18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 28. runde i Ligue 1 d. 17. – 19. marts 2023

Uden at brillere cruiser PSG mod titlen, men der er indædt positionering i subtoppen mellem Marseille, Lens og Monaco. Også stor spænding i bunden bortset fra agterlanterne Angers; med al sandsynlighed fortabt. Det er hverken top eller bund, derimod tabelmidten, der åbner den kommende runde med fredagsdysten mellem Lyon og Nantes, men det opgør tegner faktisk også underholdende.

Dette billede bruges til selve artiklenl1jensstor, smilende mænd i sportskonkurrence.
Foto: Bildbyrån

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud (dog ikke over de medfølgende ciffertip). Seneste rundeoptakt gav et overskud på 1,06 enheder. Det giver en samlet balance på 7,28 og en tilbagebetaling på 102,7% for 271 tip (flatbetting). Bemærk at fra og med 10/2 er alle optaktsodds hentet fra sponsoren Bet365 (40 tip, overskud 4,09). Deciderede eksperttip (unitbetting) var der 1 af i seneste L1-runde; det gik hjem til odds 1,82 med overskud på 4,1 units. I alt i denne sæson: 43 franske eksperttip med balance på 2,64 units. Samlet indsats 202 units: Tilbagebetaling 101,3%.

Lyon – Nantes X (2-2)

Fredag d. 17. marts. Kl. 21:00

To målrige hold. Vi satser på en fortsættelse af underholdningen.

Lyon (nr 10) spillede 3-3 hos Lille i seneste runde og har dermed kun tabt een af seneste otte runder (fire sejre). Anden uafgjorte i træk inkl den uheldige 0-0 hjemme mod Lorient.

Lille-opgøret var det modsatte: Lyon var klart dårligst og burde have tabt, men den indskiftede topscorer Lacazette sørgede for heldig udligning med to sene krybskytte-scoringer.

Lacazette starter nok inde denne gang; nok sammen med unge Barcola der gjorde det flot mod Lille.

Fortsat tvivl om klassekeeper Lopes (mangler nok stadig) og fløjspiller Jeffinho der har misset de seneste to runder (Lopes-afløser Riou så skidt ud mod Lille). Ude er fortsat den offensivt stærke højreback Gusto (siden 8/2). Talentfulde Kumpedi var som udgangspunkt en glimrende afløser (i hvert fald defensivt), men tabte for en måned siden pusten og back-startpladsen til midterforsvarsafløser Diomandé der leverede et par solide indsatser før han blev udstillet mod Lille.

Nantes (nr 14) spillede 2-2 hjemme mod Nice i seneste runde.

Det var femte kamp i træk uden sejr, inkl forrige rundes dramatiske 4-2-tab i Paris, men formen virker ikke så dårlig som resultaterne indikerer. Spillet har været glimrende i de fleste af kampene og var det også mod Nice hvor bretonerne kreerede flere chancer end modstanderen. Som mod PSG blev  der dog også begået en del dumme fejl.

Skadestvivl om angriber Delort der har misset de seneste to kampe. Nok stadig ude: venstreback/-wingback Merlin, ude siden midtjanuar. Back-afløser Hadjam, der kom til i januar, har generelt gjort det nydeligt, men han scorede selvmål mod PSG og begik to målkostende fejl mod Nice. Ungersvenden er helt klart bedst fremad.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Toulouse – Lille X (2-2)

Lørdag d. 18. marts. Kl. 17:00

Lille er formstærk i offensiven og fortsat fraværsramt i forsvaret. Det tegner underholdende mod dynamiske Toulouse.

Toulouse (nr 11) vandt fortjent 0-2 hos agterlanterne Angers i seneste runde og kom dermed tilbage på sejrskurs efter tre nederlag i træk (ovenpå en stærk start på 2023), inkl det ret ret uheldige 0-1-tab hjemme mod Clermont i forrige runde.

Målene mod Angers blev sat ind af den danske højreback Desler og den formstærke angriber Dallinga.

Skadestvivl om fløjspiller Ratao der missede Clermont (og var savnet) og var tilbage mod Angers, men kun formåede at gennemføre første halvleg. Nok fortsat ude: angrebsafløser Healey.

Lille (nr 6) spillede 3-3 hjemme mod Lyon i seneste runde. Anden uafgjorte i træk, inkl 1-1 hos hjemmestærke Lens hvor Lille sådan set havde fortjent at vinde efter en god offensivindsats.

Det samme var tilfældet mod Lyon; angriber/topscorer David samt fløjkreatører Cabella og Bamba bekræftede deres fine form. Samtidig var forsvaret faktisk ganske godt spillende trods mange fravær og holdt Lyon nede på få klare chancer. Uheldigt pointtab.

Lille har kun lidt eet nederlag i seneste syv ligarunder (tre sejre), og det var stærkt uheldigt; 4-3 i Paris hvor Mbappé & Co var heldige med at nette så mange gange.

Den stærke defmidtbanemand André er nyt fravær pga karantæne (talentfulde Baleba eller erfarne Martin kan tage over, men næppe med samme kompetence). Fortsat tvivl om forsvarsstyrmand Fonte der missede Lyon, og makker Djalo er stadig ude (indtil sommer). Men afløserne, Alexsandro og purunge Yaro, gjorde det glimrende mod Lyon. Samme med backs hvor Diakité og Ismaily nok stadig er ukampdygtige; Weah og Gudmundsson viste gode ting mod Lyon. Gudmundsson krydrede det dog med en stor fejl der nær havde kostet mål i 1H samt sløset opdækning i anden.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Lens – Angers 1 (4-1)

Lørdag d. 18. marts. Kl. 21:00

Lens sprudlede i seneste runde og bør også få mange chancer mod ligaens suveræne bundprop. Angers har ikke scoret i seneste to runder, men holdets bedste kvaliteter er i offensiven snarere end i det elendige forsvar.

Lens (nr 3) vandt 0-4 i Clermont i seneste runde. Endelig en udesejr efter seks uheldige pointtab i træk på fremmed græs. Og fortjent nok selv om cifrene var overdrevne. Clermont begik nogle store forsvarsfejl, men dynamiske Lens skal have ros for at sætte et effektivt højpres der fremprovokerede fejlene.

Hattrick på blot seks minutter af angriber Openda der dermed stemplede ind igen efter en måltørke der startede i midtjanuar. Men hele holdet gjorde det godt.

På hjemmebane er Lens generelt vældigt stærk, men i seneste kamp (hvor Lens havde en midtuge-pokalkamp i benen) blev det kun 1-1, og det ret heldigt, mod Lille. Dog en stærk modstander.

Tvivl om midterforsvarer Medina der har misset de seneste to runder. Uden ham har Lens, der normalt spiller 3-4-2-1, brugt en 4-2-3-1-formation, men alligevel formået at få de to backs til at medvirke aktivt i offensiven. Dog mere mod Clermont end mod Lille.

Ukampdygtig er stadig (siden startfebruar) angriber Said (starter/indskifter). Højre wingback Cabot er fortsat langtidsskadet. Der er dog en god erstatning i Frankowski.

Angers (nr 20) tabte 0-2 til Toulouse i seneste runde. 19. ligarunde i streg uden sejr, heraf 17 nederlag inkl forrige rundes 5-0-lussing i Montpellier.

Den lussing samt en dårlig håndtering af en spillers (backafløser Chetti) sexovergrebssag kostede træner Bouhazama jobbet, men caretakeren – den hidtidige assistent Dejeux – formåede ikke at rejse holdet efter fadæsen i Montpellier. Angers tabte fortjent til Toulouse.

Angers har nu 13 point op til en plads over stregen, og med 11 runder tilbage ligner det en umulig opgave.

Detmidtbanemand Bentaleb er tilbage efter karantæne. Ude med skade for tredje kamp i træk er venstreback Ghoulam. Fortsat langtidsskadet: den hurtige angriber Diony.

Bøyes bud: Over 2,75 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Ajaccio – Monaco 2 (0-2)

Søndag d. 19. marts. Kl. 13:00

Middelhavsderby. Monaco har skuffet i seneste runder, men er her oppe mod et formsvagt og impotent bundhold.

Ajaccio (nr 18) tabte 0-1 hjemme mod Montpellier i seneste runde. Andet nederlag i træk, inkl 1-0-tabet i Reims i forrige runde.

Som i Reims skabte korsikanerne meget lidt mod Montpellier. Tillod heller ikke ret mange chancer, men nok til at nederlaget var fair nok. Skuffende af Ajaccio. Eet er at spille ultradefensivt hos Reims, men på hjemmebane? Ret skal dog være ret: Det er ikke bare en defensiv taktik, det er nok også simpelthen manglende offensivkompetencer.

Backafløser Alphonse er nok klar efter sygdom. Fortsat skadestvivl om angriber Hamouma, midtbanefolk Marchetti og Mangani, venstreback Koné (starter/afløser), samt angriber Touzghar (starter/indskifter).

Monaco (nr 4) tabte 0-1 hjemme mod Reims i seneste runde. Fjerde skuffelse i træk, inkl EL-elimineringen mod Leverkusen, 0-3 mod lokalrival Nice (første tab i 10 ligarunder) samt forrige rundes 2-2 hos bundhold Troyes.

Særligt skuffende: Hvor pointtabet i Troyes var uheldigt, var nederlaget mod Reims fortjent. Angriber Ben Yedder (to mål mod Troyes) ramte stolpen, men generelt havde monegaskerne færre chancer end Reims. Der dog er et klart bedre hold end Ajaccio.

Blandt holdets svageste var igen midterforsvarer Sarr og defmidtbanemand Matazo der vikarierede for de skadede Maripan og Camara. Uvist om de to når at blive klar til den kommende runde. Også tvivl om offensiv-stortalent Ben Seghir (stærk start på 2023) der har misset de seneste to kampe og også savnes.

Bøyes bud: 2-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Montpellier – Clermont 1 (2-1)

Søndag d. 19. marts. Kl. 15:00

Clermont fik tæv af Lens, men burde have scoret og har nok spilfordeler Gastien med fra start efter skadespause. Montpellier viser stærk form og vandt 5-0 i seneste hjemmekamp. Det lugter egentlig pænt af mål.

Montpellier (nr 13) vandt fortjent 0-1 hos Ajaccio på Korsika i seneste runde og er dermed 4-1-0 siden erfarne Der Zakarian overtog trænerposten i februar. Inkl 5-0 over agterlanterne Angers i seneste hjemmekamp.

Målet mod Ajaccio sat ind af angrebsindskifter Wahi.

Tvivl om defmidtbanemand Leroy, der har misset de seneste tre runder, men afløser Chotard har gjort det flot. Ligeledes tvivl om midterforsvarsafløser Esteve og højrebackafløser Tchato. Fortsat ude med skade er venstreback Sainte-Luce. Her råder Montpellier dog over januar-tilkommer Sylla der generelt gør det glimrende.

Bemærk at Montpellier siden midtjanuar spiller med en lukket tribune pga tilskueruroligheder.

Clermont (nr 12) tabte 0-4 hjemme mod Lens i seneste runde. Dette efter to pointgivende runder i træk, inkl den heldige 0-1-sejr i Toulouse i seneste udekamp.

0-4 var overdrevne cifre (og Clermont burde have scoret ved offensivtalent Maurer), men nederlaget var fortjent efter en række pinlige forsvarsfejl.

Håb om at spilfordeler Gastien kan være startklar; han var indskifter mod Lens efter skadespause. Men Clermont må stadig undvære to figurer fra holdets ideal-tremandsmidterforsvar, hurtige Seidu og hårdttacklende Caufriez. Unge Konaté har vist sig som en glimrende vikar, men ved siden af ham var Wieteska og Ogier begge ringe mod Lens.

Bøyes bud: Over 2,25 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Nice – Lorient X (1-1)

Søndag d. 19. marts. Kl. 15:00

Nice har gjort det godt siden trænerskifte i januar, men har et hårdt program med torsdagskampe, og det kan koste mod de kvikke Lorient-offensivfolk. Udeholdet har skadestvivl om angriber Dieng, men hjemmeholdet må på sin side undvære angriber Moffi.

Nice (nr 7) spillede 2-2 i Nantes i seneste runde. Tiende runde i træk (siden Digard overtog trænertjansen i startjanuar) uden nederlag, inkl sejre over tophold Lens, Marseille og Monaco. Det var dog også anden runde i træk med pointtab, inkl 1-1 hjemme mod bundhold Auxerre, men det skal med at Auxerre er formstærk, og at Nice ikke desto mindre spillede bedst og burde have vundet.

Pointet i Nantes var mere heldigt – Nice havde bolden mest, men spillede ikke særligt godt, producerede færre klare chancer end Nantes og var over-effektiv – men Riviera-drengene havde en torsdagskamp i Moldova i benene og kørte derfor turnover på fire pladser i Bretagne. Og skulle måske have gjort det på en ekstra plads; den 39-årige forsvarsstyrmand Dante var dårlig mod Nantes. Træt, nok.

Apropos skal man bemærke at Nice denne torsdag, dvs tre dage før Lorient-opgøret, spiller Conference League-returkamp hjemme mod Sheriff. Her skal den flotte 0-1-sejr fra Moldova forsvares.

Angriber Moffi (1 mål mod Nantes og tre scoringer i seneste tre L1-kampe) spiller ikke mod Lorient der ejer ham. Fortsat skadestvivl om højrefløj Pepe, ude siden 15/1 (alternativ Laborde viste god målform, men blev startsparet mod Nantes), samt om venstrefløj Diop der missede Nantes hvor den unge afløser Bouanani ydede en bleg indsats.

Lorient (nr 9) vandt 2-0 over Troyes i seneste runde. Fortjent sejr mod et bundhold som bretonerne havde godt styr på. Og en god gevinst efter det uheldige 0-1-nederlag hjemme mod Auxerre og det heldige 0-0-point i Lyon.

Desværre for Lorient blev den kvikke angriber Dieng skadet efter at have scoret føringsmålet, og han er tvivlsom nu. Pause-udskiftningen af ham lignede dog mest forsigtighed efter et knæskrub. Næppe alvorligt. Forsvarsstyrmand Laporte (skadet 1/2) mangler stadig, men unge Meité gør det pænt som vikar. Førstekeeper Mvogo, der blev skadet 6/11, mangler også fortsat, men afløser Mannone (ex-Esbjerg) er rutineret og generelt dygtig.

Bøyes bud: Lorient +0,75 asian handicap til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Strasbourg – Auxerre X (1-1)

Søndag d. 19. marts. Kl. 15:00

Strasbourg har spillet pænt i seneste runder, men det har formstærke Auxerre altså også.

Strasbourg (nr 15) spillede 2-2 i Marseille i seneste runde. Et point der må give blandede følelser.

Alsacianerne var 11 mod 10 efter et Marseille-rødt i 29. og sad naturligt nok på spillet derefter – med stærkt midtbanespil og glimrende støtte fra wingbacks – men var i lang tid ineffektive & uheldige i front, samt uheldige i forsvaret. Kom bagud 2-0 før midtbanekæmpe Aholou nettede to gange i 88. og 89.

I seneste hjemmekamp tabte Strasbourg (efter to hjemmesejre i træk) 0-1 til Brest, men havde faktisk fortjent at vinde. Så alt i alt virker det alsacianske spil klart forbedret siden karismatiske Antonetti (1-2-1) overtog trænertøjlerne i midtfebruar, men måleffektiviteten skranter.

Den kvikker midterforsvarer Doucouré er tilbage fra karantæne. Fortsat skadestvivl om kollega Le Marchand der har misset de seneste to kampe. Midtbane-tekniker Bellegarde, ude siden midtjanuar, mangler nok stadig, men januartilkommer Sanson gjorde det flot på pladsen mod Marseille. Endelig har højre wingback Guilbert karantæne. Pladskonkurrent Dagba gjorde det godt offensivt mod Marseille (hvor Guilbert vikarierede i midterforsvaret), men så skidt ud i opdækningen ved eet af Marseille-målene.

Auxerre (nr 17) spillede 0-0 mod Rennes i seneste runde. Sjette pointgivende runde i træk, inkl sejre over Lyon (fortjent) og Lorient (heldigt), og Auxerre er a point med Strasbourg der ligger lige over stregen.

Som i seneste mange kampe, også 1-1 hos Nice i forrige runde, var Auxerre-defensiven solid mod Rennes der kom frem til temmelig lidt. Lige så vanligt kom Auxerre heller ikke frem til meget, men dog mere end Rennes, og en 1-0-sejr ville ikke have været urimelig.

Nu forstærkes angrebet med talentfulde Abline – holdets bedste offensivmand i 2023 – der stod over mod Rennes (der ejer ham). Fortsat tvivl om offensivmand Sakhi. Midterforsvarer Pellenard er fortsat langtidsskadet, men det nuværende tremandsmidterforsvar gør det vældigt godt: Jubal som ankermand med den store januar-tilkommer Touré til venstre og den fleksible midtbanemand Raveloson til højre.

Bøyes bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Troyes – Brest 2 (0-1)

Søndag d. 19. marts. Kl. 15:00

Troyes er i krise. Bretonerne har også haft problemer, men ydede en glimrende indsats mod PSG og kan meget vel snuppe en kontrasejr a la den de snuppede i Strasbourg i seneste udekamp.

Troyes (nr 19) tabte 2-0 i Lorient. 11. kamp i træk uden sejr (ni nederlag), inkl den heldige 2-2 hjemme mod Monaco i forruge runde.

Champagneholdet kom frem til meget lidt i Lorient, og man kan undre sig over at træner Kisnorbo valgte at startbænke topscorer Mama Baldé, tilbage efter karantæne.  Kisnorbo missede i øvrigt kampen; var syg. Men man må formode at hans assistent fulgte hans dessiner.

Troyes må stadig undvære defmidtbanemand Tardieu.

Brest (nr 16) tabte 1-2 hjemme mod PSG i seneste runde. Fortjent nederlag – selv om parisernes sejrsmål faldt i 90. – men en hæderlig indsats af bretonerne. Bagefter brokkede de sig dog fordi sejrsmålsscorer Mbappé tre minutter før sin scoring burde have været udvist for et hævn-spark.

Seneste udekamp gav (heldig) 0-1-sejr i Strasbourg. I begge kampe stod den hurtige fløjspiller Honorat for Brests mål.

Tvivl om den erfarne højreback Lala der har misset de seneste to runder, samt om midtbanemand Pereira (starter/indskifter) der har været ude i længere tid. Midtbanemand Camara er klar efter to kampdages karantæne. Veteranangriber Rémy (ex-Chelsea og -Marseille; klubløs siden sommeren 2022) er nok stadig ikke kampklar.

Bøyes bud: Brest +0 asian handicap til odds 1,83 – SPIL HER >>*

PSG – Rennes 1 (1-0)

Søndag d. 19. marts. Kl. 17:05

PSG cruiser mod titlen. Har ikke andet at tage sig til, men motivationen er næppe i top. Forsvaret er langt fra dirkefrit, men Rennes er offensivt svækket og har skabt få chancer i seneste kampe.

PSG (nr 1) vandt 1-2 i Brest i seneste runde. Fjerde ligasejr i træk, inkl 4-2 over Nantes i seneste hjemmekamp. Ind i mellem de to tabte pariserne dog 2-0 i Bayern og røg ud af Champions League.

Sejren i Brest var fortjent selv om spillet bestemt ikke var sprudlende (måske præget af træthed efter Tysklandsturen), og selv om sejrsmålet først faldt i 90. Efter en del ligarunder i hopla var offensivstjernerne Mbappé og Messi temmelig blege. D’ herrer stod dog for sejrsmålet; Messi-aflevering, Mbappé-løb. Mbappé var desuden indblandet i PSGs første mål.

Selvsamme Mbappé burde i øvrigt nok have været udvist i 87. for et hævn-spark, men blev på banen og scorede altså tre minutter senere.

Fortsat skadestvivl om forsvarsstyrmand Marquinho, højreback Hakimi og afløser Mukiele der alle missede Brest (backreserve Pembélé leverede en elendig indsats). Fortsat ukampdygtige er midterforsvarer Kimpembé og venstrekreatør Neymar (siden 26/2 og 19/2; begge ude resten af sæsonen).

Rennes (nr 5) spillede 0-0 i Auxerre (formstærkt bundhold) i seneste runde. Anden kamp i træk, inkl 0-1-tabet hjemme mod Marseille, at bretonerne gik målløse fra banen efter en impotent indsats. Så impotent at hvis der skulle have været en vinder i Auxerre, skulle det have været hjemmeholdet.

Offensiven var også svag i runden forinden hvor Rennes heldigt vandt 0-1 hos lokalrival Nantes.

Det positive: Forsvaret har kun lukket i alt eet mål ind i seneste fire L1-runder, og mod Auxerre var midterforsvarerne Theate og Wooh (tilbage efter skadespause) solide. Kan gøre det svært for Omari, klar efter karantæne, at erobre en startplads.

Solide var backs Spence og Truffert derimod ikke. Det betyder nok at Spence – ellers glimrende siden han kom til i januar – nu taber sin startplads til højreback-normalstarter Traoré, indskifter mod Auxerre  efter skadespause. Kreatør Tait var også indskifter efter skadestvivl, men pladskonkurrent Majer leverede endelig – efter lang tids skranten – en fornuftig indsats. Dvs god konkurrence. Og mulighed for at gå over til 4-3-3 efter at have spillet 4-4-2 i det meste af 2023.

Fortsat skadestvivl om den hurtige fløjdribler Doku der missede Auxerre (efter at have været holdets bedste i seneste måneds tid). Ude er fortsat venstrefløj/topscorer Terrier, og her kniber det med at finde en fuldgod erstatning. Januartilkommer Ekambi er ustabil og var meget bleg mod Auxerre.

Bøyes bud: Under 3 mål (asian) til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Reims – Marseille 1 (2-1)

Søndag d. 19. marts. Kl. 20:45

Formstærke Reims er uden nederlag i L1 siden september og bør også have pæne chancer mod Marseille der er ligatoer, men virker et stykke fra topformen. Udeholdet er desuden svækket i midterforsvaret.

Reims (nr 8) vandt 0-1 hos ligatreeer Monaco i seneste runde og er nu ubesejret i seneste 19 ligarunder. Imponerende af den unge træner Still og hans velorganiserede og giftige mandskab.

Champagne-drengene kunne være kommet bagud i Monaco (Ben Yedder ramte stolpen), men spil- og chancemæssigt var sejren faktisk fortjent. Solidt og effektivt af Reims. Målet i øvrigt sat ind af den kvikfodede topscorer Balogun, tilbage på tavlen efter tre kampe uden at nette.

I seneste hjemmekamp var det overraskende svært for Reims at besejre bundhold Ajaccio med 1-0, men korsikanernes benhårde defensiv efterlignes næppe af storklub Marseille. Til gengæld råder ligatoeren naturligvis over flere våben end impotente Ajaccio…

Midterforsvarer Agbadou mangler fortsat. 19-årige Keita gør det generelt flot som vikar, men var i en del problemer mod monegaskerne.

Efter den effektive 0-1-sejr i Rennes måtte Marseille (nr 2) nøjes med 2-2 hjemme mod Strasbourg i seneste runde.

Umiddelbart et skuffende pointtab mod et bundhold – også fordi Marseille faktisk var foran med 2-0 indtil 88. minut. Den hektisk afslutning på kampen med to Strasbourg-mål på to minutter vil ærgre Det Sydfranske Galehus. Men faktisk var det en imponerende indsats. Ikke så meget spillemæssigt, for det kneb fx for midtbanen og for de ellers så stærke wingbacks. Men gejsten var bemærkelsesværdig. Marseille så nemlig rødt i 29. ved 0-0, men var alligevel tæt på at vinde. Ikke dårligt.

Midterforsvarer Balerdi har karantæne efter sin tåbelige udvisning (efter ellers at have været sit holds bedste i kampstarten), og kollega Kolasinac er skadestvivlsom. De kan erstattes med hurtige Bailly og hårdttacklende Gigot, men pga skader og karantæne har Bailly spillet meget lidt i denne sæson, og han var ringe da han fik startchancen mod PSG. Stadig ukampdygtig er venstre-kreatør Harit, men Tudor har rigeligt med muligheder til pladsen, inkl den erfarne klassespiller Payet. Desværre bruger Tudor mest januartilkommer Malinovskyi eller slideren Guendouzi. Begge er gode til arbejde defensivt, og deres løbearbejde er også meget værd offensivt, men Payets kreativitet har de slet, slet ikke.

Bøyes bud: Reims +0,25 asian handicap til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Ligue 1

14. apr.
14:00
Units 1/10
Tippet til 2.11

Skriv første kommentar

Skriv et svar