvivl om venstreback Truffert der missede de første to runder, men 18-årige Belocian gør det pænt på pladsen.

Efter en lidt heldig, men godt kæmpet, 2-2 i Montpellier, tabte Le Havre 1-2 hjemme mod Brest. Fortjent nederlag til oprykkerklubben der skabte temmelig lidt – mindre end i Montpellier – og samtidig igen var usikker i de bageste rækker.

Bekymrende for træner Luca Elsner der ellers er forsigtig og har fokus på soliditet. Men det kan være det kommer.

Bøyes bud: Rennes -1 asian handicap til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Clermont – Metz 1 (2-1)

Søndag d. 27. august. Kl. 15:00

Clermont har åbnet med to klare nederlag, men bør rejse sig nu. Modstanderen er nemlig oprykker Metz der efter store tæv i Rennes sneg sig til et heldigt point hjemme mod Marseille. Den slags giver gejst, men nu er forsvaret svækket, og den kvikke angriber Mikautadze (ofte alt for alene i front) får kam til sit hår mod den hurtige Clermont-midterforsvarer Seidu.

Efter 2-4-nederlaget mod Monaco i første runde, tabte Clermont også i anden runde: 2-0 i Reims. Endnu et meget fortjent tab. Som mod monegaskerne var defensiven svag, mens offensiven – efter god kamp i 1. runde – var helt væk.

Clermont overpræsterede i seneste sæson med en 8.-plads. Træner Gastien er dygtig, men klarer sig næppe lige så godt igen.

Fortsat skadestvivl om midterforsvarer Caufriez og venstrefløj Rashani der begge missede de første to runder.

Oprykker Metz fik 2-2 hjemme mod bronzevinder Marseille i anden runde. Plaster på såret efter åbningsrundens 5-1-lussing i Rennes, og et flot resultat – især fordi messinerne så rødt ved stillingen 0-1.

10 modd 11 lykkedes det Metz at komme foran 2-1. Marseille fik udlignet, men derefter holdte messinerne fast i næsten tyve minutter. Imponerende. Heldigt, naturligvis, for ret beset havde Metz med de lange afleveringer op til en ensom angriber (kvikke Mikautadze) ikke chancer til to mål, men flot kæmpet og kontraspillet. Og bemærkelsesværdigt solidt af et forsvar (hjulpet af en veloplagt målmand Oukidja) der var elendigt mod Rennes.

Højrefløj Jallow mangler nok stadig, men venstreback & anfører Udol er nok klar efter sygdom holdt ham ude de første to runder. Venstrefløj Maziz (målscorer mod Rennes) blev meldt solgt til belgiske Leuven før Marseille-opgøret, men var med i startopstillingen. Endnu uklart hvad der er op og ned i dén affære.

Midterforsvarer Lo har karantæne efter sit røde kort mod Marseille.

Bøyes bud: Clermont vinder til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Montpellier – Reims X (2-2)

Søndag d. 27. august. Kl. 15:00

To hold der gerne vil frem over stepperne, og begge kommer med gejst efter sejr i seneste runde.

Efter 2-2 hjemme mod oprykker Le Havre, havde Montpellier-offensiven endnu en dag i hopla i 1-4-udesejren over storklubben Lyon. Hjulpet af et målmandsdrop, bevares, men den kvikke offensiv havde nok sat sig igennem uanset. Storspil, især af højrefløj Tamari (to mål), og angriber Adams scorede for anden runde i træk. To stærke sommertilgange.

Forsvaret, der var vakkelvornt mod Le Havre, havde også en god dag. Inkl målmand Lecomte der både leverede gode redninger og en mål-assist.

Sidste sæsons holdtopscorer Wahi blev solgt til Lens kort før Lyon-kampen (efter indskiftning i 1. runde), men Adams (og Tamari) betyder man ikke savner Wahi i Montpellier.

Bemærk dog at træner Der Zakarian brokkede sig over græsset på Stade de la Mosson efter Le Havre-opgøret.

Hatten af for Reims. Det velorganiserede og målsøgende hold, der trænes af det 30-årige stortalent Still, åbnede den nye sæson med en god indsats og et snævert 2-1-nederlag hos storklubben Marseille. I anden runde kom Champagne-drengene så på pointtavlen med særdeles fortjent 2-0 over Clermont.

Reims var solid i forsvaret (målmand Diouf måtte dog levere en flot redning) og farlig i front. 2-0-målet? Såmænd sat ind af den danske indskifter Daramy der dermed fik en stærk debut for sin nye klub. Der nu har to klassespillere på venstrefløj; inkl en anden sommertilgang i den japanske landsholdsspiller Nakamura der startede inde mod Clermont. Men Daramy fortjener vel en startplads nu efter sit mål (i øvrigt på oplæg fra Nakamuras landsholdskammerat, højreback Ito). Det samme gør De Smet på venstreback; belgieren var indskifter mod Clermont efter skadespause, men er klart bedre end unge Esbrand.

Fortsat skadestvivl om midterforsvarer Okumo (endnu en sommertilgang) der missede Clermont, men i unge Agbadou (normalstarter i seneste sæson) er der en glimrende erstatning. Midtbanemand Richardson har karantæne, men kan erstattes af en anden sommertilgang, dygtige Teuma, indskifter i de to første runder efter skadespause.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Strasbourg – Toulouse X (1-1)

Søndag d. 27. august. Kl. 15:00

To hold der ser meget anderledes ud i forhold til seneste sæson, inkl nye trænere. Strasbourg med den bedste trup, men med flere rekonstruktionsproblemer. Toulouse har været solid og bør få noget med hjem fra Alsace.

Strasbourg og den nytilkomne træner Patrick Vieira kom ned på jorden i anden runde. Efter den indledende 2-1-sejr over Lyon, tabte alsacianerne med 3-0 i Monaco.

Pudsigt nok var forsvaret faktisk mere solidt end mod Lyon (der burde have scoret flere mål), og tre monegaskermål var for mange. Men nederlaget var fortjent nok. Offensiven var spag; dårligt af Gameiro og Mothiba, men også af midtbanen.

Bagefter kritiserede Vieira den unge sommertilgang Sylla, en midterforsvarer der forærede mål nr 1 væk med et dumt boldtab. Landsholdslegenden tilføjede dog at den slags fejl sker og er med til at gøre Sylla en bedre spiller.

Sylla var langt fra den eneste der spillede skidt mod Monaco. Strasbourg har fået mange nye spillere – samt en ny træner – og det ser ud til at de alsacianske fans er nødt til at være tålmodige. Det tager nok tid før tingene klikker.

Fortsat skadestvivl om venstre-wingback Sobol, men alternativ Delaine var fortrinlig mod Lyon og glimrende mod Monaco.

Toulouse skal have ros for sin sæsonstart. Ny træner og en ny midtbane-trio – og alligevel har den sydfranske klub åbnet med fortjent sejr i Nantes samt 1-1 hjemme mod mesterklubben PSG.

Sidstnævnte resultat var en smule heldigt, men Toulouse fulgte godt med og udnyttede at pariserne – også med ny træner og mange nye spillere – stadig leder efter topformen. Mbappé var tilbage og viste verdensklasse-glimt, men Toulouse-forsvaret – inkl danskerne Desler og Nicolaisen (der dog begik straffe mod Mbappé) – holdt fast. Det samme gjorde den blot 18-årige målmand Restes. Imponerende.

Bøyes bud: Toulouse +0,5 asian handicap til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Lorient – Lille X (1-1)

Søndag d. 27. august. Kl. 17:05

Lorient har lagt med to uafgjorte – spag offensiv, pænt solid defensiv (om end heldig mod Nice) – og det kan også blive til pointdeling nu. Lille har det bedre hold, men fik også kun uafgjort i seneste udekamp og skal spille Europa-kvalifikation både før og efter dette opgør.

Lorient spillede 1-1 hjemme mod Nice i anden runde og står nu med to point, inkl 0-0 hos PSG i indledende runde.

Pointet i Paris var en smule heldigt, men godt tilkæmpet, og bretonerne tillod ikke ret mange chancer. Det var bestemt ikke tilfældet mod Nice der burde have vundet klart. Skidt indsats af Lorient – både defensivt og offensivt – og et meget heldigt point.

Jeg savner at træner Le Bris genfinder den friske taktik fra meget af 22/23-sæsonen. I denne sæson har han spillet 3-4-2-1, og det har simpelthen været for ukreativt. Men interessant at se den unge angriber Doucouré komme ind og score mod Nice – som afløser for den skuffende starter Dieng. To meget forskellige typer, i øvrigt: Dieng er lille og lynsnar; Doucouré er 1,93 meter høj.

Skader: Fortsat tvivl om angriber Tosin (sommertilgang) der missede de første ro runder. Samme med Benjamin Mendy, købt i Manchester City. Venstrebacken skal nok bruge noget tid før han er oppe i omdrejninger.

Lille vandt 2-0 hjemme over Nantes i seneste runde og står nu med fire point, inkl 1-1 i Nice i en jævnbyrdig førsterunde-kamp.

Sejren over Nantes var særdeles fortjent. Lille skabte mange chancer og stod pænt solidt i forsvaret – også efter rødt kort i 78. (ved stillingen 1-0).

Nu har midterforsvarer Alexsandro karantæne, og da Djalo og Umtiti nok stadig er ukampdygtige, ligner det en start til 17-årige Yoro ved siden af 22-årige Diakité.

I offensiven leverede Haraldsson (ex-FCK) endnu en bleg indsats til venstre, men ellers så det godt ud, inkl til højre hvor først Zhegrova og siden Ounas boltrede sig. Islændingen risikerer at miste sin startplads til en anden sommertilgang Cavaleiro der kom ind og leverede en assist.

På den bageste midtbane var Baleba bænket pga salgssnak, men driblestærke Angel Gomes gjorde det godt på pladsen.

Bemærk at Lille denne torsdag, dvs tre dage før Lorient, skal spille Conference League-kvalifikation, hjemme mod Rijeka. Returkampen i Kroatien spilles næste torsdag.

Bøyes bud: X til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Nice – Lyon 1 (1-0)

Søndag d. 27. august. Kl. 20:45

Storklubben Lyon har ryggen mod muren efter to nederlag, senest en ydmygelse på eget græs. Man skal passe på med sårede dyr, men selv om Les Gones nok har klassekeeper Lopes tilbage, er de stadig markant svækkede; nu også uden topscorer Lacazette. Nice har fået en nydelig start og virker velorganiseret – selv uden midterforsvarer Todibo.

Den nye Nice-træner Farioli har kun to point efter de første to runder; 1-1 mod Lille og 1-1 i Lorient. Men spillet har været nydeligt. Jævnbyrdig kamp mod stærke Lille, og i Lorient burde Riviera-drengene have vundet klart. Uheldigt. Målet i øvrigt sat ind af Guessand der fik en start i stedet for Moffi i front.

Midterforsvaret var solidt selv om normalstarter Todibo blev trukket ud af truppen kort før kampstart (pga forestående salg): Midtbanemand Rosario leverede en stærk indsats som makker til styrmand Dante, den 39-årige brasilianer der var fremragende på dagen. Banens bedste.

Tvivl om venstrefløj Boga der missede Lorient. Afløser Diop var ok, men endnu ikke i topform efter en skadespræget 22/23-sæson.

Storklubben Lyon tabte 1-4 hjemme mod Montpellier i anden runde; efter 2-1-tabet i Strasbourg i første runde.

Mens nederlaget i Strasbourg var uheldigt – Les Gones havde chancerne til sejr – var indsatsen mod Montpellier elendig. Lyon skabte meget lidt.

Til stor frustration for angriber Lacazette, der scorede, men siden så rødt. Han har karantæne nu. Stor svækkelse, for han har kæmpet for sagen. Det har kreatør Cherki også, men de to har været meget alene i offensiven. Makker Barcola har fået en skidt sæsonstart, måske pga heftige salgsrygter. Og midtbanefremdriver Tolisso var savnet mod Montpellier efter at være blevet skadet mod Strasbourg; han er tvivlsom nu.

Til gengæld bør klassekeeper Lopes være klar til at spille efter at have misset de første to runder pga en hovedskade. Afløser Riou forærede et mål væk mod Montpellier, så hvis Lopes er klar, er det positivt. Der er dog stadig i problemer i forsvaret der så vældigt skidt ud i seneste runde. Højreback Mata, der missede Montpellier, er stadig ukampdygtig. Det samme er nok styrmand Lovren der er gået glip af de to første runder.

Bøyes bud: Nice -0,25 asian handicap til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Ligue 1

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Alexander

    Skønt med en så tidlig optakt. Toulouse allerede faldet pænt fx.

    Go’ ferie.