18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 28. runde i Ligue 1 d. 5. – 7. april 2024

Masser af spænding i bunden og subtoppen. Denne runde åbner fredag med en olympisk og potentielt målrig dyst mellem nordfranske Lille og sydfranske Marseille. Otte andre spændende kampe lørdag og søndag. Tjek denne optakt der indeholder analyser af alle kampe med dertilhørende spilforslag.

Olympique Lyon. Lacazette.

(Foto: IMAGO / PanoramiC)

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 23/24: Seneste optakt gav et overskud på 0,33 units. Samlet for 27 optakter: 243 tip, balance -4,49, tilbagebetaling 98,2% (flatbetting). Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip (unitbetting) i 23/24: 28 franske tip, indsats 130 units, balance +40,89, tilbagebetaling 131,5%. Hold også øje med Dagens Spil (flatbetting) som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 23/24: 37 tip. Balance -7,5.

Lille – Marseille X (2-2)

Fredag d. 5. april. Kl. 21:00

To stærke Olympique-hold, og det KAN udmønte sig i en taktisk affære, men: Lille spiller typisk målrige hjemmekampe, og Marseille (mere direkte efter trænerskifte) må – trods udsigt til næste uges EL-kvartfinale hos Benfica – være opsat efter at score efter at have brændt diverse chancer i Le Classique mod PSG.

Lille (4) vandt 2-1 hjemme mod Lens i seneste rundes nordfranske derby. Fortjent sejr i en kamp hvor Lens-offensiven vågnede for sent. Dermed er Les Dogues 7-3-0 i seneste 10 liga-hjemmekampe.

Sejren over lokalrivalen lunede ekstra fordi den kom efter to uafgjorte i streg, 2-2 hjemme mod Rennes og 1-1 hos ligatoer Brest. Og den kom i hus trods fraværet af kreatør Gomes. Islandske Haraldsson (ex-FCK) gjorde det glimrende som vikar. Den lille tekniker var skyld i Lens’ reducerende mål med et boldtab, men spillede ellers godt. Hovedperson var dog højrefløjsdribler Zhegrova der scorede begge Lille-mål.

Fortsat tvivl om kreatør Gomes. Ny tvivl om fløj-indskifter Ounas der blev skadet mod Lens. Skulle dog bare være et slag; gode chancer for at han kan spille mod Marseille.

Bemærk at Lille skal spille Conference League-kvartfinale torsdag i næste uge; hos Aston Villa.

Marseille (7) tabte 0-2 til ærkerival PSG i seneste rundes hjemmekamp. Tredje nederlag i træk – inkl 3-1 hos Villarreal i EL og 2-0 i Rennes lige før landskampsperoden – til Det Sydfranske Galehus der ellers, med gejst og direkte spil, havde vundet fem i træk efter erfarne Gasset overtog Gattusos trænertjans.

Det skal dog med at Marseille havde en 4-0-sejr i bagagen før holdet drog til Spanien og tabte returkampen mod Villarreal, og at Spaniensturen og -kampen var i benene da Marseille drog til Rennes. Og Gassets drenge havde faktisk fortjent bedre mod PSG; havde chancerne til to-tre scoringer og burde ikke have indkasseret to mål.

Omvendt skal det også med at Marseille var 11 mod 10 i 50 minutter mod PSG, så det SKULLE kaste chancer af sig. Men man kan argumentere for at det mål Marseille scorede til 1-1 ikke burde være blevet annulleret.

Nå, men: Tvivl om midterforsvarer Mbemba der blev skadet mod PSG (blev udskiftet med kollega Gigot der var klar efter skadespause). Fortsat skadestvivl om højreback Clauss der missede PSG, og da pladskonkurrent Murillo (og den fleksible midterforsvarsafløser Meité) fortsat er ukampdygtig, er der et problem på posten. Venstreback-afløser Garcia gjorde det faktisk glimrende defensivt som højreback mod PSG (holdt Mbappé så nogenlunde i skak!), men offensivt havde han meget lidt at byde på med sit foretrukne venstreben. Også stadig skadestvivl om højrefløj Sarr der mod PSG var remplaceret af en bleg Henrique (bedst til venstre).

Bemærk at Marseille torsdag i næste uge skal spille indledende EL-kvartfinalekamp hos Benfica. Den sydfranske klub er dog også nødt til at have fokus på Ligue 1 hvor der er tre point op til en Europa-plads.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Lens – Le Havre 1 (2-0)

Lørdag d. 6. april. Kl. 17:00

Lens har tabt to i træk, men det var uheldigt hjemme mod Nice, og i seneste runde var modstanderen stærke Lille der havde hjemmebane. Lens er generelt hjemmestærk og bør dominere formsvage Le Havre.

Lens (6) tabte 2-1 hos Lille i seneste rundes derby i Nordfrankrig. Fortjent nederlag. Lens-offensiven pressede på til sidst, men vågnede for sent.

Andet nederlag i træk inkl 1-3 (tre forsvarsforæringer) til Nice i seneste hjemmekamp; før landskampsperioden. Men Lens er generelt stærk på eget græs. Har tabt tre af fem L1-hjemmekampe i 2024, men spillede bedst i alle tre nederlag (mod PSG, Monaco og Nice).

Fortsat tvivl om midterforsvarer Gradit der gik glip af Lille, men afløser Khusanov er klar efter karantæne. Højre wingback Aguilar gjorde det godt som midterforsvars-vikar, men med Khusanov tilbage, kan Aguilar rykkes ud på sin wingback-plads, og Frankowski kan flyttes over til venstre hvor Chavez gjorde det skidt mod Lille.

Le Havre (15) tabte 0-2 til Montpellier i seneste rundes hjemmekamp. Andet fortjente nederlag i træk inkl 2-1 i Clermont i seneste udekamp.

Skidt periode for normannerne der har lidt seks nederlag i seneste syv runder, inkl tab i seneste tre udekampe.

Midtbanemand Targhalline er klar efter karantæne.

Bøyes bud: Lens -1 asian handicap til odds 1,97 – SPIL HER >>*

PSG – Clermont 1 (1-0)

Lørdag d. 6. april. Kl. 21:00

Pariserne er i god form, men fører ligaen suverænt, og fokus kan være på pokalen (semifinale denne onsdag) og Champions League (næste midtuge). Bundholdet Clermont vil nok pakke sig og håbe på et heldigt point.

PSG (1) vandt 0-2 hos Marseille i seneste rundes Le Classique og er nu oppe på 22 tabsløse runder i streg. Pariserne spillede uafgjort i tre runder i træk fra slut-februar til startmarts, men ser ud til have genfundet L1-motivationen med 2-6-sejr i Montpellier og nu gevinsten hos ærkerivalen.

En gevinst pariserne måtte kæmpe hårdt for. Midterforsvarer Beraldo blev udvist kort før pausen, og Marseille havde diverse chancer. Scorede endda, men det blev annulleret for offside (kunne diskuteres om den pågældende spiller havde indflydelse på spillet; så ikke sådan ud). Men godt kæmpet af PSG, og effektivt kontraspil. Ligatopscorer Mbappé (tre mål mod Montpellier) spillede langt fra sin bedste kamp, men generelt gjorde pariserne det flot, især målmand Donnarumma, midtbanemand Vitinha og højrefløj Dembélé (gik ofte ind i banen).

Bemærk at PSG skal spille pokalsemifinale hos Rennes denne onsdag samt indledende CL-kvartfinale mod Barcelona den 10. april. Så førnævnte L1-motivation kan godt være mindre end 100% mod Clermont…

Midterforsvarer Beraldo har karantæne mod Rennes og muligvis også mod Clermont. Men kollega Skriniar er tilbage efter tre måneders skadespause (blev skiftet ind mod Marseille), og forsvarsstyrmand Marquinhos (ude siden slutfebruar) er nok også snart klar igen.

Fortsat skadestvivl om venstrefløj Barcola og venstreback Mendes der begge missede Marseille, samt om offensivmand Asensio, ude siden 3/3

Agterlanterne Clermont (nr 18) tabte 0-3 til Toulouse i seneste runde og faldt dermed hurtigt til jorden efter forrige rundes 2-1-hjemmesejr over Le Havre; første sejr i ni runder.

Der er seks point op til en playoff-plads. Clermont håber stadig.

Træner Gastien holdt mod Toulouse fast i det eksperiment der lykkedes mod Le Havre: en falsk nier i form af lille & kvikke Virginus (normalt spiller Clermont med en stor centreforward). Men bagved manglede spilfordeler Gastien (søn af træneren, men god) og den offensivt stærke venstreback Borges pga karantæne, og trænerens forsøg på at håndtere fraværene ved at skifte fra en 4-2-3-1 til en 3-4-3-formation bar ikke frugt.

Nu er spilfordeler Gastien og venstreback Borges tilbage (mens venstrefløj Rashani stadig er i skammekrogen). Højreback Konaté mangler for tredje kamp i træk, men afløser Zeffane er erfaren.

Bøyes bud: Clermont +2 asian handicap til odds 2,17 – SPIL HER >>*

Brest – Metz X (1-1)

Søndag d. 7. april. Kl. 13:00

Ligatoer Brest er hamrende solid, men sprudler sjældent. Bundhold Metz viser visse tegn på forbedring og kan måske drille her.

Brest (2) vandt 0-1 hos lokalrival Lorient i seneste runde og er dermed stadig ligaens nr 2, eet point foran Monaco. Flot af den lille bretonske klub.

Sejren i Lorient var dog heldig, for det var den svageste kamp i lang tid af Brest-offensiven (ud over et mål i overtiden af den nybagte far Del Castillo). Mens forsvaret og især målmand Bizot gjorde det godt.

Heldigvis for Brest er vigtige Lees-Melou nu tilbage efter karantæne, og den erfarne midtbanemand kan meget vel igen sætte fut i offensiven. Man skal dog tilbage til 14. januar for at finde en hjemmekamp med flere end eet Brest-mål.

Metz (17) tabte 2-5 til Monaco i seneste rundes hjemmekamp. Andet fortjente nederlag i træk inkl 2-1 i Reims i seneste udekamp; messinerne var blot endnu mere underlegne mod monegaskerne.

Der er dog håb om at Metz kan finde tilbage til – eller måske ligefrem forbedre – de dyder der gav dem to sejre i træk i startmarts; hjemme mod Clermont samt i Nantes.

Først og fremmest var den erfarne målmand Oukidja usædvanligt svag mod Monaco; normalt er han solid. For det andet gjorde højreback Kouao (to oplæg) det flot i sin første start siden december, og han bør holde fast i en startplads selv hvis normalstarter Colin, der missede Monaco, bliver klar. For det tredje var offensivmand Jallow (for nyligt klar efter skadespause) glimrende da han blev skiftet ind for en bleg van de Kerkhof på højrekanten.

Så mangler Metz ”bare” at få gjort noget ved venstrekanten hvor svenske Asoro mod Monaco var elendig i en sjælden start. Der er fortsat tvivl om idealstarter Lamkel Ze der er gået glip af seneste to kampe, men afløser Sabaly er klar efter at have afsonet karantæne mod Monaco. Også tilbage fra skammekrogen: midtbanemand Danley.

Bøyes bud: Metz +1 asian handicap til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Montpellier – Lorient X (1-1)

Søndag d. 7. april. Kl. 15:00

Montpellier imponerede i seneste runde, men er uden sejr i seneste to hjemmekampe og skal passe på med at undervurdere Lorient der tabte uheldigt mod Brest i seneste rundes hjemmekamp og er 3-1-0 i seneste fire udekampe.

Montpellier (13) vandt 0-2 i Le Havre i seneste runde og rejste sig dermed efter 2-6-lussingen mod ligaetter PSG i seneste hjemmekamp. En lussing der faldt i en ellers glimrende periode for La Paillade; det sydfranske hold kom fra en 1-2-sejr i Nice og havde i forrige to hjemmekampe slået Metz og spillet uafgjort mod Strasbourg.

Mod Le Havre overraskede træner Der Zakarian ved at stille med en 4-1-4-1-formation med midterforsvarer Omeragic som balancemand mellem forsvar og midtbane. Det gik glimrende.

Nu er der skadestvivl om midterforsvarer Kouyaté, men det betyder ikke nødvendigvis at Omeragic skal trækkes ned i forsvaret. Skiftet ind for Kouyaté mod Le Havre blev nemlig afløser Jullien, og han kvitterede såmænd med en scoring.

Angriber Khazri er tilbage efter karantæne, og venstreback Sylla og defmidtbanemand Chotard er muligvis kampklare efter at have misset PSG og Le Havre pga skader. De var dog ikke synderligt savnede mod Le Havre.

Lorient (16) tabte 0-1 til lokalrival Brest i seneste runde. Surt nederlag, for Lorient gjorde egentlig alt rigtigt mod ligaens nr 2. Dvs, bortset fra at score nogle mål… Chancerne var der. Samtidig med at Brest-offensiven blev holdt totalt i skak. Dvs, næsten totalt.

Ærgerligt, for Lorient mødte op til lokalderbyet med optimisme efter flotte (om end heldige) 2-2 hos Monaco. Fjerde imponerende udebane-resultat i træk, inkl sejre i Metz, Strasbourg og Rennes.

Fortsat tvivl om midterforsvarer Talbi der er gået glip af seneste to runder (og nok også misser denne), og om venstre-wingback B. Mendy, ude siden december (men på vej tilbage). I karantæne for anden kamp i træk: angrebsindskifter Tosin.

Bøyes bud: X til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Reims – Nice X (1-1)

Søndag d. 7. april. Kl. 15:00

Reims er bedre kørende end Nice for tiden, men Riviera-drengene får folk tilbage fra karantæne og kan måske drille.

Reims (9) spillede 1-1 i Lyon i seneste runde. Solid defensiv-indsats (mod en farlig modstander), mens offensiven var ret bleg.

Dermed er Reims 2-3-1 i seneste seks kampe, og det enlige nederlag (hjemme mod Lille) var uheldigt. Seneste hjemmekamp gav en fortjent 2-1-sejr over Metz.

Men træner Still – tilbage efter at have afsonet karantæne – håber nok at venstrefløj Daramy er klar efter at have misset Lyon pga en mindre knæskade. Danskerens afløser, japanske Nakamura, var nemlig offensivens ringeste sammen med central-kreatør Khadra.

Også fortsat skadestvivl om den målfarlige og dynamiske midtbanemand Teuma (som Khadra vikarierer for) og defmidtbamemand Stambouli der begge er gået glip af seneste to runder.

Venstreback De Smet er tilbage efter karantæne (afløser Akieme gjorde det dog nydeligt mod Lyon, i hvert fald defensivt).

Nice (5) tabte 1-2 til Nantes i seneste rundes hjemmekamp. En valen indsats og et fortjent nederlag der synes at bekræfte at forrige rundes heldige 1-3-sejr i Lens (den første Nice-sejr i seks runder) var ude undtagelsen snarere end reglen for en Riviera-klub der gjorde det så solidt og flot i efteråret, men i foråret har haft det svært, med uenighed mellem træner Farioli og spillertruppen.

Efter Nantes-nederlaget rettede målmand Bulka desuden kritik mod sine medspillere. Uden at nævne navne, sagde han at diverse slog op i banen og ikke ydede 100%.

Det skal dog med at Nice var markant fraværsramt mod Nante hvor Riviera-drengene manglede de tre midtbanestartere fra Lens-kampen: Thuram, Rosario og Sanson. De to førstnævnte er klar nu – efter afsonet karantæne – mens der stadig er skadestvivl om Sanson (og om defmidtbane-afløser Ndayishimiye).

Bøyes bud: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Toulouse – Strasbourg 2 (1-2)

Søndag d. 7. april. Kl. 15:00

Begge hold gjorde det flot i seneste runde, men god chance for at Toulouse-træner Martinez svækker sit hold med en forkert midtbane-disponering.

Toulouse (11) vandt 0-3 i Clermont i seneste runde. Flot indsats og særdeles fortjent gevinst. Der faldt på et tørt sted efter to nederlag i træk, inkl 2-3 mod Lyon i seneste hjemmekamp.

Agterlanterne Clermont er i sagens natur en nemmere modstander end Lyon, men alligevel bemærkelsesværdig forskel. En forskel der for mig at se hænger sammen med at træner Martinez mod Clermont var nødt til at ændre på midtbanen. I februar og startmarts eksperimenterede han med at stille med en relativt offensiv bageste midtbane med et makkerpar bestående af en fysisk stærk bølgebryder og en kreativ tekniker. Det gav tre sejre i træk. Af een eller anden grund gik Martinez så tilbage til TO fysisk stærke (og lidet kreative), og det gav så to nederlag i træk. Men mod Clermont manglede store Spierings pga karantæne; dvs plads til kreative Casseres. Succes. Hans tilstedeværelse inspirerede makker Sierro der scorede to gange.

Nu er Spierings klar efter karantæne, så lad os se hvad Martinez vælger at gøre… Klar efter karantæne er også højrefløj Donnum der skal kæmpe om startpladsen med Abouklal der, efter skadespause, gjorde et interessant indhop mod Clermont.

Fortsat tvivl om midtbanemand Schmidt (kreativ lige som Casseres, men ude siden 3/3), og nu også om den danske højreback Desler der blev skadet mod Clermont. Et eventuelt savn er dog til at overse, for pladskonkurrent Kamanzi har gjort det godt i år. Så godt at det var overraskende for mig at Desler var tilbage i startopstillingen mod Clermont. Men måske døjede Kamanzi med eet eller andet, for det var den fleksible midterforsvars-afløser Diarra der blev skiftet ind da Desler blev skadet.

Strasbourg (12) vandt 2-0 over Rennes i seneste rundes hjemmekamp og fulgte dermed op på 1-3-gevinsten i Nantes i seneste udekamp. Dvs to sejre i træk efter otte runder uden. Patrick Vieria ser ud til at have fundet den rigtige konstellation.

Som mod Nantes fungerede det godt med unge Santos på den defensive midtbane, og med erfarne Gameiro og kvikke Bakwa (især sidstnævnte er i hopla for tiden) i en offensivkæde bagved centreforwarden. Denne var som udgangspunkt tomålsskytten fra Nantes-sejren, Emegha, men han blev skadet (efter en god indsats) og måtte udgå i 53. Intet problem, åbenbart, for ind kom afløser Sebas, gjorde det godt og scorede. Nu er der tvivl om Emegha, men der er altså en særdeles habil vikar.

Fortsat skadestvivl om fløjspiller Angelo, venstreback Sylla, defensiv-midtbanemand Sissoko og angriber Sahi. Med de seneste indsatser i hu, savnes de dog kun i bredden.

Bøyes bud: Strasbourg +0,5 asian handicap til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Monaco – Rennes 1 (2-1)

Søndag d. 7. april. Kl. 17:05

Formstærke Monaco er favorit mod Rennes der fortjent tabte i Strasbourg. Bretonerne viste flot form før dén kamp og kan nok stille en del stærkere end i Alsace, men de kommer til at have en hård onsdagskamp i benene (pokalsemifinale mod PSG).

Monaco (3) vandt 2-5 i Metz i seneste runde. Offensiven var i hopla – især unge Akliouche – og monegaskerne var totalt overlegne indtil en 0-4-føring tillod dem at slappe af.

Dermed er de 3-2-0 i seneste fem runder. Seneste hjemmekamp gav kun 2-2 mod Lorient, men det var svært uheldigt; spillet var glimrende. Samme med forrige hjemmekamps 0-0 mod PSG; også dér spillede Monaco bedst og burde have vundet.

Midtbanemand Zakaria er tilbage efter karantæne, mens afløser Camara nok stadig mangler. Sandsynligvis også stadig ude: midterforsvarerne Maripan (missede Metz) og Salisu (ude siden dec); fleksible Singo gjorde det dog nydeligt mod Metz. Monaco må fortsat undvære venstreback/-wingback Caio (siden september; ude er også stadig angrebsafløser Embolo) og har tvivl om afløser Ouattara der missede Monaco. Den primære Caio-afløser er dog Jakobs, og han gør det nydeligt.

Rennes (8) tabte 2-0 i Strasbourg i seneste runde.

Det fortjente nederlag (målmand Mandanda var klart bedste Rennes-spiller) var en skuffelse for bretonerne der i forrige runde havde slået Marseille 2-0 hjemme, og som kun havde tabt to kampe siden december: hos Milan i EL (15. februar) samt ret uheldigt 1-2 mod lokalrival Lorient 3. marts.

Men helt uventet var det ikke. Rennes var nemlig mandefaldsramt. Nu er to mand tilbage efter karantæne: offensivmand Blas (nydelig form) og venstreback Truffert. Desuden kan midtbanetekniker Le Fée meget vel være startklar: Han blev skiftet ind mod Strasbourg efter næsten to måneders skadespause.

Det giver træner Stéphan flere strenge at spille på. Mod Strasbourg brugte han en 4-1-4-1-opstilling med tre midtbanefolk uden offensiv gennembrudsstyrke.

Bemærk at Rennes skal spille pokalsemifinale mod PSG denne onsdag.

Bøyes bud: Monaco vinder til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Nantes – Lyon X (1-1)

Søndag d. 7. april. Kl. 20:45

Med ny træner og angrebstalent Abline tilbage i startopstillingen vandt Nantes i Nice, men Lyon har kun tabt een kamp siden januar. Les Gones skal spille pokalsemifinale denne tirsdag, men mod en L2-klub, Der bør være energi til at være slagkraftig i Bretagne søndag.

Nantes (14) vandt 1-2 i Nice i seneste runde og rejste sig dermed efter tre fortjente nederlag i træk. Spillet var ikke fantastisk i Nice, men bretonerne kæmpede godt og vandt fortjent.

Hvad var forskellen i forhold til de forrige tre runder? Trænerskifte fra Gourvennec til erfarne Komboaré der viste tillid til den talentfulde reserveangriber Abline. Ungersvenden fik lov at starte inde på venstrekanten og kvitterede med et hovedstødsmål og en dribletur der fremprovokerede straffespark.

Den lynhurtige venstrefløj Simon er ude for anden kamp i træk (misser resten af sæsonen), men Abline ligner en fuldgod erstatning.

Lyon (10) spillede 1-1 mod Reims i seneste rundes hjemmekamp og blev dermed bremset efter to udesejre i træk (Lorient og Toulouse) og seks sejre i syv runder. Det var dog andet pointtab i træk på hjemmebane, inkl 0-3 mod Lens, men Les Gones spillede godt mod et defensivt Reims-hold og burde nok have vundet.

Efter en flot indskiftning (to assists) i Toulouse startede den driblestærke offensivmand Cherki inde og gjorde det glimrende, men han blev skadet (udgik i pausen) og er tvivlsom nu. Ind kom dog Nuamah, og den ghanesiske højrefløjspiller (ex-FC Nordsjælland) kvitterede med en flot indsats og det udlignende mål. Samme med venstrefløj Benrahma der – efter skadespause – blev skiftet ind og leverede en assist.

Stadig tvivl om midtbaneafløser Mangala, men højreback Mata er tilbage efter karantæne.

Bemærk at Lyon skal spille pokalsemifinale mod L2-klubben Valenciennes denne tirsdag.

Bøyes bud: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

Tips fra Ligue 1

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar